• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizlere mucize sunmaya geldim gitsin kilolar

Nasıl yani. İstediğim her şeyi yiyim zikir cekiyim zayiflicam öyle mi ;)

Sanırım bu işin erbabısınız, tezimi nasıl çürüttünüz? Hangi yöntemlerle? Öğrenebilir miyim? İnsanlar bana saldırı halinde farkına varamadıysanız. Tahrik eden onlar ben savunmadayım:KK66:

Birşeye dayanmadığını anlayınca teziniz çürüdü benim için. Siz erbabı olduğunuzu sanmakla alim olmuyorsunuz değil mi. Tecrübeli üye olduğunuz aşikar, o yüzden bdvye böyle konu açılmayacağınıda biliyor olmanız lazım. İnsanlar size bunu söyleyince mi saldırdılar yoksa önce çaba sonra tevekkül deyince mi?

Konularınıza baktım.Belli bir sayı mı var ülkemizi terörden korumak için edeceğimiz dualarda. 121.378 gibi bir sayı dua ettiğimizde kabul olacakta 121.377 olunca Allah geri mi çevirecek? Böyle yanlış nasıl yönlendirebilirsiniz asıl siz kimsiniz?

Banlanmak uğruna @Mune bakabilir misin

oooo sen her gün götür kızartmaları hamur işlerini kısırları börekleri sonra zikirle kilo ver yokya?

:kahve:Ciddi olmadığınıza inanmak istiyorum.

Hem koşup hem zikir yaparsanız belki ise yarar.

Yahu inançlara saygılıyız deyip neyin ne anlama geldiğini bilmeden bişey görünce hurraaa saldırıyorsunuz! İnanıyorsan gel katıl bana inanmıyorsan git yoluna!! Böyle bir vebal altına giriyorsam var bi bildiğim. Yazdıklarımı anlamadan hala yok künefe yiyim yok pirzola yiyeyim, yiyebiliyorsan ye canım benim. İslam öyle anlamadan sadece ezbere yaşanacak bir din değil. Farzlar bilgiler nefsimizi ıslah etmemiz için verilen gönderilen bilgiler yaptırımlar. Samed zikri iştah kesme konusunda yardımcı bir zikir. Birazcık araştırıp sonra düzgün bir üslupla sorgulasanız? Yok bu kafadan istiyorum yok hülo! Kendin ne biliyorsun da bu kadar hadsizce başkasını eleştiriyorsun? Lütfen !

Ha burada neden bu aralar eski üye yeni üye mevzusu gündemde :)))))
Bdv nin popüler konusu

Yahu inançlara saygılıyız deyip neyin ne anlama geldiğini bilmeden bişey görünce hurraaa saldırıyorsunuz! İnanıyorsan gel katıl bana inanmıyorsan git yoluna!! Böyle bir vebal altına giriyorsam var bi bildiğim. Yazdıklarımı anlamadan hala yok künefe yiyim yok pirzola yiyeyim, yiyebiliyorsan ye canım benim. İslam öyle anlamadan sadece ezbere yaşanacak bir din değil. Farzlar bilgiler nefsimizi ıslah etmemiz için verilen gönderilen bilgiler yaptırımlar. Samed zikri iştah kesme konusunda yardımcı bir zikir. Birazcık araştırıp sonra düzgün bir üslupla sorgulasanız? Yok bu kafadan istiyorum yok hülo! Kendin ne biliyorsun da bu kadar hadsizce başkasını eleştiriyorsun? Lütfen !
Derdin kilo vermek verdirmek değil provokasyon birinin ünlü sözüdür:işsiz:

söylediginiz piskolojik motive olabilir.yani onu cekince piskolojik olarak istahin kesildigini hissedip yemek yememek yada az yemek gibi.hersey beyinde bitiyor yani zayiflatacagini dusunerek baska bir seyde yapsak yine ayni etki olabilir belki.bazi hastalarin hastaneye girdigi an kendini daha iyi hissetmeye baslamasi gibi..bana öyle geldi sanki..

Şaka mı yapıyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz, insanların dini hassasiyetlerini kullanmayın rica ediyorum. Zikirle kilo verimez boğaz tutulup sporla kilo verilir. yapmayın saf insanların sağlıklarıyla oynuyorsunuz

Bu konu polemikten kapanacak muhtemelen. Sen biraz daha aciklama ile diyet kismina ac bu konuyu istersen. Bu sekilde yanlis anlasilmaya cok musait.

Back
X