- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Çalışıyor mısınız ? Eğer ki çalışıyor işenir belki de o yüzden vermek istemedi veya çekinmişte olabilir başka şeylere çekmeyin konuyu .büyütülecek bir konu yok ortada açıkcası .Mevzu ev anahtar degil aslinda.ne yapacagim ki evini..esas mesele guven duymamasi..beni ayirnasi..nede olsa el kiziyim..nasil dusundugu beni cok rahatsiz etti
Yoo hic bir mevzu yoktu.sehir disindaki gorumcemin haberi var gittiginden bizim yok.karsi binadayiz dusun.esimde cok kirgin.yoruldum dusuncesizliklerinden evlat kayirmalarindanSizlik bir şey yok. Siz gelinsiniz haber vermese vedalaşmasa da olur. Mesela biz de bi yerlere giderken aramadığım oluyor gidiyorum diye çünkü eşim annesiyle konuşmuş anlatmış oluyor.
Ama eşinin yerinde olsam olay çıkarırdım. Ne demek ya annem almanya ya gidecek ben tesadüfen öğrenicem? Kardeşime haber vermiş olacak ama ben aramasam bilmicem? Eşinle küs falan olmadıklarına emin misin?
Yoo hic bir mevzu yoktu.sehir disindaki gorumcemin haberi var gittiginden bizim yok.karsi binadayiz dusun.esimde cok kirgin.yoruldum dusuncesizliklerinden evlat kayirmalarindan
Evde kpss ye hazirlaniyorum.esasen anahtar onemli degil.ne yapcam evini.vedalasmak icin kizina gidiyor.karsi binaya gelmiyirlar yada aramiyirkar.sehir disinda okuyan gorumcemin bile haber var.insan degiliz ya biz..Çalışıyor mısınız ? Eğer ki çalışıyor işenir belki de o yüzden vermek istemedi veya çekinmişte olabilir başka şeylere çekmeyin konuyu .büyütülecek bir konu yok ortada açıkcası .
Cok sukur.hani bir ankaradan bahsetmiyorumki aciliyeti olsun.onceden vizesi var bunun bilmem ne.neden yaptilar bilmiyorum.sureklide gorusurduk hic konusu gecmediBen önem veririm böyle şeylere. Bileti gittikleri gün almadılar ya. Hiç laf arasında da mı geçmedi. Sanki özellikle saklamışlar gibi.
Evde kpss ye hazirlaniyorum.esasen anahtar onemli degil.ne yapcam evini.vedalasmak icin kizina gidiyor.karsi binaya gelmiyirlar yada aramiyirkar.sehir disinda okuyan gorumcemin bile haber var.insan degiliz ya biz..
Kendime kiziyorum zaten.bu kadar onemsemeseydim keske
Bende acik acik konusmayi kirginligimi soylemeyi severim.sonra bu kirginlik icimde patliyor buyuyor.bakalim geldiginde nasil davranacagami bende bilmiyorumArtık sen de haber verme ya da ne bileyim evlerine kadar gidip öpüp vedalaşıyorsan artık sadece telefonla bildir,ya da son anda haber ver vs vs
Evde kpss ye hazirlaniyorum.esasen anahtar onemli degil.ne yapcam evini.vedalasmak icin kizina gidiyor.karsi binaya gelmiyirlar yada aramiyirkar.sehir disinda okuyan gorumcemin bile haber var.insan degiliz ya biz..
Kendime kiziyorum zaten.bu kadar onemsemeseydim keske
Simdi daha anlasilmisim.sevindim buna.birde insan sevdiklerine kirilirmis.bundan sonra dengelerin degisecegi kesin.esimi taniyirum asla soylenmez.kirilmis sadece bana soyler.ama benim soylememede karismaz.ya soguk bir gelin bulacaklar karsilarinda yada sitem eden.bende cok kararsizim.o an ki ruh durumum cok onemliSiz üzerinize alınmayın bence
Kendi oğullarına bile böyle yapıyorlarsa sizinle alakalı olmadığı çok açık ortada
Bu zamandan sonra da anne/baba ve eşiniz arasındakiler düzelmeyeceğine göre;
Ya bunlar böyle evet, evlat ayırımı yaparlar, ama olsun, biz böyle kabul ettik diyeceksiniz ya da eşiniz, kesinlikle siz değil, anne babası ile konuşacak, kırıldığını anlatacak, bir daha olmamasını rica edecek. Ya da çok çok çok rahatsız oluyorsa ipleri koparacak
Anlamaman normal çünkü ben nickleri karıştırmışım.Bende bu yorumdan birsey anlamadim:)
Aaa bende çok bozulurdum. Eşşeğin başçavuşumuyum ben afedersin insan bir Allahaısmarladık der yani.
Kız sen burda bize laf sokup duruyorsunBen güveniyorum sana Kvaliden gelince şöööle güzelinden laf sokarsın. Birazda mesafe koyarsın arana. O zaman anlarlar
Ayni sitede karsilikli binada oturuyoruz esimin ailesi ile.Ben her ailemin yanina yada tatile gittigimde onlarla vedalasir anahtarimida teslim ederdim..cekinmeden dolaptakileri kullan derdim.
Gecen hafta almanyaya akraba ziyaretine gitmisler.esim tesadufen aryor bisey sormak icin.biz hava alnindayiz:) almanyaya gidiyoruz diyorlar.saka gibi:)
Evi dert etmeyin ben kizima biraktim..taa 20 dakka uzakta oturuyor kizi:)
Kayinvalidemi cok severdim..yogun hayal kirikligi yasiyorum..ve sanirim ben hep iyi gordugum icin iyi baktigim icin iyi olmusuz..zira suan cayimi yudumluyorum..eve bakiyorumda bize ne katkilari oldu ki diyorum..gozume hic batmayan hersey suan batiyor bana..kendimi degersiz yok sayilmis hissettirdiler tum iyi niyetimden yine maraz dogurdum.aferin bana!!
Kibarlik olsun diye bile insan
aramazmi..vedalasmazmi..yok 10 gun oldu arayan soranda yok..bi arzunuz varmi diyende yok..dusunende yok...
Geldiklerinde tavrimi nasil alacagim konusunda cok kararsizim
Olsun tanismis oldukAnlamaman normal çünkü ben nickleri karıştırmışım.
Kasit var tabi..dedim ya iyi niyetimle hep hakli gorduler .ben hep iyiydim cunku.Ben sizi çok haklı buldum aile kavramı denilen birşey var hadi sizi geçtim kendi oğluna evladına insan bir allah ısmarladık demezmi
Bence bunun altında mutlaka bir mana yatıyor kasten yapılmış gibi
Siz yinede karışmayın eşiniz kırgınlığın söylesin asıl hiçe sayılan o bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?