Sizler de onların kimseleri olmak istemez misiniz?

benim nasıl haberim olmadı hatta yardım meleklerine konu açmıştım benimle yurda kim gelir diye,kızlar ne olur birdahakine haberdar edin yada burdan takip ediyim kesin gelirimkaydirigubbakcemile5

Etmez miyiz canım benim seve seveopuyorumnanaktan

Buradayız canım benim.Sen nerelerdesin?aklinialirimsmile

bende gelemediğim için çok üzgünüm istiyordum fakat bir sağlık problemim ortaya cıktı doktora görünmeden çocukların yanına gelmek istemedim kısmet olursa diğer ziyaretlerde bende katılacağım

ınşallah Arzuco'cuğumopuyorumnanaktan

kızlar sınavlar yaklasmadan yıne gıtsek mı çok özledım hepsını gecen telefonda meleklerden bırıyle konustum beklıyorlar bızı haberınız olsun boshayallersmile

Buradayız canım benim.Sen nerelerdesin?aklinialirimsmile

Geldim artık bende buradayım

kızlar sınavlar yaklasmadan yıne gıtsek mı çok özledım hepsını gecen telefonda meleklerden bırıyle konustum beklıyorlar bızı haberınız olsun boshayallersmile

3-4 hafta sonrası için ayarlamaya çalışalım kendimizi. Yani 9 mayıs yada 16 mayıs için.. Çoğunluğa göre bi gün belirleyelim. Ne diyosunuz kızlar?

Evet belirleyelim bir an önce 16 mayısta nişan var gelmem zor olur 2 mayıs 9 mayıs bana uyar ama 16 mayısta olursada gelmeye calısırım yerimseniben

Anket falan mı açsak acaba :uhm:
Yada şöyle yapalım herkes mayıs ayında kendine uygun olan pazar günlerini yazsın.. Toplamda gelecek kişi sayısı hangi gün çok ise o güne ayarlayalım sonrasındada yurt müdürüyle görüşelim sositososito

Benim için 9 mayıs ve 16 mayıs uygun sırnaşık şey

Kızlar evet belirleyelim artık, ama mayısta biz kardeşime beyaz eşya almaya memlekete gideceğiz. Allah'ım inşallah o tarihle çakışmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…