Sizler de onların kimseleri olmak istemez misiniz?

shekerkizcandy

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
5.561
5
356
İstanbul
Evet KK'nın birbirinden muhterem Hanımları,

Biz söz verdiğimiz,konuştuğumuz gibi geçtiğimiz Pazar Kasımpaşa kimsesizler(ama artık onların ablaları,anneleri var)Çocuk Yurdunu ziyaret ettik.Çok mutlu anlar yaşadık,inanıyorum yaşatmışızdır da.Tekrar gelen tüm arkadaşlarıma gönülden minnetlerimi sunuyorum KK aracılığıyla...Gelemeyenlerle eminim bir dahaki sefere.Bu bir daha ki seferler çokca olacak ona da eminim.Çocuklarla fotoğraf çekilmemiz yasak olduğunu öğrendiğimizde hayallerimiz suya düşmüştü ama olsun.Birlikte fotoğraf çekildiğimiz kızlarımızın yüzlerini karaladım.Kızlar tekrar teşekkür ederim sizlere.Elinizdeki fotoları ekleyin isterseniz canlarım sizler de... Şeniz
Gelelim fotoğraflara.Buyrun...opuyorumnanaktan

Fotoğrarlar site de yeteri kadar kaldığından sildim...

Son düzenleme:
hepsı cok guzel fotograflarr gercekten tskler candycım.
bunlarda benım gızli cekimlerim :)) bu arada daha resımler var papatyanil arkadasımda onlarda aksama gelir heralde

silindi...

Son düzenleme:
arkadaşlar bence bu çocuklu olan fotoğrafları kaldırın
beyfendi uyarmıştı söz verdik
birde bizim yüzümüz karalanmamış :umursamaz:

Arkadaşlar yurdu gezdik çok güzel gerçekten, hiçbir eksikleri yok, temizlik yönünden süper, yatakları çarşafları herşey mükemmel, ama en büyük eksikleri anne ve babaları malesef...
Maddi bakımdan herşeyleri karşılanıyor ama manevi bakımdan çok eksikler, küçükler neyse ama büyüklere yaklaşmak çok güç, çünkü artık gidenlerin gülümsemelerine inanmıyolar, konuşmak bile istemiyorlar, bir kere gelinecek ve sonrası gelmeyecek diye düşünüyorlar. Ama yüzlerinden anlaşılıyor eksiklikleri, yurt görevlileri yeterince ilgileniyor ama o kadar çocuğa yetişemiyorlar, evet gönüllü ailelerde var ama sadece bir kaçını alabiliyorlar, bizim üstümüze düşense rutin ziyaretler yapmak. Onlara elimizden geldiği kadar eksikliklerini hissettirmemek.
Açıkçası ben kk'dan bu konuda daha çok talep beklerdim ama hiç beklediğim gibi olmadı, normal buluşmalara 20 kişi katılırken böyle bir buluşmaya 8 kişi katıldı. (Gelmeyenlere lafım yok) Gelen arkadaşlara binlerce kez teşekkür ederim, hepiniz çok samimiydiniz gerçekten...Çilek muhabbetini sürekli anlatıyorum bizimkilere :)) Çilekte çilek diye tutturdular bi dahaki gidişimizde hem çilek hemde çilekli pasta alalım afacanlara :))

2 gecedir rüyalarıma giriyorlar yaa, unutamıyorum yüzlerini, Gizem ve Özlem'in sessiz duruşu çok üzdü beni...Zeynep ve yanındaki 4 kardeşinin hikayesi, yüzü yanan kardeşimizin ailesinin yaptıkları unutamıyorum bunları her an aklımda (
Nasıl vijdansız aileler var yaa, doğurmak marifet değil önemli olan bakıp büyütmek, Rabbim inşallah isteyenlere ve hayırlı evlat yetiştirecek olanlara verir, çünkü böyle aileler haketmiyo o tertemiz çocukları...
Ayy yazdıkça yazasım geliyo, yeter bu kadar sanırım ben susayım :))

Arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum böylesine güzel bir olaya katıldığınız için alkisalkisalkis minik yavrularımızıne kadar sevindirmişsiniz öyle.
İnşallah bu gibi geziler çok sık olurda bir çok yavrumuzu sevindirirsiniz kaydirigubbakcemile5
Hepinizin alnından öpüyorum takdir edilecek bir organizasyon yapmışsınız .a.s.

