• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin yorumunuz ne?

Bu konudaki çifte standarta acayip kıl oluyorum, erkekler affetmiyor böyle bir şeyi, artık affedenleride duymaya başladık, ama kadınlar bu konularda rekora koşuyor, şimdi ben bir kadının kocasının ihanetini affetmesini anlarım, sevgisinden, çocukları için, gidecek yeri olmadığı bir sürü sebebi olabilir, ama bizim kadınlarımız bunu öyle bir hale sokuyor ki içlerinde bulundukları psikolojiden ötürü erkeklerin aldatmasını normal saymaya başlıyorlar çevrelerine de bunu empoze etmeye çalışıyorlar, hatalar insanlara mahsustur affedersin ama bunu "kadın kuyruk sallarsa erkek aldatır" gibi kalıplara sokmaya çalışmak neden... ha bir de kolayca affetmemek lazım yenilip yutulacak bir durum değil çok feci bir durum, biraz süründür mahkeme kapılarından döndür ne bileyim affetmek demek kabullenmek demek değildir ki

benim kafama takılanda bu zaten bu kdr saat nyle meşgul olduğu işte.. bana yalan söylüyo bundan eminim ama görüşmek istemediği içinmi yoksa başka şeylerle meşgul olduğu içinmi?

benim kafama takılanda bu zaten bu kdr saat nyle meşgul olduğu işte.. bana yalan söylüyo bundan eminim ama görüşmek istemediği içinmi yoksa başka şeylerle meşgul olduğu içinmi?

isterseniz yeni bir konu acin. bu konunun icerigi biraz farkli konuyu acan arkadasa saygisizlik olmasin.
nisanliniz size arkadaslarimla yemekteyim demis ya? inanmiyormusunuz?

görüşmeyi neden istemesin ki
haberleşiriz demiş ben köşeme cekilecegim sen de beni arama dememiş
yani senin nişanlın canım
ama belki de baska bir amacı vardı
belki bir sürpriz belki bbaska birseyler ... :bbo: :sm_confused:

affetmezdi..

o beni aldatırsa gözünün yaşına bakmam...

ben onu aldatırsam oda bakmasın gözümün yaşına, herkes yaptığı hatanın bedelini ödemeli:hulya:

bence kadinlar daha cok aldatiyor ama yakalanmiyorlar :roflol:
cünkü kadinlar erkeklerden daha zekiler :))

gelelim konuya..
bir türk erkeginin aldatilmayi kabullenip affetmesi 100 de 0,0000001 dir heralde ..

ama almanyada yasadigimdan, almanlarin durumunuda özetlemek istiyorum.

cevremde aldatilan erkeklerin sayisi kadinlardan daha cok .. ve cogu affediyor.
hatta aldatildigi icin kendini suclu hisseden erkekler bile oluyor..
kadini kendine baglamak icin neler neler yapiyorlar .

o zmn sadece evli erkek mi nefsine sahip çıkmalı be nişanlıyım mesela dün yaşadığım bi olayı anlatayım.. nişanlım beni alacaktı ve biz kendi aramızda yaşadığımız sorunları konuşacaktık ki sabahtan yani yeni yıl ertesi işte öğleden sonra 2 gibi konuştuk bunu haberleştik fakat işi olduğunu satmak istedikleri evleri için arayan biri olduğunu söyledi görmek için götürcekmiş boş eve, belki yetiştiremeyeceğini söyledi bende tmm haberleşiriz dedim. neyse kapattık saat oldu 5 ses yok 6 ses yok arıorum tel açık ama açmıo neyse saat oldu 7_tlf kapanmış, arıyorum 8-9_10 kapalı istersen şüphelenme.. neyse annesini aradım bizde senle olduğunu sanıoduk dedi eve akşam yemeğede gelmedi dedi.. şaşırdım .. ulaşırsanız banada haber verin dedim neyse aradan 10 dk geçmedi tlf etti işte ben misafirlikteyim işte arkadaşlarla bilmemne restorantta yemek yedik falan fişman dedi tlf neden kapattın dedim çekmiodu dedi çekmeme ile kapalı olma durumunu ayırt edebiliyorum herhalde dedim bi sürü saydım sayıştırdım konuşmaları değişti dili dolandı falan neyse. tekrar aradı 1 saaat sonra aslında aldatmayacağına inanmak istiyorum ama haklı sebebi yok kapatmasının tlf.u sorunları konuşmak istemediğin içinmi kapattın dedim ses yok bunalmış sanırsam gelmek istememiş dedim ki sen her bunaldığında tlf mu kapatacaksın bunalınca başka şeylere mi saracaksın böle diyince de ben bunalınca saracak olsam sararım ama bu kişiliktew bir insan değilim ve ben sevmeden asla o bahsettiğin şeyleri yaşamam içimden gelmez seni seversen başkasıyla cinsel anlamda olamam ben böyle bir insanım aldatacak olsamda söyler ayrılırım senden senleyken yapmam diyor.şimdi soruyorum size aldatmışmıdır aldatmamışmıdır ben ççıkamadım işin içinden? siz söyleyin nolur arkadaşlar.. :(:(:(

