• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin tepkiniz ne olurdu ?

Emilyyy

Bilmek acı çekmektir.
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
647
3
46
İzmir
Sevgiliniz arkadaşıyla rusya ukrayna muhabbeti yapıp gülse
ve o çirkin muhabbete sizi de dahil etse ( yani onların yanında sizde olsanız )sizin tepkiniz ne olurdu ?
bunu birde şaka espiri olarak göstererek sizi kızdırmak için söylediğini söylese ne tepki verirsiniz ?

Ona, yumuşacık bir ses tonuyla onu cok sevdigimi, bu yüzden böyle sakalar yapmasini hos bulmadigimi ," saka bile olsa " cok
incindigimi söyler , simsiki sarilirdim.
Ne demisler," insan zeka karşısında eğilir ama şefkat karşısında diz çöker."
:127:

Son düzenleme:
ben bu tarz konularda onada aynısını yapardım bana rus kızı muhabbeti yapılsa bende italyan erkeginden girerim konuya genelde boylelikle muhabbet kapanır

Tabii ki kızdırmak için söylüyorlar.:19:
Rus kızları da sıraya girmişti zaten bizim erkeklerle sevişmek için!:9::9:
Güler geçerim ben olsam.:9:

Bu tarz muhabbetleri,sevgılısının yanında pişkin pişkin yapan insanları anlamıyorum..
kız erkek farketmez;yanında sevgılın varken bu ceasereti nerden alıyorsun ki sen?
dün cok yakın bı kız arkadasım;sevgılısıne kıvanc tatlıtugdan bahsedıyormuş..
yok cok tatlı,yakısıklı vs gıbı..
cocukta yolda elini bırakıp gitmiş..bana göre haklı..kız arkadasım haksız..
sonra arkadsım bıze aglıyor..benı yolda sap gibi bıraktı da,yok gitti de..o zman mantıksız mantıksız konusma arkadasım..

böyle bir şaka olamaz değil mi ? espiri anlayışı kadın kız muhabbeti anlaşılan derim ben böylelerine.
ben gülemiyorum nedense komik mi espiri mi şaka mı bu ? çok ilginç :19:

benim eski sevgilim benim yanımda değil direk bana yaptı bunu alanyaya gidecekmiş tatile de orda rus kızlar varmış bilmem ne bende bunu dinledim dinledim sözü bittiğinde de "keşke italyan erkekler de daha çok gelse böyle tatil beldelerine neyse artık eldekilerle yetinmeyi bilicez" dedim öle kaldı daha da rus lafı etmedi.. :1:

Bu tarz muhabbetleri,sevgılısının yanında pişkin pişkin yapan insanları anlamıyorum..
kız erkek farketmez;yanında sevgılın varken bu ceasereti nerden alıyorsun ki sen?
dün cok yakın bı kız arkadasım;sevgılısıne kıvanc tatlıtugdan bahsedıyormuş..
yok cok tatlı,yakısıklı vs gıbı..
cocukta yolda elini bırakıp gitmiş..bana göre haklı..kız arkadasım haksız..
sonra arkadsım bıze aglıyor..benı yolda sap gibi bıraktı da,yok gitti de..o zman mantıksız mantıksız konusma arkadasım..

patavatsızlık mı saygısızlık mı yoksa verdiği değerden mi ben de anlayamıyorum hiç ?
benim yanımda konuşma başka zaman hiç konuşma. böyle birşey var mı ya?
ilişkiye yakışır sözler muhabbetler mi bunlar ? madem öyle git bekar bekar istediğin muhabbeti yap yada yaşa kimle ne yaşıcaksan
tahammülüm yok böyle saçma şeylere

hayır bide savunma mekanizmaları da nasıl çalışıyor. seni kızdırmak için söylüyorum ? :53:
espiri şaka bu :53:
demekki espirinin şakanın içeriği değişmiş ya bende sorun var yada karşımdakinin espiri anlayışında

böyle bir şaka olamaz değil mi ? espiri anlayışı kadın kız muhabbeti anlaşılan derim ben böylelerine.
ben gülemiyorum nedense komik mi espiri mi şaka mı bu ? çok ilginç :19:

Kendilerince şaka ama bana göre bildigin odunluk bu..
Benım sevgılım yapsa ki bir kez yaptı;ters ters baktım kalktım masadan (cafedeydik)
O gün bugündür o tarz şeyler yapılmaz daha..
Bence tavrını koymalısın canım..Bir kez daha yapmasına izin verme sakın..
Erkek arkadaslarıyla toplanınca zaten o tarz muhabbetlerinin dibini buluyorlar;bunu bılmeyen yoktur..yapmıyorum,konuşmuyoruz dıyen de acıkca yalan soyler zaten..
Senın yanında yapmamalı.Buna müsade etme..