jaleli tşkler cnmm opuyorumnanaktan
sampuan Allah hepimizden razı olsun canım bnm opuyorumnanaktan
papatyanil suratlarını karaladık cocukların cnm zaten bır kac gune kaldırırz fotoları..Ayrıca sendede fotograflar vardı yanlıs hatırlamıyorsam eklıcekmısın cnm onları.
cimcime cnm sende olediin opuyorumnanaktan bu arada Oya anne bu acunun programında gosterılen oya anneymıs kendını cocuklara adayan :bbo: Nursel vardı yarısmacı demekkı oda eskı kasımpasa yurdundaymıs arkadaslarım soyleyınce sasırdım acaba ordan toplanan yardım paralarıylamı yapıldı bu yurt ..Her kım yaptırdıysa harıka olmus tertemız mukemmel bır ortamda cocuklar ..Sımdıden ozledım hepsini...

canım bendeki resimlerde aynısı isterseniz eklerim ama aynıları var
bencede iki üç gün sonra resimleri silin çünkü burdan geldiğimizi biliyorlar
ricada da bulundular o kadar çekilmeyin diye gizli çekinildi bari burada eklemeyelim silinmesi en doğrusu olur
tv de acun ılıcanın programında toplanan paralarla yaptırılmış

bende çok mutlu oldum çocukları çok sevdim çok güzel bir gündü
kendime hiç güvenmiyordum ağlarım diye ama ortamı çalışanları gördükten sonra aksine çok mutlu oldum
ortam çalışanlar hepsi çok harika hele öğretmenleri çok şekerdi
bende çilemi çok özledim mafoldumben
adını kim koydu senin diye sordum annem koymuş dedi demek annesi çok çile çekmiş ki kızın adını çilem koymuş :gitme:

çok güzel birsey yapmışşınız kızlar gercekten çok hoşş tebrik ederim sizleri a.s.
Teşekkürler.utangaç
çok güzel ALLAH sizden razı olsunn
Senden de canımmm opuyorumnanaktan

arkadaşlar bence bu çocuklu olan fotoğrafları kaldırın
beyfendi uyarmıştı söz verdik
birde bizim yüzümüz karalanmamış :umursamaz:
Hayatım bizim yüzümüzü karalasaydık fotoğraf koymanın bir anlamı kalmazdı ki.Sizin gibi sevgi dolu insanları görsün arkadaşlarımız kaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederiz.a.s.
Kim söyledi ki KK'dan olduğumuzu onlara akannehir

Sorma Çilem çok akıllı ablası.Çilem'i,Emina'yı,İlknur'u,Mine'yi çok ama çok özledim.Emina giderken abla bir daha biraz sonra mı geleceksin demedi mi?Yüreğim parçalandı.Hele o kedi gibi sokulması yok mu?mafoldumben

cok gusel bişi yapmısınız ya kızlar maşallah sızlereee ıns bı dahakı sefere bızde katılırız

Teşekkür ederiz.İnşallah.Şeniz

kızlar bende gelıcem dıyodum ama ozaman gun kararı alınmamıstı gun kararı aldıgınızda yolladıgınız özel mesajıda sımdı gordum kkya gırmıyodum bayadır cunku. cok guzel olmus guzel yureklerınıze ellerınıze ayaklarınıza saglık. belkı hatırlıyan vardır ben resım cekmeye ızın verılmedıgını soylemıstım cunku daha onceden yaklasık 2 bucuk sene once yıne boyle bı organızasyon yapmıstık bız cunku. allah sızden razı olsun ne dıyeyım. ınsallah devamı olursa gelmek nasıp olur.

cok güzel bir gündü orda yasadıgımız güzel duyguları burda anlatmak cok zor umarım bır dahakıne daha kaalabalık oluruz bu arada candy konu baslaıgına bulusma resımlerı dıye eklersen cnm daha cok tıklanır ve daha cok kısı gormus olur birde papatyanıl arkadasımız o resımlerıde eklersen ıyı olur cnm bızde kaydediriz burdan hepiniz çok iyi cok tatlısınız kızlar opuyorum hepinizi bir dahakı buylsmada gorusmek uzereeee

O kadar kişi görüntülemiş ki ama pek umurlarında olmamış yorum yazmak.
çok güzel bir olaya imza atmışsınız kk farkı buolsa gerek miniklerle resim yokmu hiç acabaa

KK bence henüz farkına varamadı canım bu etkinliğin.Çok sayıda kişi beklerdik ama maalesef.Kim ne giydi,kim kiminle... topicleri bile daha önemli görünüyor şu duruma bakılırsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…