- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.077
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kafaya sahip olabilmek için öncelikle insanlara saygı duymayı ve onlarla saygılı iletişim kurmayı öğrenmen gerek. Bunu gerceklestirmeyi basarırsan sonraki adıma geçebilirsin. Önce edep önce edepDiyet neyse de ben bu kafadan istiyorum
Dününle bugünün eşit değil kardasınAllah in Samed ismi serifiyle zayiflamak ne alaka.hangi din alimi soylemis yada nerde geciyor merak ettim.hic boyle birsey duymamistim.
İnsanlarımız bu yaratıcılıklarını başka alanlara da yöneltse biz de bilim adamları yetiştirebiliriz![]()
Yeni birsey ogrenmem icin saglam bir kaynak sun.ona gore karar veririm ben.Dününle bugünün eşit değil kardasınyeni birşey öğrenmiş oldun
Mars'tan mı yazıyorsunBilim de neymiş, bırak onlarla diğerleri uğraşsın. Biz zikir çekerek marsa koloni kurabiliriz eğer istersek. Ama istemiyoruz, napcaz ki marsta?
Anlayabileceğini düşünmemiştim zatenhocam hangi üniversitede görev yapıyorsunuz, çalışmalarımı size de sunmak isterim
![]()
Bu zikir de o işe yarıyorYeni birsey ogrenmem icin saglam bir kaynak sun.ona gore karar veririm ben.
Nefis terbiyesi diye birsey var duydunuzmu bilmiyorum.nefsini terbiye etmedikten sonra sadece zikirle olcak is degil.
Bu kafaya sahip olabilmek için öncelikle insanlara saygı duymayı ve onlarla saygılı iletişim kurmayı öğrenmen gerek. Bunu gerceklestirmeyi basarırsan sonraki adıma geçebilirsin. Önce edep önce edep![]()
Sen kimsin ki zatenAnlayabileceğini düşünmemiştim zaten![]()
Yaptım olduama neden? bu söylediğinize inanma nedeninizi bi diyverin hele![]()
Kafadan uydurarak sayilar vererek sorumluluk almayin.insanlarda sıkinti yaratacak siz bunun farkinda degilsiniz.baska konu acmissiniz yine rezzak ismi serifini su kadar cekin diye yanlis yapiyorsunuz.saglam bir kaynaktan bilgi edinip paylasirsiniz o zmn ayri.suan bana bir kitap ismi vs bile soyleyemiyorsunuz vebal altina giriyorsunuz.kandirmayin insanlari bunun hesabini nasil verirsiniz.zikir ehli olmadiktan sonra bulasmayin bu islere nacizane tavsiyem.Bu zikir de o işe yarıyor
Tavsiye için teşekkürlerKafadan uydurarak sayilar vererek sorumluluk almayin.insanlarda sıkinti yaratacak siz bunun farkinda degilsiniz.baska konu acmissiniz yine rezzak ismi serifini su kadar cekin diye yanlis yapiyorsunuz.saglam bir kaynaktan bilgi edinip paylasirsiniz o zmn ayri.suan bana bir kitap ismi vs bile soyleyemiyorsunuz vebal altina giriyorsunuz.kandirmayin insanlari bunun hesabini nasil verirsiniz.zikir ehli olmadiktan sonra bulasmayin bu islere nacizane tavsiyem.
Sanırım bu işin erbabısınız, tezimi nasıl çürüttünüz? Hangi yöntemlerle? Öğrenebilir miyim? İnsanlar bana saldırı halinde farkına varamadıysanız. Tahrik eden onlar ben savunmadayımÜslubunuz, yorumlara yazdığınız cevaplar kişiyi tartışmaya tahrik edici hiç hoş değil.
İnançla,dile getirdiğiniz birşeye dayanmayan tezinizi birbirine karıştırmak ne kadar doğru?
Kurani Kerimde geciyor zikir ehline sorun diye.ben sizin hesaplariniza degil zikir ehline mursidlere alimlere inarim.sorumluluk altina giriyorsunuz.size kolay gelsin hesaplarinizla.Tavsiye için teşekkürlernasıl Allah'ın isimlerini okumanın zarar verebileceğine inanabiliyor ve fayda verebilecegine inanamıyorsunuz ilginç. Ebced degerlerini çıkartıyorum seslerin enerjisini hesaplıyorum frekans degerlerini buluyorum ve bu sayılar çıkıyor
ben yapıyorum ve faydalarını fazlasıyla yasıyorum, inanan eşlik eder inanmayan yoluna gider
Kendimde insanların inançlarını sorgulama hakkını bulmayan biriyim.Sen kimsin ki zaten