Sizinde zorunuza gitmezmiydi?

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
73
Slm hanimlar,

Bugün carsiya görümcemin dügün alisverisine ciktik. Trdeyiz suan normalde yurtdisinda kaliyoruz bizde görümcemlerde. Herneyse trde görümcemin evli kuzeni var onuda aldilar alisverise. Ve hersey alinirken kv ona soruyor eee nasil sence alalimmi felan diye. Ilk baslarda pek önemsemedim ama sonra sinir olmaya basladim. Ben ha varim ha yokum gibiydi sanki. Zoruma gitti yani ordaku kuzenide benim yasimda sonucta kvle yasitta degil. Asil zoruma giden bana ne kina elbisesi ne nikah elbisesi almayan herseyde pintilik yapan kadin görümcenin sirf kina elbisesine ve gelinligine 10.000 tl ödetiyor. Yüzügünü pirlanta aldirtiyor. Bu arada erkek tarafida zengin degil standart yasayan bir aile görümcemlerde öyleler standart aile yani. Simdi buda dertmi diyenleriniz olacak degil ama zoruma gidiyor ne bilim paylasmak istedim..

Kızı, tabiki aldırcak. Senin de annen aldırsaymış..

Benim zoruma gitmezdi. Görümcemin alışverişinde benim ne işim var, ne alaka diye düşünürdüm ve gitmezdim.

Ona pırlanta aldırması gelinliği 10.000 olması falan, kızlarımıza domates gibi değer biçmesek olmazdı sanki. Çok saçma

Zoruna gitmemeli, olan olmuş sen istesende aldıramamıssın, o ve anası aldırıyo,öle düşün
Elbetteki içten içe kızarsın ama bu sadece sana sinir yapar

Ayrıca bi alışverişe hurra gidenleride anlamıyorum, senin yerinde olsaydım asla gitmezdim ama gittiysende ya rahatsız olduğunu o an belli edecektin yada susacaktın, o andan sonra düşünmek yine senin sinirlerini yıpratır,değmez arkadasım
Eşinle mutluluğuna bak elbiseydi pırlantaydı düşünme. Ha alıyorsa gücü varsa şimdi aldır pırlantıyı :)

10.000 tl odeyebiliyolarsa cokda standart degillerdir sanki. Yoksa benmi bedavaya gittim :) belki o kuzenin zevki kv ye daha hos gelmistir. Neticede zevkler ve renkler tartisilmaz bacim ne takiyosun bosveeeer.

Aman zaten beni sarmazdı öyle görümcemin alışverişine gitmezdim. Kayınvalidenizin huyunu biliyorsanız gitmeseydiniz keşke. Ayrıca zamanında olup bitmiş geçmiş yani sizin düğününüz. Kına ya da nikah elbisesini aldırmadınız da evlenemediniz mi sanki? Boşveriiin bunları,eşinizle mutluysanız o yeter.

10.000 tl odeyebiliyolarsa cokda standart degillerdir sanki. Yoksa benmi bedavaya gittim :) belki o kuzenin zevki kv ye daha hos gelmistir. Neticede zevkler ve renkler tartisilmaz bacim ne takiyosun bosveeeer.
Ben gelinliğimi kendim almıştım. 400 tl' ye. Bir kere giydim. 350 ye sattım. Ne vercem be o kadar para.
Bir de beni istememişlerdi zaten hiç. Ben ağlayayım o zaman (((((((((((((

Tskler haklisiniz aslinda bir anlik sinir iste. Alisveriste durmadim zaten 1 saat takildim sonra baktim beni sarmiyor esimle biz gidiyoruz dedik

İnsanın değerini para belirlemez ki
Bak sana şunu anlatayım
Kv ler çok uzaktayDı
Gelinlik bakmaya annem ve eşimle gitmiştik
Bir gelinlik denedim 2 bin küsürDü
Annem hayır bu pahalı demişti
Kabine bana yardım etmeye gelen kız
Yüzünü burusturarak kayinvaliden demi dedi
Bende gülerek yooo annem dedim:)

Cümbür cemaat alışveriş safsatası bitsin artık. Kim evleniyosa gitsin alsın. Sanki yirmi kişi aynı evde yaşayacak

Yaaa yerim nasıl tatlı. Allah uzun ömür versin ayni benim annem :)

Hata burdan başlıyo,ne işin var ki.
Bi de huylarını biliyosun yani.
Uzun yazmak istemedim. Benim kücük cocugum oldugundan ve esimle gezmeye geldigimizde zaten bastan sonra kadar katilmadik onlara. 1 saatligine ugradik yanlarina damadin ailesinide görmek icin. Sonra orasi beni sarmayinca ayrildik zaten yanlarindan.

Yaaa yerim nasıl tatlı. Allah uzun ömür versin ayni benim annem :)
Amin
Ahh annem babam ben evlenirken çok cabaladirlar
Allah onlardan razı olsun başımdan eksik etmesin:)
Kendi gelini olursa ses edemez ama umarım gönüllerine göre verir Allahım.

Amin
Ahh annem babam ben evlenirken çok cabaladirlar
Allah onlardan razı olsun başımdan eksik etmesin:)
Kendi gelini olursa ses edemez ama umarım gönüllerine göre verir Allahım.

Amin insallah :) Sende gorumcen olursa bu tatlis hikayeyi anlat bence :)

Anladım,tecrübe olmuş işte. Hiç takılma,böyle durumlarda da elinden geldiğince yanlarında olmamaya çalış.
Ben olsam böyle yapardım yani.

Amin insallah :) Sende gorumcen olursa bu tatlis hikayeyi anlat bence :)
Ne hikayeler var daha bende
Düğün salonunda sırf eşimden 100 lira fazla çıkmasın diye cabalayan canım annem
Ancak kardeşim evlendikten sonra anlatabilirim:)
Yanlış anlaşılma olmasın diye hah daha en başta gorumcelik yaptı demesinler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…