sizin sevgiliniz hangi marka:)))

RedRose

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2007
786
11
318
40
MERCEDES - Kıro ama para ondaa
WOLKSWAGEN - Mülayim, canayakın, ay yirim ben onu
RENAULT - Ortalama biri O olmazsa, öteki
PEUGEOT206 - Benzeri çok ama gözalıcı
BMW - Okumuş, kültürlü, hemi de metroseksüel
MINI COOPER - Büyüycek abisi
ANADOL - Evlenmelik, Hurdası bile karın doyurur
FERRARI - Hızına bir yetişebilsem

alıntı...

benimki bunlara uymuyo ki anam tofaş kartal mübarek hemen su kaynatıyo sinirli yani :Roflol: :Roflol:

at arabasu:Roflol::Roflol:
benim aşkmmmmm gönlümün arabasıjeyyar
:mymeka: red acı akıllı ol kız:mymeka:

benimki bunların hiçbirine uymuyor..benim kocam x5 jeep gibidir...geniş konforlu sessiz çalışan sürüş keyfi iyi olan benzini fulledin mi kesintisiz yola devam eden bi adamdır:))

benimki bunların hiçbirine uymuyor..benim kocam x5 jeep gibidir...geniş konforlu sessiz çalışan sürüş keyfi iyi olan benzini fulledin mi kesintisiz yola devam eden bi adamdır:))

:Roflol:neyi fulledin anam koptum kesintisiz sırnaşık şey

lem benzetmeye bak süpeeeeer... sırnaşık şey benzini nerden dolduruyon abla jeyyar :Roflol: :Roflol: :Roflol:

lem benzetmeye bak süpeeeeer... sırnaşık şey benzini nerden dolduruyon abla jeyyar :Roflol: :Roflol: :Roflol:

sırnaşık şey:Roflol: lem ne meraklı hatunsun yaaa sanane milletin özelinden canann cımmm her zaman mı fulluyorsunuz sırnaşık şey

sırnaşık şey:Roflol: lem ne meraklı hatunsun yaaa sanane milletin özelinden canann cımmm her zaman mı fulluyorsunuz sırnaşık şey

yok lem x5 jeepi herzaman fullemeye gerek yok lem arada yedek dopo kullanır :Roflol: :Roflol: sırnaşık şey :Roflol:

okuyanlar asi mavi ayca can cadi kiz bide pembeli çığlık pembe ne demek yaa :Roflol: banlımı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…