• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizinde Erkek arkadaşınız yada Eşiniz falan başka kızlara bakıyomu?

Anası danası babası çoluğu çocuğu aynı terhanede evet..Anası bi garip baba desen bi garip abisini hiç tanımam ama anladımki o da aynı

Gitmeyecek zaten.O nasıl benimle öylesine takılıyosa bende aynı şeyi ona uygulucam eninde sonunda bitecek zaten...
bunları gordukten sonra bence bı an once cıkart hayatından daha fazla ugrasma derım cnm

yani sizin yanınızda kızlara rahat bakabiliyorsa sizi pek sevmiyor sanırım. sevseydi korkardı bakmaya ve zaten seven insan en azından kız arkadaşı yanındayken bakmaz. sizi sanırım kaybetmekten korkmuyor

Onun kimseye eyvallahı yokmuş öyle diyo beyfendi.O ona güveniyo.Bende bakıyorum ama afedersiniz öküzün trene baktığı gibi değil bakıyorum kafamı çeviriyorum.Yni buda normal ama o aşırı bakıyo.Kimseyi kaybetmekten korkmuyo onun için bi ben bi annesi varmışım bu dünyada.Ama anası benden daha kıymetli bunuda adım gibi biliyorum

şaka gibi bu erkekler gerçekten insanı çıldırtırlar:37:

Valla işte aynen öyle delirtiyolar.Yani insan ister istemez sinir oluyo.Mesala bi tanıdığım vardı eşi aldatmış kaç kere ama ben sormuştum bakıyomuydu kadına kıza falan diye hiç bir kere bi görmedim yanımda baktığını diyodu.Ama aldatmış.Benimki bakıyo ama aldatcağını düşünmüyorum açıkcası

böyle birine nasıl katlanıyorsun senin yanında başka kızlara bakma terbiyesizliğini 'göz hakkı ' diyerek çirkinleştiren birinden ne beklenir.k.bakama çok çirkin bunlar aynı delikten sıkılmakda ne demek seviyesiz konuşmalar bunlar
:47:

Son düzenleme:
Mesela geçengün çalıştığı mekanda işte kızlar varmış dans falan ediyolarmış ordaki adam demiş arkadaşıyla buna oğlum kızları tavlayın diye o da yok abi bizim başımız bağlı kulaklarına giderse biteriz demişler

bence böyle birine nasıl katnanıyorsun senin yanında başka kızlara bakma terbiyesizliğini 'göz hakkı ' diyerek çirkinleştiren birinden ne beklenir.k.bakama çok çirkin bunlar aynı delikten sıkılmakda ne demek seviyesiz konuşmalar:47:

Çok sinirlendim sonunda buraya yazdım dayanamadım artık.Evet o konuşmalar bana hiç hoş gelmedi zaten.Seviyo biliyorum ama çok seviyesiz hareketleri var

Onun kimseye eyvallahı yokmuş öyle diyo beyfendi.O ona güveniyo.Bende bakıyorum ama afedersiniz öküzün trene baktığı gibi değil bakıyorum kafamı çeviriyorum.Yni buda normal ama o aşırı bakıyo.Kimseyi kaybetmekten korkmuyo onun için bi ben bi annesi varmışım bu dünyada.Ama anası benden daha kıymetli bunuda adım gibi biliyorum

inş karşına senin değerini bilen biri çıkar canım ya. ya da o düzelir inş

Çok sinirlendim sonunda buraya yazdım dayanamadım artık.Evet o konuşmalar bana hiç hoş gelmedi zaten.Seviyo biliyorum ama çok seviyesiz hareketleri var

sinirlenmekte çok haklısınız kim olsa tepki gösterir.hoşlanmadığınızı söyleyip konuşmalarına ve hareketlerine çeki düzen vermesi için uyarın bence çok yanlış yolda

Son düzenleme:

siz ayrılmayı düşünüyor musunuz bu sapıktan ... :ssz:

sapık resmen .. delik mi .. ohaaaaaaaaaaaaa ... :53:

Valla işte aynen öyle delirtiyolar.Yani insan ister istemez sinir oluyo.Mesala bi tanıdığım vardı eşi aldatmış kaç kere ama ben sormuştum bakıyomuydu kadına kıza falan diye hiç bir kere bi görmedim yanımda baktığını diyodu.Ama aldatmış.Benimki bakıyo ama aldatcağını düşünmüyorum açıkcası

canım aldatır aldatmaz orasnı bilemem ben ama sen aldatmayacagını sölüyorsun ama bak kuruntu yapmışsın bu kuruntuyla ne kadar yaşayabilirsinki ??

