Hayir canım boyle erkeklerin ne kdr igrenc olduklarini gordum onlarin bi kiza baktiklarinda ne dusunduklerini bildiğim icin boyleyim. Sen guzel bi kizi gordugunde yatakta hayal ediormusun? Ama senin sevgiline guzel die gosterdigin kizi sevgilin yatakta hayal edior iste ama senbnu bilmedigin icin smdi bana kizacaksin tbiki ama yasadiginda anlarsin sadece uyanik ol derim ben sana.. bu bahsettigimi de her gordugu kizi yatakta hayal etmicek tbiki ama seksi bi kizi oyle bi hayal ederki bilsen bole konusamazsin.. sevgiline deilde tanidign bir erkege hatta tanimadign bir erkege deki disarda acik giyinmis seksi bi kiz gordugunde ne dusunuosun aklindan neler gecior diye bir sor bakiym ne cvplar alcaksin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Birincisi, ben 5 yıldır evden işe işten eve, arkadaşlarıyla bile zar zor zaman geçiren birisiyle evliyim, 1,5 yaşında da bir oğlum var. Her yere beraber gideriz, tabiri caizse aldığı her nefesi bilirim. İşte bir şeyler olma ihtimali var diyeceksiniz şimdi, erkek cezaevinde gardiyan, kadın çalışan yok orada =)
İkincisi, güzel birisi geçtiğinde, erkek veya kadın, herkes ister istemez bakar. Siz de bakarsınız. Yoldan Kıvanç Tatlıtuğ geçse ben bakmam diyen var mı? Ama erkekler ve kadınlar arasındaki farklardan birisi de erkeklerin cinselliğe daha düşkün olmaları (genellikle). Erkeklerin çoğu ergenliğe girince cinsel hayatları başlar, toplum da bunu yargılamaz, erkek birisiyle yattıysa alkışlanır, bakirse dalga geçilir, cinsel ilişki yaşamadan üniversiteye başlamak eziklik sayılıyor. Bu bir ihtiyaç olarak kabul ediliyor, bu yüzden erkeklerde mastürbasyon ve ..... alışkanlığı daha çok. Ama hangi kadın bütün bunları yaşar? Bu yüzden karşı cinsten alımlı birisini gördüğümüzde düşündüğümüz şeyler birbirinden farklı. Yakışıklı bir erkeği bir kadın gördüğünde (örnek veriyorum) ondan doğabilecek çocukları, onunla evlenecekleri günü, onunla dans etmeyi veya onunla romantik bir akşam yemeği vs düşünürken (arkadaşlarım böyle şeyler düşünüyor, yok öyle bir şey demeyin =) ), bir erkek seksi bir kadını gördüğünde onun yatakta nasıl olabileceğini düşünür. Mevzu bahsi geçen insanlar evliyse, sevgilisi varsa, düşünecekleri şeyler yine aynıdır, sadece o kadar bariz olmaz, bilinçaltında olur daha çok.
Bu yüzden, sizin sevgiliniz/eşiniz güzel kadınlara bakmıyorsa, bunun tek sebebi sizin vereceğiniz tepkidir. Bakar. Dövseniz de öldürseniz de, bu bir refleks, bakar.