• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizinde takıntılarınız var mı ? Takıntılarınız neler hadi paylaşalım...

tek sayı takıntısı olan var mı benden başka bilmiyorum kurabiye yaptım illa çift sayıda olcak :1:

Benim her konuda takimtim var valla :) Her sey duzgun, yerinde ve planli olmak zorunda.mukemmelliyetci miyim acaba anlamadim gitti :)

- Mutfakta bi işim varsa mutlaka çıkarken ellerimi yıkıyorum,Bazen yolda beni takip ettikleri hissine kapılıp saçma sapan ajanların yaptığı hareketleri yapıyorum :)) ,Ayna karşısında yabancı dilde bazı şeyler mırıldanmıyorum kendime büyü yaptığıma inanıyorum falan...biliyorum manyağım! :D

:1: bu çok iyiymiş

Eğer bir yere 1 den fazla gitmişssem ya da devamlı gidiyorsam hep aynı yerde oturmak istiyorum.O yer doluysa da aynı yönde oturmak istiyorum.Oturmazsam rahatsız oluyorum.Mesela öğretmenler odasında masada hep sağ köşeye gidiyorum oturmaya hatta kapıyorum koltuğu.Öğretmen arkadaşlar anladılar takıntımı bazen bilerek oturuyolar yerime benim rahatsız olduğumu anlayınca bi süre gülüp dalga geçip kalkıyorlar sağolsunlar:1: Takıntılıyım yani:26:

Back
X