- 7 Aralık 2018
- 7.401
- 19.042
- 248
- 28
Yorumları okudum ve hiçbir suçlama yazısı göremedim. Tavsiye vermiş herkes.Bayanlar iyi olmak gerçekten iyi olmak neden bu kadar garip geliyor anlamadım. Çıkar ya da başka bir ilişki içine girmedim. Resmen iyi olduğum için beni suçlamanızı anlamıyorum. Sinsi mi olunuyor herkesle muhabbet edince anlamadım. Asla gereksiz samimiyet kurmam ama kimseyle de kavga etmem
Çok teşekkür ederim morale ihtiyacım var. Hal hatır sorarım hatta konuşkanımdır ama havadan sudan mesela hastalıkta sorunda aranan insanımdır ama onlar gibi dedikodu oyun yapamamSessiz-sakin insanlara takık bir kitle var. İstiyorlar ki konuşsunlar, sürekli bir şeylerden bahsetsinler çünkü onlara göre normal olan bu. Bence iş hayatında fazla konuşmak ve herkesle içli dışlı olmak baş ağrıtır. Sizden dedikodu alamamak, iç işlerinize karışamamak rahatsız etmiş onları. Aldırmazdım ben olsam aynen böyle devam ederdim.
Yönetim iyi bilir kim nedir diye. Onların peşinden koşacağı yüksek bir pozisyonu yaşam şartlarım ve hayat beklentim gereğince kabul etmedim. Kimseye de demedim inanın haya ettim. Üzüldüğüm şey biraz olsun muhabbet ettiğim insanlardan bunu görmek oldu. Ne acı ki birimdeki iletişim ağında onlar da varBen de sessizimdir ama ters davranana da aynı şekilde karşılık veririm. Yani kavga çıkarırım anlamında değil bu. Konuştuğumda ters konuşurum ya da muhatap olmam.
Herkese yardım etmeyin. İnsanlara yardım etmek görevinizmiş gibi davranmayın. Bir şeyi siz onlardan iyi biliyorsanız bırakın onlar size gelsin yardım istesin. Kolayca da yardım etmeyin ki karşınızda biraz ezilip büzülsünler.
Mesela bir iş arkadaşım vardı, kendisinden bilmediğim şeyler hakkında yardım istediğimde kötü davranmazdı ama, çok bilmiş şekilde, üstten üstten konuşurdu. İşte insanlar çevresinde saygı uyandırmak için böyle yapabiliyorlar, belki de iş hayatında böyle olmak gerekiyor diye düşündürmüştür bana. Şu kendini pazarlayabilme dedikleri şey bu olsa gerek.
O zaman çok başarılı olduğunuz için kiskaniyorlardirBu konuda yanlış düşünüyorsunuz. Senelerdir her yardımlarına koştum asla laf etmedim onlar öyle olabilir . Sessizim derken insani ilişkilerim çok iyidir ama kavga vs sevmem.
Hic başıma çalışırken böyle birşey gelmedi, öğrenciyken çok geldi.hic üzülmedim,umrumda olmazdı.hatta çoğunun farkına yıllar sonra vardımMerhaba sevgili kadınlar kulübü üyeleri
Beni anksiyete sahibi yapan bir konudan bahsetmek istiyorum. Ofiste bazı iş arkadaşlarım sürekli olarak sorun çıkarıyor bana. Yönetim durumu biliyor ama işlerine geldiği gibi davranıyorlar. Çalışkan biriyim ancak asla göze sokmam inanın kendi halimde herkesle kararınca anlaştırın. Ama aldırış etmeden yaşamak adına öğütlerinize ihtiyacım var.
Düzeltme: sessiz olmam sinsilik herkesle muhabbet etmem ( kimse rakip değil bu arada) güvensizlik anlamına gelmiş. Benim tam da eleştirdiğim buydu bu düzendi...
Ayni sorunları bende çok yaşadım halen daha yaşıyorum bende sizin gibi öyle kavga etmeyi sevmeyen fakat çok damarıma basılan sınır sistemime oynana oyunlarla karşı karşıya kaldim hele en son karsilastigim durum ise rezalet ötesi bir şey ama burda yazmak istemiyorum eğer işinizi düzgün yapıyorsanız onlarla da içli dişli olmuyorsanız size karşı sürekli bir plan oyun içinde olurlar size darbe aldırmaya sizi üzmeye çalışırlar eğer.celik gibi sinirleriniz olursa üstesinden gelirsiniz bende ağlaya sızlaya üzüle üzüle artik galiba çelik gibi sinirler sahip oldum belki deMerhaba sevgili kadınlar kulübü üyeleri
Beni anksiyete sahibi yapan bir konudan bahsetmek istiyorum. Ofiste bazı iş arkadaşlarım sürekli olarak sorun çıkarıyor bana. Yönetim durumu biliyor ama işlerine geldiği gibi davranıyorlar. Çalışkan biriyim ancak asla göze sokmam inanın kendi halimde herkesle kararınca anlaştırın. Ama aldırış etmeden yaşamak adına öğütlerinize ihtiyacım var.
Düzeltme: sessiz olmam sinsilik herkesle muhabbet etmem ( kimse rakip değil bu arada) güvensizlik anlamına gelmiş. Benim tam da eleştirdiğim buydu bu düzendi...
Bir insan ya eli boştur sizinle uğraşıyor yada sevilen bir çalışansınız kıskanılıyorsunuzMerhaba sevgili kadınlar kulübü üyeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?