sizin sevgiliniz hangi marka:)))

biz öle x5 jeep ten anlamayız senin ki ondanmış fullemedik arabamızı bekarız da:Roflol:lülülülülülü

heeee... biz caheel insanlarız daha yarın geldik kövden :Roflol: bize öle x5 ler falan gelmedi bizi anca tofaş kartal paklar :Roflol: :Roflol: :Roflol: sırnaşık şey :Roflol:

heeee... biz caheel insanlarız daha yarın geldik kövden :Roflol: bize öle x5 ler falan gelmedi bizi anca tofaş kartal paklar :Roflol: :Roflol: :Roflol: sırnaşık şey :Roflol:

ben baktım inceledim anam benide bmw paklıyormuş metroseksuel değil ama idare edicez :Roflol:

abla nası ya :1shok: :uhm: eşininde seninde bmw biz sadece eşten bahsettik siz ayrı ayrımı kullanıyonuz...abla biz tofaş kartalı zor bulduk sizde ikitane bmw var vaaaaaayy beee... :Roflol: :Roflol:

:Roflol::Roflol: hakket yaaa ayça napmak lazım kocayı mı değiştirek sevgiliyi pardon sırnaşık şey elalem 2 tane ayrı kullanıyorkafamçokkarıştı

hayatı hızlı yaşıyolardır lem sanane milletin özel hayatından :mymeka: zati pide kokularıda gelmeye başladı alırım aşa :Roflol: :Roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şey tamam yaa ala ala benimde kek kokuyor burnuma neysem öteki kızlardan öğrenirimşutarafagitti

anaaaaaaaaa dur lem sen su kaynattığını nerden biliyorsun gördünmü:Roflol::Roflol::Roflol:

a a seninki kaynatmıyomu lem :Roflol: kaynatmak ki hemde ne kaynatmak fokur fokur :Roflol: lem defe :mymeka: sinirli dioz :Roflol: bu arada yeni açtın konuyu 4cü sayfa oldu lem sırnaşık şey hep senin yüzünden :mymeka: :Roflol:

:Roflol::Roflol: ben görmediğim için yorum yapmıycem şakkıdı tamam susalım markaları yazsınlar bakaksırnaşık şey

zuhahWOLKSWAGEN - Mülayim, canayakın, ay yirim ben onu ahahahahaha benimkide bu canım ay şuraya bak anadol he muhahahahahaha:Roflol::Roflol:

FERRARI - Hızına bir yetişebilsem
artı uzaktan albenili yakından gürültülü,yorucu ama karizmatiksengözlerimebaksanabgirdiği ortamda tüm gözleri üzerine çekensengözlerimebaksanabherkesin sahip olmak isteyeceği biri işte:dance:

anam benimki FERRARI bi hizina yetisebilsem acaip hiperaktif enerji dolu ya benim adam :)))

Muahahah, benimki kesin volkswagen.. Ah yavrum benim,bak nasil da özledim simdi :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…