• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizlere mucize sunmaya geldim gitsin kilolar

Selamlarr güzel hanımlar
Fazla kilolar gerçekten büyük moral bozukluğu :dondurma: insanın motivasyonu düşüyor amaa orada güzel yiyecekler:bicak:bi de yiyip yiyip kilo almayanlar varsa etrafınızda :işsiz: Allah'ım bunlar nasıl acılar:skandal: artık bu işe bi dur diyelim ya:super: benim size vaadettigim şey haftada 1 kilo:sampiyon: bir grubumuz olsun ve birbirimize motivasyon verelim :KK19: herkesin yapması gereken bir tek şey var yapmayana baskı yapıp yaptıracağız:KK4: kaçmak yok:KK71:yapacağımız şey; sabah uyanınca (kahvaltıdan önce ) abdest al ve 520 ya samed zikri yap:KK36:sonra buraya gir yorum at :KK200: başlıyoruz gün gün sayacağız veee 7 günde 1 kilo nasıl gitti şahit olacağız 1 ayda 4 kilo:KK73::KK49:
En az 10 kişiye gönderirsek 5 kilo veriyormuşuz /mu:dua:

Benim öyle yarısma gibi bi derdim yok canım, grubumda öyle olmayacak :KK66: sadece kendi kendimize birbirimizi motive edip zayıflayacagız
iyi de o grupların da amacı bu zaten, karşılıklı motivasyon. yarışma da tatlı heyecanlar işte. zayıflama yarışmalarına bir uğra istersen ;)

Back
X