Sızlere bı sorum var yardım lutfen ???

CORUMUNCADISI

3 yavrum kuzumlarim
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2007
6.852
16
156
38
Çok yakın bi arkadaşım bir Mastürbasyon yaptıktan 2 saat sonra falan kan gelmiş baya çok .Ama 2 gün sonrada adet olmuş.Orgazm sırasında kasılmalardan dolayı adet kanı erken gelmiş olabilir mi?Yada zardamı bişey oldu? böyle bi olay yaşamış sizce ne olabilir

ben diyecemi dedim bi de size sorayim dedim tskler kizlar ???
:uhm:

Cadıcım,bildiğim kadarı ile mastürbasyon yaparken de kızlık zarına zarar verilebilir..
İçeri bir şeyler sokmaya çalışmış mı?:uhm:
Biraz açık bir soru oldu ama ne yapayım başka ne diyeceğimi bilemedim..:delphin:

Bencede adet kanıdır kasılmadan dolayı birazı gelmişdir.Zarın yırtılması için içeriye doğru büyük bişey girmesi lazım...

Çok yakın bi arkadaşım bir Mastürbasyon yaptıktan 2 saat sonra falan kan gelmiş baya çok .Ama 2 gün sonrada adet olmuş.Orgazm sırasında kasılmalardan dolayı adet kanı erken gelmiş olabilir mi?Yada zardamı bişey oldu? böyle bi olay yaşamış sizce ne olabilir

ben diyecemi dedim bi de size sorayim dedim tskler kizlar ???
:uhm:

minik cadı,kızlığı yırtılmış olsaydı anında gelirdi o kan,iki saat sonra yı beklemezdi...:delphin:
kesin adet kanıdır şekercim...:yerimseniben

Herhangi bir cisim girmediyse adet kanıdır o...
Ayrıca gönül yarası şu konuda yanılıyorsun tatlım kızlık zarı yırtıldığı zaman kan bazen 1 gün bazen 2 gün bazende anında gelir yada bi kaç saat sonrayıda bulabilir.a.s.

Back
X