- Konu Sahibi polyanna_06
-
yapanları öğrendikten sonra sırtımdan vuruldum.çünkü bir tanesi kızkardeşi çıktı.kısacası hala bu konular ile uğraşmak beni korkunç yordu..ama unutamıyor ve çok seviyorum onu.ama onunda beni sevdiğinden emin olmak adına adına attığım her adımda,ben bir kez daha soru işaretine boğuluyorum.ne yapmam gerek.2 sene aradan sonra seni seviyorum desem saçmalık olmaz mı...
arkadaşlar
erkek arkadaşımla beni büyü ile ayırdılar.bir anda ne olduğunu anlamadan bitti.2 ay sonra istemeye gelecek olan şahıs biranda hayatımdan çıktı.daha sonraları ise bu büyü çözüldü ben yapanları öğrendim ve bir kez daha sırtımdan vuruldum.evet tam sene yaşadığımı bilemedim. kısacası yaşayan bir ölüden farkım yoktu.yaşadığım acıları anlatmak o kadar zor ki,içiinizde aşk acısı yaşayan var ise beni anlar.şimdi ise benim etrafımda dolanıyor ve ben artık bu konu sonlansın diye ona mesaj attığımda bana geçmişin tekerrür etmesini istemediğimi belirtmekte fayda miülaza görüyorum diye bir cevap geldi.görüşmemiz ile bunun ne alakadsı var.ne anlada yazdı bana bu mesajı.ben ona sadece uygun olduğunda görüşmek istiyorum dedim.madem beni seviyor hala ne bekliyor....seven adam ne bekler.yada madem beni sevmiyor mesajıma neden cevap yazdı....mdem sevmiyorda neden evimin etrafında benim etrafımda dolanıyor....çok çaresizim çok.kaç gün oldu aramadı bile..neden bu kadar direniyor..bu inat nereye kadar.ne yapabilrim sizce,
sözün özü "geçmişi kurcalama tekrar etmiyecektir" diyor arkadaşarkadaşlar
erkek arkadaşımla beni büyü ile ayırdılar.bir anda ne olduğunu anlamadan bitti.2 ay sonra istemeye gelecek olan şahıs biranda hayatımdan çıktı.daha sonraları ise bu büyü çözüldü ben yapanları öğrendim ve bir kez daha sırtımdan vuruldum.evet tam sene yaşadığımı bilemedim. kısacası yaşayan bir ölüden farkım yoktu.yaşadığım acıları anlatmak o kadar zor ki,içiinizde aşk acısı yaşayan var ise beni anlar.şimdi ise benim etrafımda dolanıyor ve ben artık bu konu sonlansın diye ona mesaj attığımda bana geçmişin tekerrür etmesini istemediğimi belirtmekte fayda miülaza görüyorum diye bir cevap geldi.görüşmemiz ile bunun ne alakadsı var.ne anlada yazdı bana bu mesajı.ben ona sadece uygun olduğunda görüşmek istiyorum dedim.madem beni seviyor hala ne bekliyor....seven adam ne bekler.yada madem beni sevmiyor mesajıma neden cevap yazdı....mdem sevmiyorda neden evimin etrafında benim etrafımda dolanıyor....çok çaresizim çok.kaç gün oldu aramadı bile..neden bu kadar direniyor..bu inat nereye kadar.ne yapabilrim sizce,
kaydirigubbakcemile5arkadaş osmanlı kütüphanesinde mi çalışıyo
kısa ve net diyeceğim şudur;
bırak bu adamdan sana fayda gelmez
canım boşver yol ver gitsin unut onu..
canım olay 2008 de olmuş :)
hahah ay yeniyimde tarihe bakmamışım hey allahım teşekkürler canım dikkat ederimcanım olay 2008 de olmuş :)
hahah ay yeniyimde tarihe bakmamışım hey allahım teşekkürler canım dikkat ederim
mesaj sayısı nasıl artacak başka türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?