sizlerden bana bı yol gostermenızı istıyorum

sezgi67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
7
0
86
Zonguldak
oncelıkle herkese merhabalar sorunum su ben 4 ay once bı arkadasımın tavsıye ettıgı bırı ıle tanıstık o ıstanbulda bende zonguldaktayımıkı ay kadar so nra yuzyuze gorustuk ama onceden bırbırımızın resımlerını gorduk ve en sonda gecen hafta buraya geldıgınde gorustuk neyse telefonda bana konusurken benden gectı artık cıcegım askım felen demek
sureklı senı sevıyom demek felen dedı bende bı sey demedım yanı soyle dıyomus cok sevıyom felen derse karsı taraf pofpoflanıyomus bı de ben 26 o 36 yasunda sasırdım kaldım ama sunuda dedı zaten senı sevmesem bunu solerım dedı napıı bana bı akıl verın

anlamadım ne kadardır konuşuyosunuz??

madem görüşüyosun konuşuyosun sorun nerde ?

seni sevip sevmediğimi sorun?

cnm bana dedı kı ben karsıyım boyle senı sevıyorum canımlı cıcımlı konusmalara benı yasım bunlarda gectı dedı sorun bu ıste yanı bı sevgı sozu soylemeden nasıl olur bu gıbı ılıskılerde evlılık yurumu

bak buna bişey diyemem
ilk ekz böyle bişey duydum ama hoşlanmıyor olabilir yani hiç mi dedirtmiyor?

canım filandamı demio nasıl normal arkadaş gibimisiniz?

evet kızlar ıkıncı gorusmemzıden sonra ama bazen laf arasında evlenelım artık senı ıstemeye geleyım mı dedı bende dedım ona sen benle anlasabılıegıne bı omur yasayacagımıza ınanıyomsun dedım o da ınanmasam nıye sana ıstemeye geleyım dedı bu sozlerı bıtırıncer dedı kızlr of kafam cok karısık

canim peki sen ne istiyosun onu anlamadim ?
yani bize sormak istedigin nedir ? onunla ne yapmak istedigin mi ?

eğer bu seni rahatsız ettiyse ve sen cnm gülüm demesini istiyorsan şimdiden arkadaşına söyle,hem bence 10 yaş çok.genelde fikirler ayrı olur,tabii istisnalarda olabilir,ben duyduklarımdan dolayı söylüyorum

36 yasindaymis... 40 yasina pek kalmamis... bu yüzden kendine yakistirmiyordur
öyle laflari söylemeyi.. ama gercekten sadece canim askim demedigi icin istemiyosan
sacma olur aslinda.:bbo:. Gloryayada katiliyorum

anlasıyo gıbıyız ama ıste sımdı desem gelın ıstemeye heemn hazır ama daha benı sevdını solemedı yanı ılla kı bunu dılle solemesı gerekmıyo mu kızlar

hmm.. evet demesi gerekirdi bencede.. bende evlenecegim biri olsaydi,
o kisiden simdiye bunu coktan duymus olmak isterdim...fisfisfis
bana acikcasi samimi gelmedi onun bu davranislari..
sanki bir an önce evlenelimde olsun bitsine getirmek istiyor...
yani önemli olan seninle sadece bir an evvel evlenmek ...
güzel bir söz söylemekte zor degil tamam söylemeyebilir ama yani seni
sevdigini sana hic hissettirmiyorsa, o zaman gercekten sevgisinden süphe etmelisin...

bu adam ilerleyen yaşlarda hiç çekilmez bence şimdidn böyleyse...bir kadın olarak insanın her zaman güzel tatlı söze ihtiyacı vardır.her zaman arkadaş gibi sıradan iki tatlı söz söylemeyi çok gören insanla biraz zor mutlu olursun bence

balıma katılıyorum açıkcası,26 yaşında bi kadın güzel sözler duymıyacakta kim duysun.seni sevdiğini söylemesi bencede çok önemli,ama kağıttan okur gibi değil.yani sırf sen istiyorsun diede söylerse bu da saçma olur,ki bence seven insan bunu duymak istemesende süreki söyler.bir insanı severken nasıl seversin?sevgi sözcükleri kullanarak.başka alternatif bile yok.ayrıca ben yaşından dolayı söylemediğini düşünmüyorum,80 yaşına gelipte hala karısına dil döken bile var kaydirigubbakcemile3

haklısınız kızızlar bakalım bende zamana bırakıyorum bakalım neler olacacak anlatırım gelismeleri

10 yas farkla alakası yok bence...içinden gelip gelmemesiyle alakalı , yaşına bağlayıp sıyrılmasın bence.

çok saçma yaa bunları söylemenin yaşı olmaz ki insanın içinden gelir insanın ruhunu okşayan böylesine güzel kelimeler.ama yadırgamıorum çünkü bazılarında da yapı meselesi bu söylemez söyleyem.belki zamanlar sevginiz daha ilerledikçe fikri düşünceleri değişir???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…