- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.965
- 798
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Aman istemez.yesinler cikolatalarini bol bol.beni saymayan insan yerine koyup vedalasmayan insana nasil davranacagimi bilmiyorum
Simdi kendini benim yerime biraz koysan.ben her gidisimde vedalastim.onlara hep iyi davrandim.ama oyle yok sayilmisimki vedalasacak kadar bile onem arz etmemisim hayatlarinda diyorum...neyse iste.hicbirsey olmamis gibi davranamamda bakalim geldiklerinde surec nasil isleyecekYok estağfirullah
Olayda suçlu yok
Ben sizin yerinizde çok olağan karşılardım, bunu demek istedim. Siz fazla duygusala bağlamışsınız
Ya 10 gün sonra şehir dışı, 20 gün sonra da Amerika ve Kanada yolculuğum var
Şimdi şüpheye düştüm
Kime haber vereyim kime vermeyeyim
ben tavrımı koyardım şayet buda benm yapım biraz sert mizaçlıyım çünkü bu bence kesinlikle karşıdakini adam yerine koyup saymaksır değer vermekdir. Haber vermedn siz aynı sitedeykn bile yarım saat uzakdaki kızı bişey diyemem dmk size o kadar güznmiyor yada o kadar hesaba almıyordr diye düşünüyorm bu bnm fikrim.
Simdi kendini benim yerime biraz koysan.ben her gidisimde vedalastim.onlara hep iyi davrandim.ama oyle yok sayilmisimki vedalasacak kadar bile onem arz etmemisim hayatlarinda diyorum...neyse iste.hicbirsey olmamis gibi davranamamda bakalim geldiklerinde surec nasil isleyecek
Bide bu açıdan bakmak lazımmış:)) çok haklısınz bari haber etmediğine kızsaydınız yahu:))Anahtarı bana bırakmış olsa ben de şöyle derdim: offf şimdi işin yoksa evi kontrol et, çiçekleri sula, evi havalandır
Zaten işim başımdan aşkın, bir de bu çıktı
Ne farklıyız değil mi insanoğlu
Simdi kendini benim yerime biraz koysan.ben her gidisimde vedalastim.onlara hep iyi davrandim.ama oyle yok sayilmisimki vedalasacak kadar bile onem arz etmemisim hayatlarinda diyorum...neyse iste.hicbirsey olmamis gibi davranamamda bakalim geldiklerinde surec nasil isleyecek
ben tavrımı koyardım şayet buda benm yapım biraz sert mizaçlıyım çünkü bu bence kesinlikle karşıdakini adam yerine koyup saymaksır değer vermekdir. Haber vermedn siz aynı sitedeykn bile yarım saat uzakdaki kızı bişey diyemem dmk size o kadar güznmiyor yada o kadar hesaba almıyordr diye düşünüyorm bu bnm fikrim.
Evliysen esinle ailenle vedalas yeterYa 10 gün sonra şehir dışı, 20 gün sonra da Amerika ve Kanada yolculuğum var
Şimdi şüpheye düştüm
Kime haber vereyim kime vermeyeyim
Ayni sitede karsilikli binada oturuyoruz esimin ailesi ile.Ben her ailemin yanina yada tatile gittigimde onlarla vedalasir anahtarimida teslim ederdim..cekinmeden dolaptakileri kullan derdim.
Gecen hafta almanyaya akraba ziyaretine gitmisler.esim tesadufen aryor bisey sormak icin.biz hava alnindayiz:) almanyaya gidiyoruz diyorlar.saka gibi:)
Evi dert etmeyin ben kizima biraktim..taa 20 dakka uzakta oturuyor kizi:)
Kayinvalidemi cok severdim..yogun hayal kirikligi yasiyorum..ve sanirim ben hep iyi gordugum icin iyi baktigim icin iyi olmusuz..zira suan cayimi yudumluyorum..eve bakiyorumda bize ne katkilari oldu ki diyorum..gozume hic batmayan hersey suan batiyor bana..kendimi degersiz yok sayilmis hissettirdiler tum iyi niyetimden yine maraz dogurdum.aferin bana!!
Kibarlik olsun diye bile insan
aramazmi..vedalasmazmi..yok 10 gun oldu arayan soranda yok..bi arzunuz varmi diyende yok..dusunende yok...
Geldiklerinde tavrimi nasil alacagim konusunda cok kararsizim
Bide bu açıdan bakmak lazımmış:)) çok haklısınz bari haber etmediğine kızsaydınız yahu:))
O dedigin oyle olmuyor canim ya.evliyken esininde ne dusundugu onemli.birde yakin olunca vedalastim.uzak olsam dedigine tamam gerek yok tabiBen kendimi sizin yerinize koyarak yazıyorum zaten
Sizin her gidişinizde vedalaşmanız bana abes geldi açıkçası
Ne gerek var?
Yani bir gelenek, görenek, protokol kuralları, kanun vs bir şey var mıdır şehir dışına giderken şunlara şunlara haber verilmelidir, şunlara verilebilir, şunlara ise verilmese de olur gibi
Siz kendi kafanızda kendi kurallarınızı oluşturmuşsunuz, haber vermişsiniz. Ben olsam vermezdim onu söylemek istiyorum size. Tamamen kendimi sizin yerinize koyarak.
Tabiki kizina versin.ama ben ona sonsuz guvenirken bana guvenmeyip vedalasmak icin 20 dk uzakliktaki kuzina gitmesi hic hos olmadi.en azindan arasaydi yolda onada raziydim.cok kirildimBen de olsam kızıma verirdim anahtarı. Gerci vermem de yani bir tercih yapsam. Onda birsey yok bence.ama vedalasilabilirdi yani. Ya da birsey ister misiniz gibi klişeler olabilirdi.orda hak verdim.
O dedigin oyle olmuyor canim ya.evliyken esininde ne dusundugu onemli.birde yakin olunca vedalastim.uzak olsam dedigine tamam gerek yok tabi
Tabiki gecmiste kirginliklarim oldu.cazgir gelin olamadim.boyle yok sayiliyorum sonucunda.konunun altinda yatan farkli kirginliklar var.dedim ya gozume batmayan seyler batiyor artik.Lütfen yanlış anlama ama sanki bir bahane arıyordun da buldun gibi hissettim ben
Kesinlikle bundan sonra her kafam daralsa sana yazacm kız ne hoş bakış açısı :))Yok kızmam
Haber etse yanına yolluk filan hazırlamak lazım. Gittiği yerdeki akrabalara hediye göndermek lazım filan. Havaalanına götürmek lazım. Offff yazarken sıkıldım
Böyle daha iyi değil mi? Kafam rahat
Yok vermem zaten.esimin emri istegi degildi bu.ona yaptigim hosluktu.onu gectim icimde var bu.elimde degil iste fazla dusunceliyimEğer eşiniz için böyle davrandıysanız o zaman bundan sonra da vedalaşmaya ve anahtarınızı bırakmaya devam edeceksiniz demektir. Sonuçta eşinizin bir yanlışı, hatası yok bu olayda. Kayınvalideye kızıp eşinizi üzmek istemezsiniz herhalde.
Icimde olan duygularin soze dizilisiben tavrımı koyardım şayet buda benm yapım biraz sert mizaçlıyım çünkü bu bence kesinlikle karşıdakini adam yerine koyup saymaksır değer vermekdir. Haber vermedn siz aynı sitedeykn bile yarım saat uzakdaki kızı bişey diyemem dmk size o kadar güznmiyor yada o kadar hesaba almıyordr diye düşünüyorm bu bnm fikrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?