Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzunun üstüne 3 porsiyon da künefe ohhh ne güzel gitti kilolar.Şey mesela zikir çektikten sonra 3 kuzu çevirme yesem de vercek miyim kiloyu?
Önce çaba sonra tevekkül,önce boğazı tutun sonra dua edip Allahım vereyim falan diyin yani
Bu sana bi statü kazandırmıyorKendimde insanların inançlarını sorgulama hakkını bulmayan biriyim.
İnşallah yanlış anlamışızdırBen yanlış anladım sanırım
Sanırım bu işin erbabısınız, tezimi nasıl çürüttünüz? Hangi yöntemlerle? Öğrenebilir miyim? İnsanlar bana saldırı halinde farkına varamadıysanız. Tahrik eden onlar ben savunmadayım![]()
Ha burada neden bu aralar eski üye yeni üye mevzusu gündemde :)))))
Bdv nin popüler konusu
Derdin kilo vermek verdirmek değil provokasyon birinin ünlü sözüdürYahu inançlara saygılıyız deyip neyin ne anlama geldiğini bilmeden bişey görünce hurraaa saldırıyorsunuz! İnanıyorsan gel katıl bana inanmıyorsan git yoluna!! Böyle bir vebal altına giriyorsam var bi bildiğim. Yazdıklarımı anlamadan hala yok künefe yiyim yok pirzola yiyeyim, yiyebiliyorsan ye canım benim. İslam öyle anlamadan sadece ezbere yaşanacak bir din değil. Farzlar bilgiler nefsimizi ıslah etmemiz için verilen gönderilen bilgiler yaptırımlar. Samed zikri iştah kesme konusunda yardımcı bir zikir. Birazcık araştırıp sonra düzgün bir üslupla sorgulasanız? Yok bu kafadan istiyorum yok hülo! Kendin ne biliyorsun da bu kadar hadsizce başkasını eleştiriyorsun? Lütfen !
Görüyorum bir kaç gündür eski yeni üye mevzusunuAaa gerçekten farketmedim. inceleyince görüp söyleyeyim dedim