- 6 Temmuz 2015
- 17
- 2
- 1
- 40
- Konu Sahibi zzeeyynnepp
-
Merhaba arkadaşlar size bir konuda fikrinizi sormak ıstiyorum.düğünden once eşimin eşyaları ütüsüz bir sekilde çöp posetlerine tikilmis bir sekilde eve geldi.BEnim eşyalarımı çalıştığımdan annemler utuleyip yerleştirdiler.sizce eşimin kıyafetlerinin bu şekilde gönderilmesine siz takarmi idiniz.esim annesine utuleme demiş.BEndeü utulenmese bile arayıp kusura bakma kızım gökhan utuleme dedi bende o şekilde gönderdim dese bu kadar ağrıma gitmez di dedim.Sİzce çok şey mi beklemisim.Kina günü gorumcemi arayıp geç oldu tek eve gitmem doğru olmaz ben eşyaları bir odaya koyup kapıyı kitleyim sende yanımda ol dedim oda ben çok yorgunum diyerek gelmedi.şehir dışından gelenler evi gezerler uygun olmaz dedim ama nafile.Düğün günü sabah kalkıp onları odaya taşıyıp ortalığı toparlamak için geldim.siz olsanız ne yapardiniz?bu durumda fikriniz ne olurdu.BEnim gibi durum yaşayan varmı acaba?
Annesine kiyamamis sana ütüle demiş.eşyaların hepsinin tikilmis bir sekilde odaya atılıp gitmesi size göre normal yani.saygı duyuyorum yorum için de teşekkür ederim.insanlar eve gelip geleceğinden eşyaların o sekilde odada durması bana göre yanlıştı.siz dağınık eve haberli misafir kabul eder misiniz pekki.Düğün için hicbir seye karismayip misafir gibi düğüne gelmek eşyaların o şekilde gelmesi normal yani.çalışan bir bayan olduğum için belki de agrimagittik sanirsam teşekkürler.sorun olarak değil defikir alisverisi olarak düşüncenizi öğrenmek istedim.teşekkürleBence abartiyorsunuz. Agrima gitti demeler felan. Hayatinizin tadini cikartin. Neguzel evlenmissiniz sevdiginize kavusmussunuz. Sizin gezip tozup eglenme zamaniniz. Kafanizi taktiginiz seye bakin. Problem ariyosunuz galiba..
Dediğinizi yapmayı düşündüm aslında ama yıllarca o şekilde beklerdi eşyalar.bir odanın posetler içinde eşyaların bekleme si içiime sinmeyecegindeen paşa paşa ütüledim:)size göre normal bir hareket ise saygı duyarım.teşekkürlerVerin eşinize ütülesin kendi. Hem üzerinize yapışıp kalmaz böylelikle. Herkesin ütüsünü kendisinin yapması taraftarıyım. Çok zor be sıkıcı bişey zira
C sorun evi gezecek insanlara o şekilde karşılamak.kimse bilmez ki esyalar kimin dertolarak değilde sadece yanlış mi yoksa doğru bir hareket onu öğrenmek istedim.bacım koy adamın önüne ütülesin ya. sen böyle her şeyi dert ediyorsan çok yaşamazsın bak. takma bu kadar.
Kıyafetlerini eşim utulessin demiş öyle mi:katlanıpp posete katlanıp konulmak yerine yıkılarak gönderilmiş.ben gelin evinin dağınık şekilde olduğunu ne duydum nede gördüm sanırım bundan ağırıma gittisyorum için teşekkürlerEşiniz anasının o kadar esyayı utulemesine kıyamamış, bu kadar sene anam utuledi artık karım utulesin demiştir belki de.
Canınızı sıkacak bir durum yok.
ben zaten sadece eşime söyledim keşke bu şekilde gelmese yada haber verilse dedim.çünkü gezecek insanlar beni ayiplarlar.kimse dağınık eve misafir kabul etmek istemez sanırım.bu konuda takıntılı olduğumdan zaten düğün sabahı eşyaları ortadan kaldırmak için eve geldim.teşekkür ederim yorumu için de.Eger ceyiz serildiyse ve gormeye i sanlar gelicekse ole gonderilmesi sacma tabi.
bunuda siz degilde anneniz annesiyle konusabilirdi.
Gecmis gitmis seyi cokta dert etmeye gerek yok sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?