Sizinde eşiniz böyle mi?!

aytenyeni

AytenaköG
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
180
2
46
34
İzmir
Düğünümüz olalı 11 gün oldu. Severek isteyerek evlendik ama çok kısa zamanda mı monotonlaştı hayatımız bilmiyorum ya da sorun bizde mi?
Eşimle nikahımız kıyılalı 5 ayı geçti.. İş nedeni ile ayrı şehirlerdeydik. Nikahtan sonra tatile gittik tabi ki yalnız değil kuzenleriyle beraber.. İznimiz bittikten sonra hafta sonları İzmir-İstanbul arası gidip geldik. Sanki o zamanlar daha heyecanlıydı herşey. Aynı evde yaşamaya başlayalı 5 gün oldu 1 gün kuzeni yanımızda kaldı 4 gün baş başa kaldık ama paylaştığımız hiçbirşey olmadı.. İşten geliyorum eşime güzel bi sofra hazırlıyorum,kapıda karşılıyorum. o ise yemek bittikten sonra tv karşısına geçiyor ve uyuyup kalıyor. Ara sıra sırnaşıyorum ilgi beklediğimi belli ediyorum ama o gülümseyip uykuya devam ediyor. Geceye kadar uyuyor sonra uyandırıp kanepeyi açıyorum yatak odamız olmasına rağmen gene hemen uyuyup kalıyor. Ben ailemi,arkadaşlarımı herşeyi bırakıp tek başıma yanına geldim. İlgiye,alakaya,sevgiye ihtiyacım var ama neden böyle oluyor..

Şuncacık günde ne monotonluğu :)

Eşinin kafasındaki evlilik modeli bu mu acaba ?

Yoruluyordur filan diyeceğim ama daha cicim aylarındasınız.
Kavga veya sitem etmeden dürtmeye çalışabilirsin.
Başbaşa programlar yapabilirsin veya televizyon açmamak çözüm olur mu bilemedim.

Evliliğe adapte olamadı sanırım bilemiyorum. Gerçi yapımda değil hiç kavga gürültü,sitem felan yapmam oturur kendi kendi mi yerim ona da belli etmem. Belki düzelir diye bekliyorum. Uzun bi izin gününden sonra çalışmak zor geldi işi de yorucu ama her ne olursa olsun benimde ilgi alaka beklediğimi bilmesi gerekiyor di mi

topu topu 4 gün yalniz kalmissiniz
bu 4 gündede böyle mi davraniyor
cok ilginc
hayir NORMAL degil..
nikahtan sonra kuzenlerle mi balayi yaptiniz ben mi yanlis anladim
eger öyleyse ne alaka !!
esinizin yasli mi yada depreyonda falan mi acaba
özellikle ilk günler hatta ilk haftalar aylar cok farkli cok heyecanli gecer
sizde tam tersi
eksik olan birseyler var ama nedir
bunu sorun kendinize

bizde evlendikten sonra böyle olmuştuk hep ağlıyodum yalnızken, tabi nişanlıyken ki gibi olmasını istiyosun ama malesef ,çekinip bişeyde diyemiyodum. şimdi ise birbirimize alıştık ve eskisinden daha iyi alakadar oluyo inşallh düzelir

Evliliğin ilk günlerinde bile kuzenlerle takılınca evlendiğini anlamamış tabii adam. Sahi ne işleri var sizde?

Offf gıcık olurum böyle insanlara.
Adam evlenmiş barklanmış hala daha yanından ayrılmıyorlar.
Iyy sinir oldum.

Konu sahibi arkadaşım eşinizle konuşmayı denediniz mi? :26:

eşinize biraz daha zaman tanıyın.4günde ne anladınızki.belki tatil yorgunluğunu atıyodur.

ayrıca koltukta uyuyosa kanepe falan açmayın ya orda uyutmayın yada uyandırıp yatağa götürün:)açın uykusunu işte:)

bence ortada sorun varmış gibi eşinizle konuşacağınız bi konu henüz yok.

sizinki toplu evlilik oldu herhalde,balayına kuzenlerle,misafirlikte kuzenlerle...
onların düşünmesi lazımdı,düşünmeselerde sizin müdahele etmeniz gerekirdi.
eşinizle bu ortamı yaratmadığınız için biraz salmış kendini.

bir de ilk adımı eşinizden beklemeyin.
mesela ona sürpriz notlar,balonlar hazırlayın.
mumlar yakın...
yani onunda karşılığında bir tepki verecek ortamı kurun.
klasiktir.bayan yemeğini yapar,erkek yer tv karşısına geçer.
bundan kurtulmak için önce kendiniz başlatın değişimi,karşılığını görürsünüz mutlaka,sonuçta daha 1,5 haftalıık evlisiniz: )

:) balayı dönüşümüzü hatırlıyorum evde acaip bi kavga etmiştik ağlayıp zırlamıştım baya evet canım ne yazık ki erkek kısmı evlendikten sonra bi rahatlıyo bi genişliyo benim eşimde koltukta uyumaya alışmış yatağa gelmezdi gece kalkar zorla getirirdim sonra ona dedim ki o yatağı beraber yatalım diye aldım senle uyumak istiyorum lütfen gelir misin odaya diye hergün söyledim sonunda gelmeye başladı ilgi alaka yönünden bazen eşimde eşin gibi diyorum ki sanki ev arkadaşınım senin.ama ne yap biliyo musun bu taktik işe yarıyor sexi iç çamaşırları al üstüne giy o tv izlerken git yanına sırnaş hayır diyemez sana :=) mesela sevdiği bi tatlıyı falan yap ufak süprizlere erkekler bayılır

Kanepeyi açmayın, uyandırıp odanıza götürün. Orada uyumaya alışmasın.
Sonradan sorun oluşturur.