Ben artık bıktım bu durumdan.Ya ne zaman güzel bi kız geçse o kafa hemen dönüyo ve uzun uzun bakıyo.Sinirlerim iyce gerildi ya.Kendisi bana göz açtırmıyo .Bu nasıl bi ilişki diyorum kendi kendime.Beni sevdiğinide biliyorum.Hatta bigün sordum sen bakıyosun kızlara diye göz hakkıymış öyle diyo beyfendi.Birde geçen gün demezmi terbiyesiz Erkekler bi süre sonra sıkılırmış aynı delikten:53: Bende dedim demek öyle ha sıkılırsın benden bi süre sonra ben öyle bi b..k dedim mi sana diyo.Niye sen erkek değil misin dedim neden öyle dedin diyincede kavga çıkartıyo.Geçen günde otobüste atıştık.Barda çalışıyo bu ben dedimki artık hergün bi kızla beraber olursun falan yok dedi niye dedim bende canım istemiyo dedi.Ne yani canın istese yapcan mı dedim kavga çıkardı otobüste bana bağırdı aptalll....O koca kafasını kırasım geliyo allahın öküzüüüü

Benim ilk erkek arkdsim boyleydi her kzin orasıni burasini suzerdi onun yuzunden dpresyona girmistim kiskanclik krizleri inan 5 yil gecti daha yeni kiskanclik krizlerimi atlattim oda smdiki sevgilim sayesinde.. o erkek yaninda bakiosa yemin billah diorum sana arkandan da ne haltlar karistiriyordur ve ben sunu ogrendim seven erkek baskasina bakma ihtiyack hissetmez cnku aradigini sevdigi kadinda buluyor zaten.. ha nasil olur evlisindir aradan 20 yil gecmis filan cok guzel kiz gececek bakcak ama seviosa en azindan sen varken yapmazzzzzz. Yapacak ve inkar etmicek durumdaysa emin ol sevmior sevse de bole sevginin icine ediym ben. Bole serefsizler yuznden insanin hayati mahvoluyor benim oldugu gibi vr sonunda hicbir b.ka degmedigini gordum ve direk sildim hayatimdan smdi anliorm ki bi gram sevmemis beni bi gram dusunmemis akli fikti uckurundaymis ki biz evlenmeyi dusunuoduk aileler tanisti filan dusunun. O kdr sevioduki evlenecektik sözde ama allah bana gercek yuzunu gosterdi de defettm hayatimdan sende biran once et smdiden boyleyse ilerde yapacaklarini tahmin et ve emin ol o cocuk .....da izliyordur ve eline gecen her firsatta kizlarida goturuyordur.. ah ah sen ne saniosun erkek bi kiza bakinca sadece bizm gordugmuz gbi mi bakio? Onun icini hayal edior icini ciplak sekilde hemde ben erkekleri cozdum bosuna bakmiorlar onlerinden birsürü ciplak kiz gecio düşünün helede mini etek daracik tayt giymisse off hersey meydanda.. sana tek tavsiyem direk ayril hicc bakma cunku degismicek hatta gunden gune daha da kotu olmazsa yesil peri demesinler bana!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben artık bıktım bu durumdan.Ya ne zaman güzel bi kız geçse o kafa hemen dönüyo ve uzun uzun bakıyo.Sinirlerim iyce gerildi ya.Kendisi bana göz açtırmıyo .Bu nasıl bi ilişki diyorum kendi kendime.Beni sevdiğinide biliyorum.Hatta bigün sordum sen bakıyosun kızlara diye göz hakkıymış öyle diyo beyfendi.Birde geçen gün demezmi terbiyesiz Erkekler bi süre sonra sıkılırmış aynı delikten:53: Bende dedim demek öyle ha sıkılırsın benden bi süre sonra ben öyle bi b..k dedim mi sana diyo.Niye sen erkek değil misin dedim neden öyle dedin diyincede kavga çıkartıyo.Geçen günde otobüste atıştık.Barda çalışıyo bu ben dedimki artık hergün bi kızla beraber olursun falan yok dedi niye dedim bende canım istemiyo dedi.Ne yani canın istese yapcan mı dedim kavga çıkardı otobüste bana bağırdı aptalll....O koca kafasını kırasım geliyo allahın öküzüüüü
Bakar. Ben de bakarım. Güzelse de bak derim, gösteririm. Konu o değil. Konu 'erkekelr bir süre sonra sıkılırmış aynı delikten'. Evet. Bu nedir? Sizi bir delik olarak gören birisiyle hala beraber misiniz??? :53::53::53:

