benimki bunlara uymuyo ki anam tofaş kartal mübarek hemen su kaynatıyo sinirli yani :Roflol: :Roflol:
at arabasu:Roflol::Roflol:
benim aşkmmmmm gönlümün arabasıjeyyar
:mymeka: red acı akıllı ol kız:mymeka:
benimki bunlara uymuyo ki anam tofaş kartal mübarek hemen su kaynatıyo sinirli yani :Roflol: :Roflol:
zaten seninkin bunlara dahil olmaması ilginç değil ilginç olan sensin :mymeka:sırnaşık şey:Roflol:
benimki bunların hiçbirine uymuyor..benim kocam x5 jeep gibidir...geniş konforlu sessiz çalışan sürüş keyfi iyi olan benzini fulledin mi kesintisiz yola devam eden bi adamdır:))
benimki bunların hiçbirine uymuyor..benim kocam x5 jeep gibidir...geniş konforlu sessiz çalışan sürüş keyfi iyi olan benzini fulledin mi kesintisiz yola devam eden bi adamdır:))
lem benzetmeye bak süpeeeeer... sırnaşık şey benzini nerden dolduruyon abla jeyyar :Roflol: :Roflol: :Roflol:
sırnaşık şey:Roflol: lem ne meraklı hatunsun yaaa sanane milletin özelinden canann cımmm her zaman mı fulluyorsunuz sırnaşık şey
yok lem x5 jeepi herzaman fullemeye gerek yok lem arada yedek dopo kullanır :Roflol: :Roflol: sırnaşık şey :Roflol:
anlatırdım ama bu bölüme ters düşer durduk yere banlanmayalım dimi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?