- 25 Nisan 2018
- 5.120
- 9.947
- 198
Cok haklisin bence beni umursamiyor üsengecligi daha agir basiyor benim degerimdenStres hepimizde var şu ülkede yaşayıp da stres sahibi olmayan 1 kişi söyleyebilir misiniz?
Doktora gitmiyor, sorunu kabul etmiyor, pis. E bu sorunları çözmeden çocuk yapmasaydınız keşke. Gay şıkkını elemişsiniz de onu biseksüel mi yapalım napalım bence çok da elenecek şıklar değil. He aseksüel de olabilir. Ama doktora fiziki muayeneye gitmeden bunların hiç biri kesinleşmez. Adam en büyük probleminizi bu kadar umursamazken büyük bir sevgiden aşktan bahsetmeyin lütfen
herşeye yok ona yok buna yok diyorsaNerdeyse 102 kilo bende bundan sebep olabilir diye dusunuyorum ama cift terapisi icin gerek yok diyip konuyu kapatacak bende kafayi yicem yine
O yola yavas yavs giriyorum cinnet loading... ve maalesef ki ilgisi yok umarim ki votamin eksikligidir stres kaynakliysa bizimki herseye stres yapip icine atan biri o zaman da ben yokum oste sabrimin sonu geliyorOff! Nasil illgisi olmaz?!
Kadında da erkekte de hormonlarin, vitaminlerin dengesi bozulursa, isteksizlik oluşabiliyor.
Şu zamanda, insanlarin elindeki telefon ve internetle herturlu dogru bilgiye ulasabilecekken, cahil cahil konuşmalarına ifrit oluyorum.
Kişisel bakimina usendigi gibi
doktora gitmeye de üşeniyordur.
Oturup konustuk demişsiniz, tatlilikla konuşarak cozemediyseniz , sert ve net bir uslupla konuşun, olmadı ufak bir cinnet geçirin
Baska ne soyleyeyim peki kavgasız ama net ciddi sekildeherşeye yok ona yok buna yok diyorsa
ya aşırı pasif (utangaç) ya da eleseniz de elemeseniz de gay
üzgünüm ama böyle
sizi kaybetme korkusu taşımıyor.. öyle olsa utangaç da olsa onu kırar doktora gider
net bir şekilde ben istekli bir kadınım.. sen böyle oldukça sende buzzz gibi soğuyacağım arzulanmamak iğrenç bişey gibi konuşacaksınız
yoksa böyle hayatınız çürür gider
Kesinlikle oyle simdiki erkekler gercekten erkek degil herseye trip atiyorlar ilk adimi kadindan bekliyorlar olur da bazi kizlar bu konuya denk gelirse lutfen dikkat edin artik erkek yook varsa da eksik.eskiden kadinlarin adet bitimini beklerdi erkekler simdi hersey tersine döndü. Ama dediginiz gibi o istemedigi icin cok istekliyim ve gercekten arzulanmamak iğrenç birsey cok ofke doluyorum buluttan nem kapiyorumHic yapmayinca öyle geliyor bence sana :)) o surekli isterse sen bikarsin bu sefer ama keske oyle olsaymis da sen biksan. Arzulanmamak insani cok öfkeli yapar. Doktora gitmesi lazim en azindan buna ikna etmelisin. Neyden kaynaklandigini baska kim bilebilir o uğraşmak istemedikce? Evlenmeden önce sen bence zaten boyle olacağını biliyordun. Kendi cinselligimize yakin insanlari tercih etmeliyiz iste..
