Sizinle olduktan sonra ortam erkeği olmaya çalışan eski sevgili

sailormoooooon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
67
5
88
Merhaba, nereden başlayacağımı bilmiyorum. Ben 20 yaşında, üniversite öğrencisi bir dişiyim. Benim 1buçuk yıllık bir ilişkim oldu. Benim ikinci sevgilimdi onunsa ben ilkiydim. Her şey çok güzeldi ama yavaş yavaş bozuldu. Ben ilk defa ona güvenmiştim, ne bileyim seçtiğim ailem gibiydi. Ondan önce çok sosyal, kendine güvenli bir insandım bu arada. Ama beni dibe çekti, toparlandım ama içimde nefret kaldı. Unuttum diyemiyorum çünkü kendime yediremiyorum, bense önüme bakmak istiyorum ama şu an hırs yaptım. Yanıma yakıştırmazlardı, ne bileyim herkes daha iyisini bulabileceğimi söylerdi hep. Kızlar, gerçekten bilmiyorum doğru mu ama köpek gibi pişman olmasını istiyorum çünkü canımı çok yaktı. Burda bu durumu yaşayan bir sürü insan vardır, etrafımda nerdeyse kimse kalmadı olanlara da ben artık anlatmak istemiyorum bu durumu çünkü anlatırken ben sıkıldım artık. Ben eski halime dönebilmek için ne yapabilirim, nerden başlamalıyım tecrübesi olanlar, tecrübesi olmayıp fikri olanlar lütfen yardımcı olun bana. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim

Hiç bilgi vermeden nasıl fikir verebiliriz anlayan buyursun

Kendinizden "bir dişi" olarak bahsetmeniz tuhaf olmuş. Kişiyim mi diyecektiniz acaba?

Sizi nasıl dibe çekti ki bu şahıs? Onun için çok mu taviz verdiniz?

Ben bir disiyim nedir ya?)))

Evet çok fazla taviz verdim. İnanın etrafımda nerdeyse hiç erkek arkadaşım kalmadı, ama ben uzaklaştırmadım kesinlikle onları sadece çok fazla sorun olduğu için bütün enerjimi ilişkiye aktarmıştım bu yüzden herkesten uzaklaştım yavaş yavaş. Bir süre sonra bi baktım benim dışımda herkese vakit ayırabilen biri olmuş. Farklı şehirlerde okuyorduk bu arada. Ben ilk başlarda konduramadım yani o kadar severken bu olamazdı diyordum ve bu yüzden kendimi çok alçalttım yapmam dediğim şeyler yaptım, ayağına gitmeler telefonla aramalar ve hiçbirinde geri çevirmedi beni. Ona karşı güçsüz olduğumu söyledi bana. Ben gerçekten pişman olmasını istiyorum, bu kadar şey yapmışken onun için ortam yapma çabasına girmesi falan gerçekten üzüyor beni. Okul değiştireceğim, başka bir şehre gideceğim yeni bir hayata başlayacağım ve farklı biri olmak istiyorum, pişman olsun istiyorum ama bunu nasıl yapıcam bilmiyorum

Bu arada, dişi kelimesine takılmışsınız sanırım. Ben hep kullanırım öyle, 'bayan' kelimesini hiç sevmiyorum, 'kadın' da fazla sert geliyor. Biyolojik olarak hepimiz hayvan olduğumuz için de 'dişi' kelimesini daha çok seviyorum

Ee burada hepimiz zaten disiyiz erkek yok ki sitede.belirtmenize zsten gerek yoktu.hem kadın kelimesi sert değildir ya.ben severim )

sen türk filmlerinde ki gibi bir zamanlar fakir ama gururlu bi genç vardı demek istiyosun galiba ama boşver takma

Yapacağın belli onu ardında bırakıp teni bir hayata başlamak zaten bana karşı güçsüzsün demiş ona güçlü olduğunu istediğinde kolayca hayatından çıkarabileceğini göster bu da ancak kendi hayatına odaklanmakla olur açıkçası zaten fazlası da olamaz zira intikam ateşiyle yanacak kadar da değil yaşadıkların

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…