Sizlere acilen ihtiyacım var,lütfen kızlar bugün bu konuyu halledelim

polyanna_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2008
14
0
86
Ankara
arkadaşlar

erkek arkadaşımla beni büyü ile ayırdılar.bir anda ne olduğunu anlamadan bitti.2 ay sonra istemeye gelecek olan şahıs biranda hayatımdan çıktı.daha sonraları ise bu büyü çözüldü ben yapanları öğrendim ve bir kez daha sırtımdan vuruldum.evet tam sene yaşadığımı bilemedim. kısacası yaşayan bir ölüden farkım yoktu.yaşadığım acıları anlatmak o kadar zor ki,içiinizde aşk acısı yaşayan var ise beni anlar.şimdi ise benim etrafımda dolanıyor ve ben artık bu konu sonlansın diye ona mesaj attığımda bana geçmişin tekerrür etmesini istemediğimi belirtmekte fayda miülaza görüyorum diye bir cevap geldi.görüşmemiz ile bunun ne alakadsı var.ne anlada yazdı bana bu mesajı.ben ona sadece uygun olduğunda görüşmek istiyorum dedim.madem beni seviyor hala ne bekliyor....seven adam ne bekler.yada madem beni sevmiyor mesajıma neden cevap yazdı....mdem sevmiyorda neden evimin etrafında benim etrafımda dolanıyor....çok çaresizim çok.kaç gün oldu aramadı bile..neden bu kadar direniyor..bu inat nereye kadar.ne yapabilrim sizce,

Hayatım ben de anlamadım tam olarak. Yani büyü bozulduktan sonra etrafında dolanmaya başladı tekrar, sonra sen de peki o zaman uygun olduğunda görüşelim dedin ama o bu sefer geçmiş tekerrür etmesin dedi ve kestirip attı mı?

yapanları öğrendikten sonra sırtımdan vuruldum.çünkü bir tanesi kızkardeşi çıktı.kısacası hala bu konular ile uğraşmak beni korkunç yordu..ama unutamıyor ve çok seviyorum onu.ama onunda beni sevdiğinden emin olmak adına adına attığım her adımda,ben bir kez daha soru işaretine boğuluyorum.ne yapmam gerek.2 sene aradan sonra seni seviyorum desem saçmalık olmaz mı...

kestirip attımı bilemem ama hala aramadı.ne yapmam gerek.2 sene aradan sonra ne yapmma gerek.o kadar karışıkki aslında ben bile anlatamadım tam.büyü ile ayırdılar.bende büyüleri çözdürmek için çok iyi birine gidip bunları kaldırttım.ve sonra dolanmaya başladı.bende bunun üsütne mesaj attım ona görüşelim diye..bana cevap attı ama ne anlamda anlamadım size yazdım

Yani anladığım kadarıyla bu insan senin etrafında dolanıyor ama hiçbir şekilde seninle temas kurmuyor, aramıyor, sormuyor. Bu durumda yapabileceğin en iyi şey arayıp "Bak arkadaşım, ya insan gibi oturup konuşuruz, anlaşırız ya da anlaşamayız ama bir neticeye varırız, ya da sen bırakırsın peşimden dolanmayı, beni rahatsız etmeyi, herkes kendi işine bakar" türünden bir şeyler demelisin. Bence seni seviyorum, unutamadımları falan hiç karıştırma bu aşamada.

Bence sen bu iliskiden hayir bekleme canim!!

Ne yasandi ne oldu bitti pek anlamadim ama anladigim birsey var oda
Seven bir insan ne olursa olsun sevdiginden vazgecmez!!

Herseyde bir hayir vardir, bazen insan sansini fazla zorlamamali:teselli:

bencede bırak bu adamın peşini ....seviyorsa madem gelir adam gibi konuşur bi sonuca bağlar ya devam edelim der yada çeker gider ...dolanmakla filan olmaz bu işler

canım aradımı noldu bır gelısme warmı merak ettım.mesajın 50 tane olmadan ozel mesaj alamıyorsun dıye bılıyorum.ozelden yaz bana 50yı tamamlayınca.

cnm benzer bi olay yaşadım,bu tip olaylarda tek bir doğru var arkana bile bakmadan kaç bitir bu olayı,asla ve asla hayır gelmezçocuk seni gerçekten sevseydi gitmezdi ve nazlanmazdı,bi de ailesi de karşıymış,lanet olsun diceksin

geçmişin tekerrür etmesini istemediğimi belirtmekte fayda miülaza görüyorum kafamçokkarıştı

ben hala arkadaşın ne demek istediğini düşünüyorum :uhm:
ve hala bulamadım :1no2:
biri bana yardımcı olamaz mı?

büyüde nası bişimi yaa
2 gündür herkes büyülen ayrılıyor

bol bol dua edin
büyü ile ayrılık olmaz

hakikaten büyü insanları bayağı etkiliyor.huylar bile kısa sürede öyle değişiyorki anlayamazsın..bak canım peki seviyorsun barışsanız nolucak hatta evlenseniz ömür boyu bu görümceyle uğraşmayı göze alıyor musun...ayrıca sevgilinde pek bi tuhaf ne yazmış öyle osmanlıca falan kanımca...taminim bu yazıyı yazmasının sebebi senin onu arayıp ne diyosun ya bu nedemek diye sorman böylece ilk adımı sen atmış olucan oda bak ben aramadım diye üste çıkacak buldum mu hııı nasılım

Arkadaş kendince geçmişte yaşananları tekrar etmek istemiyorum seni mazide bırakmak istiyorum demek istemiş galiba ama biraz alaycı olmuş bence. Bence de seven erkek bırakmazdı ama işin içinde büyü varsa o zaman başka. Büyü yapan insanlardan herşey beklenir gözleri dönmüş.. Bence kapat bu defteri...

büyü sadece inanların etkilendiği bi durum olduğunu düşünüyorum.açıkçası pek inanmıyorum..herşeyde vardır bi hayır..arkadaşım inşallh herşey gönlünce olur ama bence adamın üstüne bu kadar düşme bekle bakalım o ne yapacak gönül kaçanı kovalar boşa dememişler ..

adam, sen buluşalım deyince, geçmişte yaşananların tekrarlanmasını istemediğimi belirtmekte fayda görüyorum demek istemiş(doğru anladıysam)
yani geçmişte yaşananları tekrar etmek istemiyor...
o zaman sen de bırak gitsin ya, bulunmaz hint kumaşı mı sanki? kendini yıprattığına değecek biri mi?
biraz daha etrafında dolaşırsa "etrafımda dolaşmanı istemiyorum" dersin olur biter...
kendini üzdüğüne değmez bence bu adam için..

sanki ben açmışım konuyu okadar benzer şeyler yaşamışızki ama bu tarz olaylar insanı yormaktan başka birşey yapmıyor malesef bence benim unutulmaz büyük aşkım hala peşimde dolanıyor evimin önünden ayrılmıyor gözünü benden almıyor ama bir faaliyet yok... öle bakıyor beni ellere bırakan kendisi oyüzden seviyorsa acı çekmeye mahkum...

Canim kizkardesi yaptirdiysa büyüyü, siz biraraya geldiginizde yine yaptirir.
Bir kere yaptiripta faydasini gören durmaz bence.
Ayrilali baya olmus sanirim. Acilarin dinmis.
Tekrar ayni acilari yasamamak icin kaldigin yerden tek basina devam et.
Ve konuyu biraz karisIk anlatmissin.
Yani sana yazmis, tekrar pesinden gelmis, demekki seviyor, emin olamadigin ne anlamadim?
Bilmiyorum biraz karisIk bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…