• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizlere mucize sunmaya geldim gitsin kilolar

Diyet neyse de ben bu kafadan istiyorum
Bu kafaya sahip olabilmek için öncelikle insanlara saygı duymayı ve onlarla saygılı iletişim kurmayı öğrenmen gerek. Bunu gerceklestirmeyi basarırsan sonraki adıma geçebilirsin. Önce edep önce edep;)

Allah in Samed ismi serifiyle zayiflamak ne alaka.hangi din alimi soylemis yada nerde geciyor merak ettim.hic boyle birsey duymamistim.
Dününle bugünün eşit değil kardasın;) yeni birşey öğrenmiş oldun

Dününle bugünün eşit değil kardasın:KK66: yeni birşey öğrenmiş oldun
Yeni birsey ogrenmem icin saglam bir kaynak sun.ona gore karar veririm ben.

Nefis terbiyesi diye birsey var duydunuzmu bilmiyorum.nefsini terbiye etmedikten sonra sadece zikirle olcak is degil.

Yeni birsey ogrenmem icin saglam bir kaynak sun.ona gore karar veririm ben.

Nefis terbiyesi diye birsey var duydunuzmu bilmiyorum.nefsini terbiye etmedikten sonra sadece zikirle olcak is degil.
Bu zikir de o işe yarıyor

ama neden? bu söylediğinize inanma nedeninizi bi diyverin hele :KK45:

Bu zikir de o işe yarıyor
Kafadan uydurarak sayilar vererek sorumluluk almayin.insanlarda sıkinti yaratacak siz bunun farkinda degilsiniz.baska konu acmissiniz yine rezzak ismi serifini su kadar cekin diye yanlis yapiyorsunuz.saglam bir kaynaktan bilgi edinip paylasirsiniz o zmn ayri.suan bana bir kitap ismi vs bile soyleyemiyorsunuz vebal altina giriyorsunuz.kandirmayin insanlari bunun hesabini nasil verirsiniz.zikir ehli olmadiktan sonra bulasmayin bu islere nacizane tavsiyem.

Üslubunuz, yorumlara yazdığınız cevaplar kişiyi tartışmaya tahrik edici hiç hoş değil.

İnançla,dile getirdiğiniz birşeye dayanmayan tezinizi birbirine karıştırmak ne kadar doğru?

Kafadan uydurarak sayilar vererek sorumluluk almayin.insanlarda sıkinti yaratacak siz bunun farkinda degilsiniz.baska konu acmissiniz yine rezzak ismi serifini su kadar cekin diye yanlis yapiyorsunuz.saglam bir kaynaktan bilgi edinip paylasirsiniz o zmn ayri.suan bana bir kitap ismi vs bile soyleyemiyorsunuz vebal altina giriyorsunuz.kandirmayin insanlari bunun hesabini nasil verirsiniz.zikir ehli olmadiktan sonra bulasmayin bu islere nacizane tavsiyem.
Tavsiye için teşekkürler ;) nasıl Allah'ın isimlerini okumanın zarar verebileceğine inanabiliyor ve fayda verebilecegine inanamıyorsunuz ilginç. Ebced degerlerini çıkartıyorum seslerin enerjisini hesaplıyorum frekans degerlerini buluyorum ve bu sayılar çıkıyor ;) ben yapıyorum ve faydalarını fazlasıyla yasıyorum, inanan eşlik eder inanmayan yoluna gider

Üslubunuz, yorumlara yazdığınız cevaplar kişiyi tartışmaya tahrik edici hiç hoş değil.

İnançla,dile getirdiğiniz birşeye dayanmayan tezinizi birbirine karıştırmak ne kadar doğru?
Sanırım bu işin erbabısınız, tezimi nasıl çürüttünüz? Hangi yöntemlerle? Öğrenebilir miyim? İnsanlar bana saldırı halinde farkına varamadıysanız. Tahrik eden onlar ben savunmadayım;)

Tavsiye için teşekkürler :KK66: nasıl Allah'ın isimlerini okumanın zarar verebileceğine inanabiliyor ve fayda verebilecegine inanamıyorsunuz ilginç. Ebced degerlerini çıkartıyorum seslerin enerjisini hesaplıyorum frekans degerlerini buluyorum ve bu sayılar çıkıyor :KK66: ben yapıyorum ve faydalarını fazlasıyla yasıyorum, inanan eşlik eder inanmayan yoluna gider
Kurani Kerimde geciyor zikir ehline sorun diye.ben sizin hesaplariniza degil zikir ehline mursidlere alimlere inarim.sorumluluk altina giriyorsunuz.size kolay gelsin hesaplarinizla.
Fayda verebilcegine inanmadigimi nerden cikardiniz bana sadece kaynak gosterin dedim.kimin inancli kimin inancsiz oldugunu siz bilemezsiniz sadece Allah bilir.

Back
X