Gözü dışarda olan erkek tipi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim ilk erkek arkdsim boyleydi her kzin orasıni burasini suzerdi onun yuzunden dpresyona girmistim kiskanclik krizleri inan 5 yil gecti daha yeni kiskanclik krizlerimi atlattim oda smdiki sevgilim sayesinde.. o erkek yaninda bakiosa yemin billah diorum sana arkandan da ne haltlar karistiriyordur ve ben sunu ogrendim seven erkek baskasina bakma ihtiyack hissetmez cnku aradigini sevdigi kadinda buluyor zaten.. ha nasil olur evlisindir aradan 20 yil gecmis filan cok guzel kiz gececek bakcak ama seviosa en azindan sen varken yapmazzzzzz. Yapacak ve inkar etmicek durumdaysa emin ol sevmior sevse de bole sevginin icine ediym ben. Bole serefsizler yuznden insanin hayati mahvoluyor benim oldugu gibi vr sonunda hicbir b.ka degmedigini gordum ve direk sildim hayatimdan smdi anliorm ki bi gram sevmemis beni bi gram dusunmemis akli fikti uckurundaymis ki biz evlenmeyi dusunuoduk aileler tanisti filan dusunun. O kdr sevioduki evlenecektik sözde ama allah bana gercek yuzunu gosterdi de defettm hayatimdan sende biran once et smdiden boyleyse ilerde yapacaklarini tahmin et ve emin ol o cocuk .....da izliyordur ve eline gecen her firsatta kizlarida goturuyordur.. ah ah sen ne saniosun erkek bi kiza bakinca sadece bizm gordugmuz gbi mi bakio? Onun icini hayal edior icini ciplak sekilde hemde ben erkekleri cozdum bosuna bakmiorlar onlerinden birsürü ciplak kiz gecio düşünün helede mini etek daracik tayt giymisse off hersey meydanda.. sana tek tavsiyem direk ayril hicc bakma cunku degismicek hatta gunden gune daha da kotu olmazsa yesil peri demesinler bana!

Çok karamsarsınız...

Çok karamsarsınız...

Hayir canım boyle erkeklerin ne kdr igrenc olduklarini gordum onlarin bi kiza baktiklarinda ne dusunduklerini bildiğim icin boyleyim. Sen guzel bi kizi gordugunde yatakta hayal ediormusun? Ama senin sevgiline guzel die gosterdigin kizi sevgilin yatakta hayal edior iste ama senbnu bilmedigin icin smdi bana kizacaksin tbiki ama yasadiginda anlarsin sadece uyanik ol derim ben sana.. bu bahsettigimi de her gordugu kizi yatakta hayal etmicek tbiki ama seksi bi kizi oyle bi hayal ederki bilsen bole konusamazsin.. sevgiline deilde tanidign bir erkege hatta tanimadign bir erkege deki disarda acik giyinmis seksi bi kiz gordugunde ne dusunuosun aklindan neler gecior diye bir sor bakiym ne cvplar alcaksin