kavga da edebilirsinizBaska ne soyleyeyim peki kavgasız ama net ciddi sekilde
Ay ne stresi ya, inanmayinO yola yavas yavs giriyorum cinnet loading... ve maalesef ki ilgisi yok umarim ki votamin eksikligidir stres kaynakliysa bizimki herseye stres yapip icine atan biri o zaman da ben yokum oste sabrimin sonu geliyor
O kadar cok taktik uyguladim ki surekli küstüm darildim konusmadim ihtiyacimi gidermiyorsun diyip cok soylendim ama takmiyor bu konuyu kafasina taktikten ziyade artik hamle yapmam lazim gunlerce konussam bu konuyu cozmek icin cabalamazTekrar konuşun bence bu kadar ciddi olduğunuzu ayrılık düşündüğünüzü söyleyin belki daha dikkatli olur. Ayrıca kişisel bakım için de kibarca uyarın başkasının kokusunu çekmek eziyettir
Denk gelen olursa konuya iki uc yil evli kaldiktan sonra cocuk yapsinlar erkeklik çürüdü bide sakliyorlar kendilerini taniyamiyorsunValla kocalik görevini yerine getirmeyen adama ne yemek yapilir ne çamaşır yıkanır. Zaten pismis otursun pis pis salonda yatsın. Bazı şeyler sözle düzelmiyorsa eyleme geçmeniz lazım. Tatmin olmadığınız evliliklere çocuk getirmeyi bırakın lütfen hanımlar.
Senin gibi kadinlar demeyin hakaret olarak algıladım. Ortada olan bir problemimi sizinle oturdum agladim paylastim sadece ve sizlerden fikir istedim boşandsydininz lafi cok kolay geliyor duzeltiebilecek bisey var mi diye burdayim buyuklerimden tecrube sahibi insanlardan akil istedim hepsi bu
Gerçekten baska yolu yok mu benim eşim fantezileri olan biri değil ilk yasadigimiz iliskilerde duz sade bir iliski istiyordu cinsel anlamda.esimin kusuru belki tamamen usengeclik veya hormonel de olabilir kesinlestirmeden karar vermek cok zor olur benim icinBak ben sana çok çok yakınım bu konuda. İkinci evliliğimdeydim. Bana o kadar aşık o kadar sever sarılırdı ki bebekler gibi bakardı bana. Evlendik ilk 1-2 cinsellik güzeldi. Sonrası adam git gide uzaklaştı yaklaşmamaya başladı. Ben bişeylerin ters gittiğini anladım. Direkt konuştum bana dürüst ol tutkun yoktur arzulamıyorsundur vs bana söyle boşanırız herkes yoluna bakar dedim. Yok seni çok seviyorum yok çok aşığım bana büyü yapıldı demeler üroloğa gidecem demeler bir sürü vaat. Ara ara düzelsede bunu bir zorunluluk gibi yaptı aşk tutku yoktu. Kaç kere konuştum olmuyorsa olmuyordur yolumuza bakalım diye. Asla kabullenmedi durumu. En son yine çok ciddi konuştum bana şu cevabı verdi ''sen benim arzularımı, fantezilerimi karşılayamadın soğudum'' dedi. Bu arada cinsel arzuları diye bahsettiği şey ters ilişki, oral seks garip garip fantezilerdi. Ben bunları yapmak zorunda değilim ki. Bir kişiye aşıksan zaten cinsel çekim hissedersin kendi erkeklik kusurunu bana yükleme dedim. Benim herşeyim var sen bana sadece aşk, sevgi cinsellik vereceksin bunu vermeyeceksen ne yapayım seni dedim. Bana kocalık yapamıyosun tak sepeti koluna herkes kendi yoluna dedim ve boşandık. Bu arada kaç kere düzelcem dedi ailesini araya soktu vs vs. hiç tınlamadım. Sözün özü şu adam seni arzulamıyor ve bu düzelebilecek bişey değil. İster bu şekilde devam edersin ister benim gibi boşanırsın seçim senin...
valla seninki daha zor gibi bu adam hiç bir zaman cinsellik istemeyecek. sen istenmemezlikle baş edebilirmisinGerçekten baska yolu yok mu benim eşim fantezileri olan biri değil ilk yasadigimiz iliskilerde duz sade bir iliski istiyordu cinsel anlamda.esimin kusuru belki tamamen usengeclik veya hormonel de olabilir kesinlestirmeden karar vermek cok zor olur benim icin
Yani inaniyormusunuz bilmiyorum ama eğer kıskanan yaş ayrılmanızı isteyen birileri varsa ruhani olarak birşeyler yaptırıyorolabilirler kısacası büyü olayından bahsediyorumDoktor icin belki son yapacagim ikna konuşmasından sonra olursa olur . Peki kiskanan veya ayrilmak isteyen derken tam olarak anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?