Kendimi gördüm sanki :)
Bugün 41 günlük oldu benim kızım da. Abartısız vallahi diyorum doğdu doğalı br saat kesintisiz uyumadı . Herşeyi denedim , deniyorumda. Yok yok yok çıldıracağım artık. Üstelik ilk bebeğimde değil , iki tane daha var bakmam gereken. Yetişemiyorum , uyutamıyorum düzelecekler umarım.
Benim kız , süpürge seside beğwnmiyor illede fön makinası sesi açılcak , bizd sizin gbi uyutmaya çalışıyoruz gecede aynı. Telefonun şarjı btince susuyor ancak fön sesimiz
Sling alsanız iyi olur.
İçinde uyur bile inanın. Sizinde kollarınız beliniz bu kadar ağrımaz. Her işinizi de rahatça yapabilirsiniz o slingdeyken.
Alışır mı konusuna şunu diyebilirim,kızım 6 yaşına girecek,sallayarak ta uyuttum,emzirerek te,kucakta da ,sling de de hatta arabaya atıp müziği açıp gezdirdiğim dahi oldu uyusun diye ama hiçbiri alışkanlık haline gelmedi.
O anın gerektirdiği şekilde hareket ettim,hepsi de geçici çözümler olarak iş gördü bizde.
Sonuçta çözüm gerekiyordu,uyanı uyguladım zamanın şartlarında.
Sağlıkla büyüsün. Zamanla oturur herşeyiniz,biraz sabır.
Sling nedir bakiym :) bende kanguruya takıp ev işlerine dalınca uyuya kalıyor. Çıkartıp yerine koyduğumda ise geri uyanıyor :))Süpürge sesi ile uyuduğuna şükret, onunla da uyumayanlar var.
Sling al bi tane, sen çok rahat edersin.
Kızım hala uyumadığında kanguruyu takar, beyaz gürültü ile uyuturum. Onsuz kalamıyor gibi bir durumu yok ama diş miş derdi varsa gerçekten işe yarıyor.
Sling alsanız iyi olur.
İçinde uyur bile inanın. Sizinde kollarınız beliniz bu kadar ağrımaz. Her işinizi de rahatça yapabilirsiniz o slingdeyken.
Alışır mı konusuna şunu diyebilirim,kızım 6 yaşına girecek,sallayarak ta uyuttum,emzirerek te,kucakta da ,sling de de hatta arabaya atıp müziği açıp gezdirdiğim dahi oldu uyusun diye ama hiçbiri alışkanlık haline gelmedi.
O anın gerektirdiği şekilde hareket ettim,hepsi de geçici çözümler olarak iş gördü bizde.
Sonuçta çözüm gerekiyordu,uyanı uyguladım zamanın şartlarında.
Sağlıkla büyüsün. Zamanla oturur herşeyiniz,biraz sabır.
Youtubetan 1 saatlik fon sesi aciodum bende.. birinde ise yario birinde yaramiyo.. ya da hep yaramiyo.. az kalmis:)
3 ay en erken, uzunda surebilir tabii... valla ole bi uyuyodumki geberiodum uykusuzluktan cunku3 aydan sonra öyle uyumaz dimi :) benim korkum o :)) hayır o uyuyo biz uyuyamıyoruz sesten sabaha kadar açık tablette. Yoksa uyanıyo :)
3 ay en erken, uzunda surebilir tabii... valla ole bi uyuyodumki geberiodum uykusuzluktan cunku
Supurge sesiyle uyumaya alismaz, o sadece bebegi rahatlatiyor.
Cunku anne karnindaki seslere benziyormus bu tekrarli sesler.
Beyaz gurultu diyorlar.
Likrali bir kumas alin ve sling yapimina bakin internetten, isiniz kolaylasir.
Iste bole bole esler ayri yatmaya baslio maalesef. Erkekler kaciyo kadin kaliyo:)İnşallah sürmez :)
Valla belli bir süre sonra bende uyuya kalıyorum zaten ama eşim kaçıyo salona :)))
Ses çok rahatsız ediyor onu :)
Bende emzik deniyorum ama bir türlü alıştıramadım. Sık sık vermek lazım ama ben pek üzerinde de durmadım açıkçası. Ayağımda sallamaya alıştırmak istemiyorum o daha büyük eziyet :)Ayağımda salladım ve emziğe alıştırdım. Yoksa benim için de çok zordu..
Üstelik bırakırken uyanmasın diye reflü yatağıyla sallardım ki bıraktığımı çok hissetmesin diye..
Zaten emzik ve reflü yatağı benim için olmazsa olmazlardan oldu. İkinci çocuğu yaparsam yine bunları hazır ederim..
Emzik gibi kullanırdı beni. 1 bardak çay içip 2 lokma yemek imkansızdı. Hemen uyanırdı.
O rahatlatıcı sesleri emzikle uyumaya alışınca bıraktım. Bebeğin duyma refleksi emme refleksi kadar güçlü değilmiş onu anladım. 20 aylıkken bıraktırdım bu arada..
Kucağında uyutmak şimdi neyse de ileride eziyet olur bence alıştırma..
Ben ayağımda çok salldığım zaman bile belim tutulur zor doğrulurdum.
Bende emzik deniyorum ama bir türlü alıştıramadım. Sık sık vermek lazım ama ben pek üzerinde de durmadım açıkçası. Ayağımda sallamaya alıştırmak istemiyorum o daha büyük eziyet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?