Sizin tavriniz ne olurdu?

Artık sen de haber verme ya da ne bileyim evlerine kadar gidip öpüp vedalaşıyorsan artık sadece telefonla bildir,ya da son anda haber ver vs vs

Mevzu ev anahtar degil aslinda.ne yapacagim ki evini..esas mesele guven duymamasi..beni ayirnasi..nede olsa el kiziyim..nasil dusundugu beni cok rahatsiz etti
Çalışıyor mısınız ? Eğer ki çalışıyor işenir belki de o yüzden vermek istemedi veya çekinmişte olabilir başka şeylere çekmeyin konuyu .büyütülecek bir konu yok ortada açıkcası .

Yoo hic bir mevzu yoktu.sehir disindaki gorumcemin haberi var gittiginden bizim yok.karsi binadayiz dusun.esimde cok kirgin.yoruldum dusuncesizliklerinden evlat kayirmalarindan

Yoo hic bir mevzu yoktu.sehir disindaki gorumcemin haberi var gittiginden bizim yok.karsi binadayiz dusun.esimde cok kirgin.yoruldum dusuncesizliklerinden evlat kayirmalarindan

Ben önem veririm böyle şeylere. Bileti gittikleri gün almadılar ya. Hiç laf arasında da mı geçmedi. Sanki özellikle saklamışlar gibi.

Evde kpss ye hazirlaniyorum.esasen anahtar onemli degil.ne yapcam evini.vedalasmak icin kizina gidiyor.karsi binaya gelmiyirlar yada aramiyirkar.sehir disinda okuyan gorumcemin bile haber var.insan degiliz ya biz..
Kendime kiziyorum zaten.bu kadar onemsemeseydim keske

Ben önem veririm böyle şeylere. Bileti gittikleri gün almadılar ya. Hiç laf arasında da mı geçmedi. Sanki özellikle saklamışlar gibi.
Cok sukur.hani bir ankaradan bahsetmiyorumki aciliyeti olsun.onceden vizesi var bunun bilmem ne.neden yaptilar bilmiyorum.sureklide gorusurduk hic konusu gecmedi

Siz üzerinize alınmayın bence
Kendi oğullarına bile böyle yapıyorlarsa sizinle alakalı olmadığı çok açık ortada

Bu zamandan sonra da anne/baba ve eşiniz arasındakiler düzelmeyeceğine göre;

Ya bunlar böyle evet, evlat ayırımı yaparlar, ama olsun, biz böyle kabul ettik diyeceksiniz ya da eşiniz, kesinlikle siz değil, anne babası ile konuşacak, kırıldığını anlatacak, bir daha olmamasını rica edecek. Ya da çok çok çok rahatsız oluyorsa ipleri koparacak

O zaman durum farklı tabi ama bence siz kaynananız döndüğünde gitmeyin haber verirse gidin ve anne aşkolsun niye haber vermedin arkanızda bir kova su dökerdim diyin Nasıl da özlemişiz sizi diyin lafınızı sokun kızlarını karıştırmayın adınız bu sefer kıskanç gelin diye çıkar

Simdi daha anlasilmisim.sevindim buna.birde insan sevdiklerine kirilirmis.bundan sonra dengelerin degisecegi kesin.esimi taniyirum asla soylenmez.kirilmis sadece bana soyler.ama benim soylememede karismaz.ya soguk bir gelin bulacaklar karsilarinda yada sitem eden.bende cok kararsizim.o an ki ruh durumum cok onemli

Bende darılırdım. Bundan sonra sizde aynı onun yaptığı gibi davranın. Sonuçta ülke değiştiriyo en azından arayıp biz gidiyoruZ diyebilirdi.

Aaa bende çok bozulurdum. Eşşeğin başçavuşumuyum ben afedersin insan bir Allahaısmarladık der yani.
Kız sen burda bize laf sokup duruyorsun Ben güveniyorum sana Kvaliden gelince şöööle güzelinden laf sokarsın. Birazda mesafe koyarsın arana. O zaman anlarlar

Ben sizi çok haklı buldum aile kavramı denilen birşey var hadi sizi geçtim kendi oğluna evladına insan bir allah ısmarladık demezmi
Bence bunun altında mutlaka bir mana yatıyor kasten yapılmış gibi
Siz yinede karışmayın eşiniz kırgınlığın söylesin asıl hiçe sayılan o bence

Ben sizin yerinde olsam hiçte kırılmış gibi yapmam açıkcası ,madem onlar beni düşünüp bir telefon dahi etmediler bende o Zaman geldiklerinde hiç umursamamış gibi davranırım niye sitem edesiniz ki gerek yok ,hiç kendinizi bozmayın ama lafı sokup gülün bu Zaman böyle Zaman hep konuşucam hep de yerine göre lafını sokucan.kadın da düşünmesin ne çok dert etmiş önemsemiş bizi diye .

Sende tatli dille laf sokuyorsun hic fena degilsin
Ben kendimden korkuyorum laflarimin sonu tartismaya gidebilir.gecmistede dolulugum var.dedim ya icime batmayan seyler batiyor.dolu olan bardagi iyice doldurdular.e bisey yapacagim kesin de ona karar veremedim ben

Madem oyle sizde bundan sonra onlara gereken mesafiyi koyarsiniz bana zaten hep yanlis gelir kim olursa olsun siz yokken evinizie girmesin bence. Ama araniz ne kadar iyi yada ne kadar kotu oldugundan bagimsiz olarak karsi dairenizde bir komsu bile otursa giderken bir haber verip selam verip giderlerdi kv niz ve kp riniz bu tavrinin altinda bence baska bir sebep olmali.

Kasit var tabi..dedim ya iyi niyetimle hep hakli gorduler .ben hep iyiydim cunku.
Gecen bir arkadasim" sen iyi oldugum icin iyiler silent.normal bir gelin olsa esini bu kadar borca sokan hic dusunmeyen destek olmayan bir aileyi kale almazdi"dedi.bu konusna olaydan 1 hafta once oldu.

Simdi dusunuyorumda keske diyorum..cidden kotu olmak kazandiriyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…