Sizin tavriniz ne olurdu?

Aman istemez.yesinler cikolatalarini bol bol.beni saymayan insan yerine koyup vedalasmayan insana nasil davranacagimi bilmiyorum

Ya 10 gün sonra şehir dışı, 20 gün sonra da Amerika ve Kanada yolculuğum var
Şimdi şüpheye düştüm

Kime haber vereyim kime vermeyeyim

Yok estağfirullah
Olayda suçlu yok

Ben sizin yerinizde çok olağan karşılardım, bunu demek istedim. Siz fazla duygusala bağlamışsınız
Simdi kendini benim yerime biraz koysan.ben her gidisimde vedalastim.onlara hep iyi davrandim.ama oyle yok sayilmisimki vedalasacak kadar bile onem arz etmemisim hayatlarinda diyorum...neyse iste.hicbirsey olmamis gibi davranamamda bakalim geldiklerinde surec nasil isleyecek

Anahtarı bana bırakmış olsa ben de şöyle derdim: offf şimdi işin yoksa evi kontrol et, çiçekleri sula, evi havalandır
Zaten işim başımdan aşkın, bir de bu çıktı

Ne farklıyız değil mi insanoğlu

Lütfen yanlış anlama ama sanki bir bahane arıyordun da buldun gibi hissettim ben

Bide bu açıdan bakmak lazımmış:)) çok haklısınz bari haber etmediğine kızsaydınız yahu:))

Ben kendimi sizin yerinize koyarak yazıyorum zaten
Sizin her gidişinizde vedalaşmanız bana abes geldi açıkçası
Ne gerek var?

Yani bir gelenek, görenek, protokol kuralları, kanun vs bir şey var mıdır şehir dışına giderken şunlara şunlara haber verilmelidir, şunlara verilebilir, şunlara ise verilmese de olur gibi

Siz kendi kafanızda kendi kurallarınızı oluşturmuşsunuz, haber vermişsiniz. Ben olsam vermezdim onu söylemek istiyorum size. Tamamen kendimi sizin yerinize koyarak.

Ya 10 gün sonra şehir dışı, 20 gün sonra da Amerika ve Kanada yolculuğum var
Şimdi şüpheye düştüm

Kime haber vereyim kime vermeyeyim
Evliysen esinle ailenle vedalas yeter

Tam da işaretli yerden ötürü bu hisse kapıldım,daha önce de bize birsey yapmadılar gibi birseyler yazdığını hatırlıyorum

Ben de olsam kızıma verirdim anahtarı. Gerci vermem de yani bir tercih yapsam. Onda birsey yok bence.ama vedalasilabilirdi yani. Ya da birsey ister misiniz gibi klişeler olabilirdi.orda hak verdim.

Bide bu açıdan bakmak lazımmış:)) çok haklısınz bari haber etmediğine kızsaydınız yahu:))

Yok kızmam
Haber etse yanına yolluk filan hazırlamak lazım. Gittiği yerdeki akrabalara hediye göndermek lazım filan. Havaalanına götürmek lazım. Offff yazarken sıkıldım

Böyle daha iyi değil mi? Kafam rahat

O dedigin oyle olmuyor canim ya.evliyken esininde ne dusundugu onemli.birde yakin olunca vedalastim.uzak olsam dedigine tamam gerek yok tabi

Ben de olsam kızıma verirdim anahtarı. Gerci vermem de yani bir tercih yapsam. Onda birsey yok bence.ama vedalasilabilirdi yani. Ya da birsey ister misiniz gibi klişeler olabilirdi.orda hak verdim.
Tabiki kizina versin.ama ben ona sonsuz guvenirken bana guvenmeyip vedalasmak icin 20 dk uzakliktaki kuzina gitmesi hic hos olmadi.en azindan arasaydi yolda onada raziydim.cok kirildim

O dedigin oyle olmuyor canim ya.evliyken esininde ne dusundugu onemli.birde yakin olunca vedalastim.uzak olsam dedigine tamam gerek yok tabi

Eğer eşiniz için böyle davrandıysanız o zaman bundan sonra da vedalaşmaya ve anahtarınızı bırakmaya devam edeceksiniz demektir. Sonuçta eşinizin bir yanlışı, hatası yok bu olayda. Kayınvalideye kızıp eşinizi üzmek istemezsiniz herhalde.

Lütfen yanlış anlama ama sanki bir bahane arıyordun da buldun gibi hissettim ben
Tabiki gecmiste kirginliklarim oldu.cazgir gelin olamadim.boyle yok sayiliyorum sonucunda.konunun altinda yatan farkli kirginliklar var.dedim ya gozume batmayan seyler batiyor artik.
Ama tabi bahane aramiyordum.dolu bardaga su koydular yine

Kesinlikle bundan sonra her kafam daralsa sana yazacm kız ne hoş bakış açısı :))

Yok vermem zaten.esimin emri istegi degildi bu.ona yaptigim hosluktu.onu gectim icimde var bu.elimde degil iste fazla dusunceliyim

Icimde olan duygularin soze dizilisi

Sizlik bir şey yok. Siz gelinsiniz haber vermese vedalaşmasa da olur. Mesela biz de bi yerlere giderken aramadığım oluyor gidiyorum diye çünkü eşim annesiyle konuşmuş anlatmış oluyor.

Ama eşinin yerinde olsam olay çıkarırdım. Ne demek ya annem almanya ya gidecek ben tesadüfen öğrenicem? Kardeşime haber vermiş olacak ama ben aramasam bilmicem? Eşinle küs falan olmadıklarına emin misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…