- 14 Nisan 2022
- 1.232
- 1.405
- 83
Hanımlar hamilelikten diye düşünüyorum, bu günlerde ne kadar geçmişte kalan aman önemli olan huzur canı sağ olsun falan diyerek görmezden geldiğim şey varsa hepsi durup durup aklıma geliyor.. Özellikle eşimin ailesine karşı aşırı bi savunma ve öfke geliştirdim, resmen kinleniyorum desem yeridir.. Önceden olsun dert değil dediğim hatta eleştirdiği zaman kendi anneme bile büyütme işte anne diye kızdığım şeyler şimdi resmen içime oturuyor aklıma gelip gelip.. Sanki haksızlığa uğradığım ne kadar olay varsa bütün gemileri yakacak gibi insanlara rest çekmek, hayatımdan silip atmak istiyorum.. Biliyorum bir şey desem etsem pişman olurum ileride kendime engel olmak için kasım kasım kasılmaya başladım artık. Nasıl rahatlayacağım, nasıl aklıma gelen seylerden kaçacağım.. Birde bulunduğum şehirde 1 kişiyi bile tanımıyorum eşim olmasa yapayalnızım diyebilirim gezme görüşme tanışma şansım pek olmadı şmdi de zor eşim iş dışında elinden geleni yapıyor ama ben evde deliye dönüyorum o yokken daha önceki düşük yüzünden korkuyorum bi yandan da bu seferde bir şey olur diye.. Kafam karmakarışık ne yapacağımı bilemiyorum..