• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizler nasıl yasıyorsunuz?

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.161
53
39
Merhaba hanımlar..
Ben artık çıkış yolu bulamıyorum.Iş bulmalıyım,bulurum her işi de yaparım aorun bu değil.Ailemle yaşıyorum.Kalp rahatsızliği,tansiyon,şeker ne ararsanız var annemlerde.Bulduğum işler kalabalık ortamlar.Ev deseniz minicik ortak banyo,tuvalet.E evde sürekli tedirgin maskeyle mi gezeceğim.Bu sebeple çalısma.kismi dusunduriyor beni.Bitmedi Allahin belası hastalık.Sanki az derdimiz var gibi bir de bu lanet virüs çıktı.Çok bunaldım yazmak istedim.Teşekkur ediyorum.

Herkesin hayatında virüs de var hastalık da. Bir şekilde çalışılmaya devam edildi. Eşim çalışmaya devam etti ben gebeyken bulaştı hastalık ne yapabiliriz hijyene ve bağışıklığa son derece dikkat etsek bile buldu.
Sadece sağlık sektöründeki arkadaşlarım ilk dönem yoğun bir şekilde covid servislerinde çalıştılar onlar ayrı eve çıktılar yada eşleri ailelerinin yanına gitti. Ancak ortalık biraz durulunca herkes kendi evine döndü. virüsle nasıl yaşanılırı bulmaya çalışıyoruz toplum olarak.

Merhaba hanımlar..
Ben artık çıkış yolu bulamıyorum.Iş bulmalıyım,bulurum her işi de yaparım aorun bu değil.Ailemle yaşıyorum.Kalp rahatsızliği,tansiyon,şeker ne ararsanız var annemlerde.Bulduğum işler kalabalık ortamlar.Ev deseniz minicik ortak banyo,tuvalet.E evde sürekli tedirgin maskeyle mi gezeceğim.Bu sebeple çalısma.kismi dusunduriyor beni.Bitmedi Allahin belası hastalık.Sanki az derdimiz var gibi bir de bu lanet virüs çıktı.Çok bunaldım yazmak istedim.Teşekkur ediyorum.
Asi olun..Annenizde asi olsun..dışarıda çift maske takın.Eve girdiğinizde dezenfekte olun.Bu kadar basit

Merhaba hanımlar..
Home Office çağrı merkezi yani evden çalışıp çağrılara karşılık verin bilgisayarınız olmak zorunda bu arada

Ben de bu virüs belasından çok sıkıldım. Her şeden huylanır oldum. İnsanlar cafelerde-restoranlarda maskesiz mesafesiz saatlerce oturuyorlar. Sokaklarda maskesiz gezen bir sürü insan var. Sanki tek dikkat eden benmişim gibi geliyor. Onları görünce ''bitmez bu virüs diyorum''.

Merhaba hanımlar..
Ben markette en kötü zamanlarda çalıştım çok şükür hiç covid grip olmadım. Öyle covid bitsin her şey normale dönsün diye beklersek aç kalırız bir taraftan başlamak lazım 🥺

1500 öğrencinin olduğu bir okulda çalışıyorum. Koah hastası annemle yaşıyoruz. Annem 3doz aşısını oldu. Burnumuzu çıkarmadık yakalandık diyen çok kişi duyuyorum, bu nedenle biraz ben de saldım açıkçası. Tabi eskiden sarılırdım öperdim annemi, şimdi sıfır temas. Mümkün mertebe herkes kendi odasında takılıyor, evi de sık sık çamaşır suyuyla temizliyorum.

sanırım çalışmaya ihtiyacınız yok çünkü sadece covid var diye çalışmıyor olmanız bana ilginç geldi

Maske takıyoruz fazla yaklaşmıyoruz ve böyle çalışıyoruz yani virüs var diye taş yiyecek değiliz bir şekilde hayatta kalmaya çalışıyoruz

Aktif çalışıyorum, kalabalık toplantılara da katılıyorum mecbur. Daha öncede evden çalışırken, evin içinde covid olduğumu düşünürsek bir şekilde gelecekse yerini buluyor galiba 😳

Salgın başlangıcında evdeydim. ilk zamanlar balkona geçip orda soyunurdum 😂
Sonradan iş buldum ama eskisi gibi devam ediyorum hayatıma. Tek doz aşım var covid de olmadım demek ki zaten hijyenik bir insanmışım:) . annemle babam da kronik hasta ama yapacak bir şey yok hayat devam etmek zorunda

Evde 75 yaş üzeri şeker, tansiyon hastası anne babam ve 1,5 yaşında kızım var. Öğretmenim. Sınıflarımız küçük ama kalabalık. En öndeki öğrenci ile aramızda yarım metre var. Kesinlikle çocuklar dikkat etmiyor. Hatta dalga geçiyorlar. Ortaokuluz. Bir aydır her ders her tenefüs uyarmaktan bunaldık. 5-6. Sınıflar anlamıyor. Aynı şişeden su içiyorlar. 7-8 ler anlıyorlar ama umursamıyorlar. Cuma günü aynı sınıftan 8 öğrenci pozitif çıktı. Sabah 8.30 dan kursla birlikte 10 saat dersimiz var. Mecburen arada çay kahve içiyoruz. Öğretmenler odası ev salonu kaqar. 30 kişiyiz. Toplantı vs yapıyoruz. Hepimiz aşılıyız. Ama tedirgin oluyoruz.

Back
X