• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizinde bazen arada kendi kendinize konuştuğunuz oluyormu?

Kendi kendine konuşurum hatta kendıme sorarım ve cevap veririm
Ara sıra degil, her zaman !

Bana asla anormal gelmiyor.
İnsan sesli düşünemez mi yani? Kendime soru soramaz mıyım?😃

Kendime kızarım
Bazen kendine hakaret ederim. Şimdi hakaret deyince yanlış anlaşılmasın:)
örnek ( ne kadar malım. Ben de az dengesiz değilim... vs vs )

Amcam kendi kendine konuusyormus, annem duymuş. Geçen bana diyor ki " kafayı yemiş kendi kendine konusuyor)
Ben de yorum yapmadım.
Ayrı şehirlerde yaşıyoruz pek şahit olamadı bana.
Demek ki kendi kendine konuşanı deli sanıyorlar:)

Ben kendimle konuşmuyorum da hayvanlarla ciddi ciddi konuşuyorum. Sonradan fark ediyorum hayvan olduğunu ve cevap vermeyeceğini:)
Demin kedime uyuz oldum, 'ne bakıyorsun be dik dik! Defol git' dedim mesela (gitmedi,koynumda uyuyo şu an🤪) , bazen elimde tepsi mutfaga gireceğim, kediye 'açsana kapiyi' diyorum ciddi ciddi. Sonradan kendi kendime gülüyorum:) sokakta tanımadığım hayvanlarla da çok konuşurum, mesela az daha ezilecek diye çok korktuğum kuşun yanına gidip 'niye yerde geziyosun be, uçsana!' diye çatarim 😅 sevdiğim köpeklere 'nereye gidiyosun?' diye sorarım :confused::confused:
Ne bileyim, anlıyorlar gibi geliyor bana:)
Be de hep kedimle konuşuyorum insan olan kızım kedinin beni anlamadığını boşuna konuşup kendimi yorduğunu bazende kafayı yedğimi söylüyor. Elimde değil ki uyusada koşsada o an nerede ne yapıyorsa farketmez illa konuşacağım kullandığım kelimeler hep aynı
(Kurban olsun annesi ,bal bebeğim, ölsün annen seni verene,masum melek,canım kızım bal kokulum, tek tüyüne kurban olsun onlar(nefret ettiklerim) dünyanın en güzel kızı,nasıl masum nasıl şeker Allah özenmişte yaratmış çok güzel bir bebek.....bu liste böyle uzar gider...kendi kendime de çok konuşuyorum iç sesimi bastıramıyorum resmen bazan delirdiğimi düşünsemde çözüm bulamadım henüz

Bende konuşuyorum ya bence çok boş kalmaktan oluyo ben hele bütün gün konuşurum hayal kurarim 🙄
Bugünümü yaşamaya başlayamadım daha
Bazen yaşadığım komik şeyler geliyo aklıma kendi kendime gülüyorum Falan 😐
Çokta normal diyemeyeceğim ara sıra olurda fazlası insanın hayatını etkiliyo bence
Kötü şeyler düşünürsen o gün sinirlisindir mesela yada moralin bozuk geçer bütün gün
Normali anı yaşayabilmek bence
Geçmişte takılı kalanların böyle olduğunu düşünüyorum buda iyi bişey değil zaten

Bazen nadirende olsa kendi kendime konuşuyorum, özelliklede evde kimse yoksa.
Mesela bu gün duşda yine kendi kendime konuştum.
Kendimle diyaloğum şu şekilde gelişti :
- off moral 0
ne zaman sıfır üstünü gördükki
+ gördük azda olsa kızım yaa
- yetmez canım sıkılıyor
+ al sende intikamını değiştir bişeyleri
- alcam tabiiki görecekler şeref...sizler

Tabii bunları boş yere konuşmuyorum, ilişkilerimde hayatımda canımı sıkmış olan olaylar bazen aklıma geliyor ve ben kendimi yenik bir zaferin kahramanı gibi hissediyorum.
Dikkat ettimde tamamen egomla ilgili hırsımı alamamış olmam genelde moralimi bozup kendi kendime konuşmama vesile oluyor.

Sizinde böyle bazen kendi kendinize konuştuğunuz oluyormu?
Arada kendimle küsüyorum desem ?

Bazen nadirende olsa kendi kendime konuşuyorum, özelliklede evde kimse yoksa.
Mesela bu gün duşda yine kendi kendime konuştum.
Kendimle diyaloğum şu şekilde gelişti :
- off moral 0
ne zaman sıfır üstünü gördükki
+ gördük azda olsa kızım yaa
- yetmez canım sıkılıyor
+ al sende intikamını değiştir bişeyleri
- alcam tabiiki görecekler şeref...sizler

Tabii bunları boş yere konuşmuyorum, ilişkilerimde hayatımda canımı sıkmış olan olaylar bazen aklıma geliyor ve ben kendimi yenik bir zaferin kahramanı gibi hissediyorum.
Dikkat ettimde tamamen egomla ilgili hırsımı alamamış olmam genelde moralimi bozup kendi kendime konuşmama vesile oluyor.

Sizinde böyle bazen kendi kendinize konuştuğunuz oluyormu?
Ben içimden çok konuşurum, hatta kızdığım insanla içimden çok kavga etmişliğim vardır, belki de psikolojik bir rahatlamadır bu , bilemedim 😅

Çook.
Kendi kendine konusmak, catışmak , uzlaşmak bazen uzlaşamamak ... cok iyi bir terapi yöntemi.
Bence herkes yapmalı

Bende konuşuyorum ya bence çok boş kalmaktan oluyo ben hele bütün gün konuşurum hayal kurarim 🙄
Bugünümü yaşamaya başlayamadım daha
Bazen yaşadığım komik şeyler geliyo aklıma kendi kendime gülüyorum Falan 😐
Çokta normal diyemeyeceğim ara sıra olurda fazlası insanın hayatını etkiliyo bence
Kötü şeyler düşünürsen o gün sinirlisindir mesela yada moralin bozuk geçer bütün gün
Normali anı yaşayabilmek bence
Geçmişte takılı kalanların böyle olduğunu düşünüyorum buda iyi bişey değil zaten
Yok çok şükür fazla değil, evet bencede boş kalmaktan oluyor.
Bende bazen aklıma yaşadığım komik olaylar gelince gülüyorum, o kısmı atlamışım 🙂
Aslında geçmişte pek takılı kalmam ama son 1 buçuk yıldır ağır şeyler yaşadım, ama bana bunu yaşatanlara bende yaşattım azda olsa, ama şuanda ki durumda bana yetmiyor çünkü herkes herşeyi unuttu hayatına mutlu bi şekilde devam ediyor, ağırıma giden ve beni sinirlendiren bu aslında

Ben dünyada ikinci en çok kendimle konuşmuşumdur belkide.
Kendimi yapıcı eleştirir çok iyi dinlerim.Çünkü bu dünyada beni benden daha iyi anlayacak kimse yok.
Ama en çok yaradanla konuşurum.Beni benden daha iyi anlayacak beni benden daha çok düşünenle konuşmak çok iyi gelir.
Bazen sesli bazen içimden.
Ne demiş Yunus Emre
"Bir ben var benden ileri benden öte benden ziyade😊

:olamaz:
Kendimle konuştuğum kadar kimseyle konuşmuyorum. Ama böyle diyalog şeklinde değilde bir konuda sanki karşımda biri varmış gibi düşüncelerimi anlatıyorum falan. İyi oluyor bazen gülüyorum öyle işte

Back
X