Sizinle bir sıkıntımı paylasmak istiyorum eşimle yakınlaşamıyoruz

Tekrar konuşun bence bu kadar ciddi olduğunuzu ayrılık düşündüğünüzü söyleyin belki daha dikkatli olur. Ayrıca kişisel bakım için de kibarca uyarın başkasının kokusunu çekmek eziyettir

Cok haklisin bence beni umursamiyor üsengecligi daha agir basiyor benim degerimden

Nerdeyse 102 kilo bende bundan sebep olabilir diye dusunuyorum ama cift terapisi icin gerek yok diyip konuyu kapatacak bende kafayi yicem yine
herşeye yok ona yok buna yok diyorsa
ya aşırı pasif (utangaç) ya da eleseniz de elemeseniz de gay
üzgünüm ama böyle
sizi kaybetme korkusu taşımıyor.. öyle olsa utangaç da olsa onu kırar doktora gider

net bir şekilde ben istekli bir kadınım.. sen böyle oldukça sende buzzz gibi soğuyacağım arzulanmamak iğrenç bişey gibi konuşacaksınız
yoksa böyle hayatınız çürür gider

O yola yavas yavs giriyorum cinnet loading... ve maalesef ki ilgisi yok umarim ki votamin eksikligidir stres kaynakliysa bizimki herseye stres yapip icine atan biri o zaman da ben yokum oste sabrimin sonu geliyor

Baska ne soyleyeyim peki kavgasız ama net ciddi sekilde

Kesinlikle oyle simdiki erkekler gercekten erkek degil herseye trip atiyorlar ilk adimi kadindan bekliyorlar olur da bazi kizlar bu konuya denk gelirse lutfen dikkat edin artik erkek yook varsa da eksik.eskiden kadinlarin adet bitimini beklerdi erkekler simdi hersey tersine döndü. Ama dediginiz gibi o istemedigi icin cok istekliyim ve gercekten arzulanmamak iğrenç birsey cok ofke doluyorum buluttan nem kapiyorum

Baska ne soyleyeyim peki kavgasız ama net ciddi sekilde
kavga da edebilirsiniz
"normal genç evli çiftler kumrular gibi sevişir birbirlerini sevenler özellikle
türk erkekleri istekliliği ile bilinir.. Sende bir gariplik var kabul et..
kusura bakma ama gençliğim solup gidiyor.. beni sevmiyorsan açık bir şekilde söyle"
gibi gibi

Tekrar konuşun bence bu kadar ciddi olduğunuzu ayrılık düşündüğünüzü söyleyin belki daha dikkatli olur. Ayrıca kişisel bakım için de kibarca uyarın başkasının kokusunu çekmek eziyettir
O kadar cok taktik uyguladim ki surekli küstüm darildim konusmadim ihtiyacimi gidermiyorsun diyip cok soylendim ama takmiyor bu konuyu kafasina taktikten ziyade artik hamle yapmam lazim gunlerce konussam bu konuyu cozmek icin cabalamaz

Denk gelen olursa konuya iki uc yil evli kaldiktan sonra cocuk yapsinlar erkeklik çürüdü bide sakliyorlar kendilerini taniyamiyorsun

Hakaret falan etmedim fakat öyle almak istediyseniz yapabileceğim bir şey yok.
35 yaşındaki adamın düzeltmek istemediği bir şeyi kimse düzeltemez. 4 yıldır evlisiniz adam değişen bir şey yokmuş.
Kendinizi evliliğe bağlamak için her şey yaparsınız sonrada boşanmak zor dersiniz. Yani bu saatten sonra zor olur zaten.

Bak ben sana çok çok yakınım bu konuda. İkinci evliliğimdeydim. Bana o kadar aşık o kadar sever sarılırdı ki bebekler gibi bakardı bana. Evlendik ilk 1-2 cinsellik güzeldi. Sonrası adam git gide uzaklaştı yaklaşmamaya başladı. Ben bişeylerin ters gittiğini anladım. Direkt konuştum bana dürüst ol tutkun yoktur arzulamıyorsundur vs bana söyle boşanırız herkes yoluna bakar dedim. Yok seni çok seviyorum yok çok aşığım bana büyü yapıldı demeler üroloğa gidecem demeler bir sürü vaat. Ara ara düzelsede bunu bir zorunluluk gibi yaptı aşk tutku yoktu. Kaç kere konuştum olmuyorsa olmuyordur yolumuza bakalım diye. Asla kabullenmedi durumu. En son yine çok ciddi konuştum bana şu cevabı verdi ''sen benim arzularımı, fantezilerimi karşılayamadın soğudum'' dedi. Bu arada cinsel arzuları diye bahsettiği şey ters ilişki, oral seks garip garip fantezilerdi. Ben bunları yapmak zorunda değilim ki. Bir kişiye aşıksan zaten cinsel çekim hissedersin kendi erkeklik kusurunu bana yükleme dedim. Benim herşeyim var sen bana sadece aşk, sevgi cinsellik vereceksin bunu vermeyeceksen ne yapayım seni dedim. Bana kocalık yapamıyosun tak sepeti koluna herkes kendi yoluna dedim ve boşandık. Bu arada kaç kere düzelcem dedi ailesini araya soktu vs vs. hiç tınlamadım. Sözün özü şu adam seni arzulamıyor ve bu düzelebilecek bişey değil. İster bu şekilde devam edersin ister benim gibi boşanırsın seçim senin...

Gerçekten baska yolu yok mu benim eşim fantezileri olan biri değil ilk yasadigimiz iliskilerde duz sade bir iliski istiyordu cinsel anlamda.esimin kusuru belki tamamen usengeclik veya hormonel de olabilir kesinlestirmeden karar vermek cok zor olur benim icin

valla seninki daha zor gibi bu adam hiç bir zaman cinsellik istemeyecek. sen istenmemezlikle baş edebilirmisin

Doktor icin belki son yapacagim ikna konuşmasından sonra olursa olur . Peki kiskanan veya ayrilmak isteyen derken tam olarak anlayamadim
Yani inaniyormusunuz bilmiyorum ama eğer kıskanan yaş ayrılmanızı isteyen birileri varsa ruhani olarak birşeyler yaptırıyorolabilirler kısacası büyü olayından bahsediyorum

Yani aslında akşam yemeklerinde ikinci tabağı istediğinde düşünmeden veririz. Artık bir bahane ile bunları kisabilirsiniz. Kilo gerçekten isteksizlik oluşturur. Aslında siz dokundukça oluyorsa varsın fazladan hep siz başlatın. Hiç yapmamaktan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…