Şuncacık günde ne monotonluğu :)
Eşinin kafasındaki evlilik modeli bu mu acaba ?
Yoruluyordur filan diyeceğim ama daha cicim aylarındasınız.
Kavga veya sitem etmeden dürtmeye çalışabilirsin.
Başbaşa programlar yapabilirsin veya televizyon açmamak çözüm olur mu bilemedim.
Düğünümüz olalı 11 gün oldu. Severek isteyerek evlendik ama çok kısa zamanda mı monotonlaştı hayatımız bilmiyorum ya da sorun bizde mi?
Eşimle nikahımız kıyılalı 5 ayı geçti.. İş nedeni ile ayrı şehirlerdeydik. Nikahtan sonra tatile gittik tabi ki yalnız değil kuzenleriyle beraber.. İznimiz bittikten sonra hafta sonları İzmir-İstanbul arası gidip geldik. Sanki o zamanlar daha heyecanlıydı herşey. Aynı evde yaşamaya başlayalı 5 gün oldu 1 gün kuzeni yanımızda kaldı 4 gün baş başa kaldık ama paylaştığımız hiçbirşey olmadı.. İşten geliyorum eşime güzel bi sofra hazırlıyorum,kapıda karşılıyorum. o ise yemek bittikten sonra tv karşısına geçiyor ve uyuyup kalıyor. Ara sıra sırnaşıyorum ilgi beklediğimi belli ediyorum ama o gülümseyip uykuya devam ediyor. Geceye kadar uyuyor sonra uyandırıp kanepeyi açıyorum yatak odamız olmasına rağmen gene hemen uyuyup kalıyor. Ben ailemi,arkadaşlarımı herşeyi bırakıp tek başıma yanına geldim. İlgiye,alakaya,sevgiye ihtiyacım var ama neden böyle oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?