Şimdiden eşinizle bu konuyu konuşmayın, işe yaramaz.
Siz bazı programlar yapın ve onun dahil olmasını sağlayın.
Zamanla oluşturduğunuz tempoya oda alışacaktır.

İlk başlarda dengeyi kuramıyor insan, zaman verin evliliğinize. Bunları düşünmek için çok erken.
Belkide eşiniz şuan çok huzurlu ve kafasını dinliyor.

Uyandırıp kanepeyi açacağınıza neden yatak odanıza götürmüyorsunuz uyumaya anlayamadım??

O kadar taze ki evliliğiniz nasıl bu hale gelmiş eşin şaştım. Normalde seni dürterek yatak odasına atması lazım.

Kanepede uyuklamasına asla izin verme. Baktın orayı seçiyor, sen de sokul yanında. Tv izlerken otur kucağına, sarıl öp, boş boş tv takılmasına müsade etme. Akşamları plan yap. Sinema, ufak geziler, etkinlikler. Monotonlaşmaya vakti kalmasın. O atmıyorsa ilk adımı sen at yani.

Kuzenlerdi akrabaydı bir ay telefonla konuşun. En güzel zamanlarınız şimdi. Neden toplu müsamereyle geçiriyorsun ki bu günleri?Kendinize ait zamanlar olmalı. Daha birbirinizi taanıyacaksınız derinden, konuşacak paylaşacak çok şeyiniz var.

nasıl alışırsa öyle gidiyor...
sakın kanepede uyumasına izin verme... kendi kendini yemeği bırak. bende senin gibi eşimle konuşmaz kendi kendimi yerdim. suratta asardım. şimdi asmamaya çalışıyorum. konuşuyorum. daha iyi ama gidecek çok yolumuz var...

valla 5 yıl oldu sevgiliyiz. 1.5 yıldır evliyiz ilk zamanlar biraz ben merkezli olmak lazım. yoksa hep sen veriyorsun... hep veriyorsun... ve yorgun düşüyorsun...

Henüz çok yeni böyle tv karşısında uyumak için bana garip geldi tatile niye kuzenle gidiyosunuz anlamadım isterse 20 yıllık evli olayım yanıma kimseyi istemem

kanepede uyumak istiyosa sende yanında yat asla ayrı yatma biz 2 yıl oldu evleneli hiç ayrı uyumadık kavga ettimiz gecelerde bile ayrı yatmadık ki böyle hiç bişy yokken ayrı yatmak sakıncalı bence ama belkide esin tv seyretmeyı sevıyodur mesela benım esim tv izlemeden uyuyamaz yatak odamızda salondan cok tv film izliyoruz hem yatakta olunca ilgisini kendi ustune cekmek daha kolay oluyor cok yorgun olsa bile

bu nasıl bişey ya
sevgiliyken ayrı çaba göster,nişanlıyken ayrı
yeni evlisin daha,cicim günleri daha yok sürpriz yap,yok dürt,yok program yap,yok zorla yatağa götür
hamile kalırsın dikkat et kendıne başkasına gıtmesın
doğurusun dıkkat et başkasına gıtmesin,ilgini eksik etme
2 çocuk yaparsın aman bırakma kendını adamın gözü dışarda kalmasın
baksanıza tanıştığımız andan ıtıbaren kadın olarak hep çaba hep gayret hep özen hep taktik hep düşünceli olma zorunluluğu
offfffffffffffffffffffffffffffff
bıktım şu erkeklerın egolarını şişirme çabamızdan yaaaaaaaaaaaa
canım daha yeni evlisin ya kıyamam sana,sabır diliyorum sana bolca

Son düzenleme:

Aradaki mesafe bazen heyecanlandırır ama fazlası da yorar insanı.. farklı şehirlerdeki buluşma belli bir zaman aralığında olduğu için çabuk geçer amma velakin aynı evin olduğun zaman durum farklılaşır. Madem ilk 5 gününüz aynı evde, belki adamın yapısı bu şekilde. 5 gün kısa bir zaman monotonlaşmak için. Ama canını sıkmak için de kısa bir zaman. Biraz daha beklemelisin. Sen renk katmaya çalış bakalım biraz.

Sizde yemek sonrasında eşinizin tv karşısına geçmesine fırsat vermeyin . .

Siz mutfağınızı toplarken işin ucundan onada tutturun. . Çay demlettirirn kahve yaptırın :)

yürüyüşe çıkın . . baktınız uyuklamaya başlıyor hemen dürtün gıdıklayın cilve yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…