Hayir canım boyle erkeklerin ne kdr igrenc olduklarini gordum onlarin bi kiza baktiklarinda ne dusunduklerini bildiğim icin boyleyim. Sen guzel bi kizi gordugunde yatakta hayal ediormusun? Ama senin sevgiline guzel die gosterdigin kizi sevgilin yatakta hayal edior iste ama senbnu bilmedigin icin smdi bana kizacaksin tbiki ama yasadiginda anlarsin sadece uyanik ol derim ben sana.. bu bahsettigimi de her gordugu kizi yatakta hayal etmicek tbiki ama seksi bi kizi oyle bi hayal ederki bilsen bole konusamazsin.. sevgiline deilde tanidign bir erkege hatta tanimadign bir erkege deki disarda acik giyinmis seksi bi kiz gordugunde ne dusunuosun aklindan neler gecior diye bir sor bakiym ne cvplar alcaksin

Bugun cok yakin bi arkadasimla bu konuyu konustuk biz de. Kendisi erkek ve hicbi sozunu sakinmiyor benden. Izmirde yasiyoruz. Hatta konuyu kendisi acti bana. Afedersiniz poposunun yarisini disarda birakan bi sort giymis kizin teki. Onu gordugumuzde dedi ki ya siz kizlari anlayamiyorum ne dusunerek boyle seyler giyiyorsnuz? cok mu seksi oldugunuzu dusunuyosnz? Demisti. Yani aslinda boyle kizlar erkeklere itici geliyor ama cok kiz görmemiş, her gordugune de atlayan erkekse bol bol bakar zaten. Bu arada erkek arkadasimin da guzel bi kiz gordugunde baktigini dusunuyorum yanimdayken baktigini gormedim. Ama ben de bakiyorum hepimizin de yakisikli bi erkek gordugunde baktigini dusunuyorum. Ancak onunla ilgili rahatsiz edici seyler dusunup dusunmediklerini hicbir zaman bilemeyiz. Rahatsizlik verecek sekilde bakiyorsa ve 'sen birlikte de olursun' a cevp olarak 'canim istemedigi icin olmaz' diyosa bence de bu iliski gozden tekrar gecirilmeli..

Birincisi, ben 5 yıldır evden işe işten eve, arkadaşlarıyla bile zar zor zaman geçiren birisiyle evliyim, 1,5 yaşında da bir oğlum var. Her yere beraber gideriz, tabiri caizse aldığı her nefesi bilirim. İşte bir şeyler olma ihtimali var diyeceksiniz şimdi, erkek cezaevinde gardiyan, kadın çalışan yok orada =)
İkincisi, güzel birisi geçtiğinde, erkek veya kadın, herkes ister istemez bakar. Siz de bakarsınız. Yoldan Kıvanç Tatlıtuğ geçse ben bakmam diyen var mı? Ama erkekler ve kadınlar arasındaki farklardan birisi de erkeklerin cinselliğe daha düşkün olmaları (genellikle). Erkeklerin çoğu ergenliğe girince cinsel hayatları başlar, toplum da bunu yargılamaz, erkek birisiyle yattıysa alkışlanır, bakirse dalga geçilir, cinsel ilişki yaşamadan üniversiteye başlamak eziklik sayılıyor. Bu bir ihtiyaç olarak kabul ediliyor, bu yüzden erkeklerde mastürbasyon ve ..... alışkanlığı daha çok. Ama hangi kadın bütün bunları yaşar? Bu yüzden karşı cinsten alımlı birisini gördüğümüzde düşündüğümüz şeyler birbirinden farklı. Yakışıklı bir erkeği bir kadın gördüğünde (örnek veriyorum) ondan doğabilecek çocukları, onunla evlenecekleri günü, onunla dans etmeyi veya onunla romantik bir akşam yemeği vs düşünürken (arkadaşlarım böyle şeyler düşünüyor, yok öyle bir şey demeyin =) ), bir erkek seksi bir kadını gördüğünde onun yatakta nasıl olabileceğini düşünür. Mevzu bahsi geçen insanlar evliyse, sevgilisi varsa, düşünecekleri şeyler yine aynıdır, sadece o kadar bariz olmaz, bilinçaltında olur daha çok.
Bu yüzden, sizin sevgiliniz/eşiniz güzel kadınlara bakmıyorsa, bunun tek sebebi sizin vereceğiniz tepkidir. Bakar. Dövseniz de öldürseniz de, bu bir refleks, bakar.

Back
X