Bir kiskanclik seziyorum sanki,yani o kisinin davranislarindan sana ne ki?
Kendi hayati kendi dogrusu kendi yanlisi
Sana karsi bir hatasi da yok
Bu cevabın geleceğini biliyordum :)) klasik ilk akla gelen şey sanırım. Hayır kıskanmıyorum . Kıskanabilecegim tarzda bi insan değil. O insan sürekli gözümün önünde ve batıyor. Bende bilmiyorum sanırım insanların onun bu tavırlarının farkına varip prim vermemelerini istiyorum. Gormezden gelmeyi denedim ama hep gozumun önünde.
Kızlar kk nin bu yönünü beğenmiyorm elestirmekten baska bir sey yok. Tamam elestiriye acigim ama bi çözüm degil. Bence kimse salt olarak elestirilmek icin konu açmıyor burda. Empati yaparsanz sevinirim.
Bi insan bi gun iyi diger gun kötü davranirsa noluyo diye dikkat çeker. 3 yildr beraber çalışıyoruz. 1 haftada bu sonuca varmadm. Bana göre de farketmemek cok ilginç. Beden diline de ilgim var iyi cozerim malesef. Keske bende farketmesem
Gözünüzün önünde evli bir bayan baska bir erkeğin ceketini duzeltse omuzlarina masaj yapsa konuşurken eline yuzune dokunsa sizin dikkatinizi çekmez oyle mi? Ilginc
:) :) gözün üzerinde
Baskalarinin,kızın sana gore olan yanlis tavirlarinin farkina varip prim vermemelerini istemen ve de gözüne hep batmasi..
Valla bilemedim ne denir bunun adına :)
Gözünüzün önünde evli bir bayan baska bir erkeğin ceketini duzeltse omuzlarina masaj yapsa konuşurken eline yuzune dokunsa sizin dikkatinizi çekmez oyle mi? Ilginc
Sneden başka kimse farketmemiş umursamamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?