Nişanlının açıklamaları sana neden kafi gelmiyor? bir insan bunaldığında bir şeye canı sıkıldığında tel. kapatıp kendiyle baş başa biraz zaman geçiremez mi? şimdi bu konuda vesvese yapıp eşeğin aklına karpuz düşürme diyeceğim ama ondan bile nem kapabilirsin, çok şüpheci gördüm anlattığın şu olaya bakarak tabi :delphin:

gelelim konuya..
bir türk erkeginin aldatilmayi kabullenip affetmesi 100 de 0,0000001 dir heralde ..

:1shok: :1shok: :1shok:

gelelim konuya..

bizim ülkedede bunu genelde kadınlar yapar :teselli:
kocaları aldattığında suçu kendinde arar..
eşini eve bağlamak için türlü uğraşlar içine girerler..
ne ilginçtir ki almanyada aynı durum erkekler için geçerliymiş :1shok:

bizim ülkedede bunu genelde kadınlar yapar :teselli:
kocaları aldattığında suçu kendinde arar..
eşini eve bağlamak için türlü uğraşlar içine girerler..
ne ilginçtir ki almanyada aynı durum erkekler için geçerliymiş :1shok:

canim ne icin oyle biliyormusun ne yazikki bizim ulkemizde kadina deger yok iste bundan dolayi ahlak namus gibi kavramlar sanki sadece kadinlari kapsiyor.
erkek aldatsa bile bir hemcinsimiz cikip "disi kus kuyruk sallamasa "erkeklerde aldatmaz diyebiliyor.
cok gerideyiz cok.

canim ne icin oyle biliyormusun ne yazikki bizim ulkemizde kadina deger yok iste bundan dolayi ahlak namus gibi kavramlar sanki sadece kadinlari kapsiyor.
erkek aldatsa bile bir hemcinsimiz cikip "disi kus kuyruk sallamasa "erkeklerde aldatmaz diyebiliyor.
cok gerideyiz cok.

ozaman almanya dada erkeğemi değer verilmiyor
değersiz erkekler olarak mı nitelendiriliyorlar :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3olabilir tabi bu isin sakasi.kadina erkegede deger var oralarda ama kadin daha cok degerli zannedersem.
birsey oldugunda kadina devlet sahip cikiyor sahipleniyor.
turkiyede daha farkli cogu kadin gidecigi yer olmadigi icin aldatildigi halde kocasiyla yasamaya devam ediyor.
ya cocugunu dusunuyor yada kendine guvenemiyor yada gelecekten umutsuz.

ama almanyada oyle mi kadin aldatilsada aldatsada erkek biliyor cekip gidebilir siginacak bir yeri var.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3olabilir tabi bu isin sakasi.kadina erkegede deger var oralarda ama kadin daha cok degerli zannedersem.
birsey oldugunda kadina devlet sahip cikiyor sahipleniyor.
turkiyede daha farkli cogu kadin gidecigi yer olmadigi icin aldatildigi halde kocasiyla yasamaya devam ediyor.
ya cocugunu dusunuyor yada kendine guvenemiyor yada gelecekten umutsuz.

ne yazıkki öyle dediğiniz gibi
sığanacak bir yer bulamıyorlar kadınlarımız
kendileride bu yükün altına girmek istemiyorlar
ya kalkamazsam altından diye katlanıp çekiyorlar
göz yumuyorlar yada çocukları için...
büyük konuşmak istmemem ama ben affetmem bunun affedilir bi yanı yokki saten
her iki taraf içinde aldatma hazmedilemez bir durum bence :delphin:

türkiyede erkeklerin affetme ihtimali çok düşük hatta bazı kesimlerde kadının eşini aldatması cinayet sebebi bile olabiliyo
ama çevremde affedenleride gördüm duydum sayıları az olsada var

Aldatılmaların yaşanmaması için her iki tarafın da affetmemesi gerekir.
Kadınlar genellikle zorunluluktan affediyor ama unutmuyorlar.:1no2:
Son zamanlarda az da olsa bazı erkeklerin de eskiye nazaran affettiklerini görüyoruz, duyuyoruz.
Hatta ben ne yaptım veya yapamadım ki arayışlara girdi diyenler bile varakannehir

Back
X