- 6 Temmuz 2015
- 17
- 2
- 1
- 40
- Konu Sahibi zzeeyynnepp
-
Gelmiyosa tabiki götürmeceksin eşin kesinlikle ana kuzusu. Eşine hep böyle cevaplar vermeye devam et yoksa annesini iyice tepene çıkartırMerhaba arkadaşlar.
Düğün hazırlıklarında herkes sorun yaşar.Bende yaşadığım bazi olayları sizinle paylaşmak istedim.Bana göre yanlış olan fakat size goresini merak ediyorum.
Sizlere gelinb bohçası geldi mi .BAna gelmediğinden bende kayinvalideme göturmedim.ESimde el opmesine giderken bohcayi sordu.Bende bana gelmezken sormuyorsunuz da giderken mi soruyorsun dedim.gelmediği için goturmedim.Aslında hazirlanmisti.Eşim buna kızdı.siz olsanız götürürmu idiniz.
salak mı o eşin..bohça getirmeyip bohçayı sormak nasıl bir çingenelikMerhaba arkadaşlar.
Düğün hazırlıklarında herkes sorun yaşar.Bende yaşadığım bazi olayları sizinle paylaşmak istedim.Bana göre yanlış olan fakat size goresini merak ediyorum.
Sizlere gelinb bohçası geldi mi .BAna gelmediğinden bende kayinvalideme göturmedim.ESimde el opmesine giderken bohcayi sordu.Bende bana gelmezken sormuyorsunuz da giderken mi soruyorsun dedim.gelmediği için goturmedim.Aslında hazirlanmisti.Eşim buna kızdı.siz olsanız götürürmu idiniz.
ben ıstemedım ama esımın ablaları hazırlamıslar guzel bır bogca nısan da getırdıler, bızde getırılmeyecek dıye dusundugumuzden pek bısı hazırlayamamıstık anne ve babası ıcın bırkaç bısı koyup evde usuleten bırsey yapıp nısan sonrası gıderlerken verdık kendılerıne..Merhaba arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?