Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu tarz konularda onada aynısını yapardım bana rus kızı muhabbeti yapılsa bende italyan erkeginden girerim konuya genelde boylelikle muhabbet kapanır
Gözünün icine bi bakardım o anlardı..sen de bak belki anlar..
![]()
Bu tarz muhabbetleri,sevgılısının yanında pişkin pişkin yapan insanları anlamıyorum..
kız erkek farketmez;yanında sevgılın varken bu ceasereti nerden alıyorsun ki sen?
dün cok yakın bı kız arkadasım;sevgılısıne kıvanc tatlıtugdan bahsedıyormuş..
yok cok tatlı,yakısıklı vs gıbı..
cocukta yolda elini bırakıp gitmiş..bana göre haklı..kız arkadasım haksız..
sonra arkadsım bıze aglıyor..benı yolda sap gibi bıraktı da,yok gitti de..o zman mantıksız mantıksız konusma arkadasım..
böyle bir şaka olamaz değil mi ? espiri anlayışı kadın kız muhabbeti anlaşılan derim ben böylelerine.
ben gülemiyorum nedense komik mi espiri mi şaka mı bu ? çok ilginç![]()
Ona, yumuşacık bir ses tonuyla onu cok sevdigimi, bu yüzden böyle sakalar yapmasini hos bulmadigimi ," saka bile olsa " cok
incindigimi söyler , simsiki sarilirdim.
Ne demisler," insan zeka karşısında eğilir ama şefkat karşısında diz çöker."
:127:
Kendilerince şaka ama bana göre bilidigin odunluk bu..
Benım sevgılım yapsa ki bir kez yaptı;ters ters baktım kalktım masadan (cafedeydik)
O gün bugündür o tarz şeyler yapılmaz daha..
Bence tavrını koymalısın canım..Bir kez daha yapmasına izin verme sakın..
Erkek arkadaslarıyla toplanınca zaten o tarz muhabbetlerinin dibini buluyorlar;bunu bılmeyen yoktur..yapmıyorum,konuşmuyoruz dıyen de acıkca yalan soyler zaten..
Senın yanında yapmamalı.Buna müsade etme..
ben bu tarz konularda onada aynısını yapardım bana rus kızı muhabbeti yapılsa bende italyan erkeginden girerim konuya genelde boylelikle muhabbet kapanır
ciddiye alır hesaba katarsan daha çok yapar dinlemiyomuş gibi yap neden dinlemiyosun diye sorarsada bana mı dedin canım pardon diyede dalga geç bu yüzden kavga etmeyin