• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin yorumunuz ne?

Erkek aldatılsa affetmezdi ve en doğrusunu yapardı, kadın da aldatılınca asla affetmemeli. Çünkü aldatma asla affedilmemesi gereken bir olaydır.
Affederseniz tekrar tekrar aldatılmaya mahkumsunuz demektir. Bunu her iki cins içinde söylüyorum.
Eşine saygısı olmayanların gereken muameleleyi görmesi lazım.
Ohhh ne ala aldat sonra yalvar yakar kendini affettir. Yok öyle üç kuruşa beş köfte.

malesef ki aldatma olayı kadınlardada çok fazla neler duyup görüyoruz gerek ..özellikle sanal ortamda
aldatmalar çoğu kez burdada dile getiren bayanlar oldu eşim ilgisiz sevgiyi sanalda başkalarıyla
konuşarak arıyorum diyenler ..
ama aldatma aldatmadır sanalda olsun reelde olsun aynıdır..tabiki erkek olsun kadın olsun hiç farketmez
affedilmemesi gereken sonrasında tekrarlanabilcek birşey büyük konuşmayım ama affedilmemeli
.
ama özellikle türkiyede bayan affeder erkek gene evininin erkeği olmaya devam eder..
kadın aldatır herşey biter düzen malesef böyle işliyor acı gerçek...

affedenler var biliyorum
Sebebi nedir bilmem hatta ortada çocuk bile yokken
Hani biz kadınların şevkat duygusu ağır basar ya çocuğu düşünürüz
Affedenler var...
Benim eşim affedermiydi bilmiyorum
Allahım korusun düşürmesin o durumlara

kadın kadına kotuluk yapıyor. evlı bır adana helekı bılerek bır ılıskıye gırmek cok edepsızce bır sey. allah boyle ınsanlardan uzak tutusun ben goz goze gelmekten bıle cekınır kımse yanlıs anlamasın dıye kıskanc olan arkadaslarımın esıne yada erkek arkdaslarına bıle mesafe koyarım . ama kadın aldatsa erkek bunu btun sulalesıne bertaraf eder kadının yuzune bakılmayacak duruma getırrıı. cocuk varsa cocuguda alır gormesıne ızın vermezdı. herseyı gecıyorum benımle bırlıkte olan kocamın benden sonra baska bır kadınla bırlıkte olup bana tekrar gelmesını kabul edemezdım galıba. ya hıc bırsey soylemeden ceker gıderım yada butun evı dagıtır onu rezıl ederdım. ama dusundumde kesın hıncımı cıkartana kadar tava tencere ne varsa asagı ındırır evden onu kovardım . allah buyuk konusturdu benı :(:(:( allah kımseye yasatmasın yarabbım

burda çoğu insan affetmem demiş ama genelde herkes affediyor el ne der boşanırsam çocuklarım anasız babasız büyümesin ve bir sürü bahane
en büyük etken el neder bende suç bulur ewet çevremizdeki erkes bayannda suç buluyor sen iyi mal olsaydın kocanı elinde tutsaydın diyor buna en yakınımda halamda şahit oldum ben
halamın kocası içkici çalışmayan bir adamdı halam çalışıp kuzenime bakıyordu bizim arka sokakata yurt dışında oturan bir aile vardı adam git sen kızı tavla bekarım sana aşığım falan diye kendi aralarında nişan bile yapmışlar ve dedem bunu camide tesadüfen öğreniyor benim damadım o nasıl nişan yapmışlklar diyor halam yine de boşanamamıştı çünkü herkes halamı suçladı ama adam en sonunda bir sürü borç bırakıp kaçtı gitti de öyle boşandılar şimdi böyle bir toplumda kocana sahip ol diyen bir toplumda kadının hakkı yok ama aynı olay halamın başından geçseydi veya herhangi bir şekilde aldatsaydı ne adam onu beş dakika tutardı ne de çevre taşlarlardı mazallh

şimdi soruyorum size adamın aldattığı kadının suçu var mı o da sevmiş adam yanar dönerse kadın nerden bilsin halam ona da kızamamıştı onlarda neye uğradığını şaşırdılar zaten

eee adamın dıger sevgılısı admın evlı oldugunu bılmıyorsa evet suclu degıl ama ogrendıkten sonra hala ılıskıye devam edıyorsa suclu.

Öncelikle Allah kimseye bunları yaşatmasın dilerim.
Benim eşim olsaydı eğer, çocuğumuz yoksa heralde benden ziyade kendine bir kötülük yapardı
Ya izini kaybeden bi mecnun misali düşerdi ortaya, yada vururdu kendini.
Eğerki çocuğumuz varsa o şehri terkederdi, ne aileme bişey derdi, nede kimseye
İlk celsede boşardı, evladımın yüzünü göstermezdi, yaptığımdan binlerce kez pişman ederdi.
Düşünmesi bile ürpertmeye yetti, Allah korusun hem kadından hem erkekten.

reelde aldatamayan erkegın sanalda aldattıgnı dusunuyorum..
eger ben aldatsam esımı aldatmadan once onu boşarım sonra ne yapıcaksam yaparım..
esımden once kendımı dusunurum onu aldattım azabını cekemem bıde..

evet arkadaş yorumlayalım lütfen ne kadar olaylar okuyoruz değilmi bi çok arkadaşımız eşinin kendisini aldattığını (sanal veya normal ) yazmış ve biz kadınlar olarak yine affetme büyüklüğünü gösterip aman çocuğumuz var aman yuvamız yıkılmasın ve eşimizin bidaha hayatta olmaz bir hata yaptım deyişine inanıp ama aynı olayı tekrar yaşamalar.Peki sizlere sorum şu aynı şeyi ( allh göstermesinde) biz kadınlar yapsaydık ne olurdu ne tepki gelirdi eşlerimizden onlarda affedermiydi ?

Karisini affeden erkeklerde cok var bu durumda. Erkege bagli tabii ki. Ama cogu affetmezdi bence.

Back
X