Son düzenleme:
Ona, yumuşacık bir ses tonuyla onu cok sevdigimi, bu yüzden böyle sakalar yapmasini hos bulmadigimi ," saka bile olsa " cok
incindigimi söyler , simsiki sarilirdim.
Ne demisler," insan zeka karşısında eğilir ama şefkat karşısında diz çöker."
:127:

ozamanda yüz buluyolar canım yaa . tepene çıkıyolar
valla çözmüş değilim şu erkeklerin beyni nelere neye çalışıyor

Kendilerince şaka ama bana göre bilidigin odunluk bu..
Benım sevgılım yapsa ki bir kez yaptı;ters ters baktım kalktım masadan (cafedeydik)
O gün bugündür o tarz şeyler yapılmaz daha..
Bence tavrını koymalısın canım..Bir kez daha yapmasına izin verme sakın..
Erkek arkadaslarıyla toplanınca zaten o tarz muhabbetlerinin dibini buluyorlar;bunu bılmeyen yoktur..yapmıyorum,konuşmuyoruz dıyen de acıkca yalan soyler zaten..
Senın yanında yapmamalı.Buna müsade etme..

benim yanımda birkez yaptı arkadaşıylaydı bende yanlarındaydım. suratım düştü sırf orda bi sorun çıkarmayım diye sustum.
sonra çok pişman oldum keşke orayı terkedip gitseydim diye
ama sonra hep yüzüne vurdum ama bana savunması bu . ''seni sinirlendirmek için ? '' sinirlendirme ya niye beni sinirlendirme gereği duyuyosun ?
ayrıca kadın kız muhabbetiyle mi beni sinirlendirmeye çalışıyosun ? bukadar mı seviyen düşük?
espiri şakaymış onlar ? espiri şaka olması için komik olması gerekir dimi ? ben gülemiyorum ne espirisinden bahsediyosun?
erkek arkadaşlarıyla toplandıklarında o ortamda dönen muhabbetlere hiç girmek bile istemiyorum ozaman elim ayağım titriyor çünkü.
ayıp gerçekten ya erkekliğin arkasına sığınıyorlar sonra aklanmak için. saygısızlık başka birşey değil bu

Son düzenleme:
kızlar çıldırıcam 2. kez aynı hata 2. kez aynı muhabbet .
geçen gün telefonda konuşuyorduk. hamilelikten çocuğumuzun olmasından bahsediyorduk.
bana demez mi ozaman eve dadı yardımcı alırız bizde yurtdışından geliyo ya hani . benim ihtiyaçlarımı karşılar gibi birşey söyledi gülerek.
ben çıldırdım ya ben orda hamilelikte çekiceğim acılardan doğacak çocuğumuzdan bahsediyorum adamın aklı hala başka kadınlarda.
tabi konuşmanın sonu baya ağır sözlerle bitti. çok büyük tartıştık ağır sözler söyledik birbirimize kaç gündür konuşmuyoduk.
dün gece konuştuk sabaha kadar. bana söylediği şey şu. '' benim öyle şeyler yapmıcağımı biliyosun şaka sadece aş bunları ciddiye alma diyor.
madem yapmıcağın şeyler niye ağzına alıp muhabbetini yapıyorsun dimi ? birde ben aşıcakmışım bunları. şakaymış pehh :47:
ben erkeklerden bahsetsem sana senin hoşuna gidicek mi diyorum ? hoşuma gitmez diyor. e madem niye yapıyosun bunu bana be adam :47:
sonra yanlış doğru yaptığım diyor sonra yine aş bunları diyor. ben aşmak zorundamıyım bunları :47:
çok kötü kavga ettik birde eski konular girdi olayın içine tartışma çığırığından çıktı başka bir boyut aldı ve bitirdik.
dün sabah 5 e kadar ağladım bugün yine ağladım ölü gibiyim :31:
bir erkek sevgilisine böyle iğrenç muhabbetler neden eder anlamıyorum bu cesareti nerden buluyorlar öldüresim var onu :47:

ciddiye alır hesaba katarsan daha çok yapar dinlemiyomuş gibi yap neden dinlemiyosun diye sorarsada bana mı dedin canım pardon diyede dalga geç bu yüzden kavga etmeyin

ciddiye alır hesaba katarsan daha çok yapar dinlemiyomuş gibi yap neden dinlemiyosun diye sorarsada bana mı dedin canım pardon diyede dalga geç bu yüzden kavga etmeyin

offf yaaa bende ciddiye almazsam yüz veririm dahada çok yapar tekrar ettiirir diye tepki veriyorum :31:

ciddiye almazsan bidaha yapmaz merak etme sen böle yaptıkça gıcığına gıcığına yapar

Back
X