ikiz gebelikler de böyle olabiliyormus diye duydum belki senin de öyledirArkadaşlar ben 4 mayısta hamile oldugumu ogrendim gün beta 3926 cikti 3 gun sonra yine yaptirdim 8016 olmus sizce iyimi veya betam cokmu yuksek. Ve ilk ogrendigimde devlet hastenesinede gittim kadın karnimdan bakti goremedi zaten iki saniye bakti bakmadi. Carsamba kendi doktoruma gidicem insallah o zaman görürüz. Bu kadar yuksek betada karindan gözükmez mi doktor mu umursamadı. Ve en önemli sorum belim ve kaşıklarım agriyo sizde de varmi boyle agrilar
Betasi yüksek değil hatta biraz düşük iki güne bir iki katı artıyor normaldeikiz gebelikler de böyle olabiliyormus diye duydum belki senin de öyledir
Betasi yüksek değil hatta biraz düşük iki güne bir iki katı artıyor normaldeikiz gebelikler de böyle olabiliyormus diye duydum belki senin de öyledir
Sence benimkide mi düşük cumartesi 8000di daha baktirmadim yarin muayene olucam insallah gorurum keseyi ve bugun cok agrim yok ama midem bulaniyobenim 1576,5 adetten 6 günlük gecikmeyle cikan değer benimki de düşük geldi bana ama iliski tarihine göre 3 haftalik olmasi lazimasude1991
Canim dun keseyi gorduk doktor bebek olusmaya baslamis dedi yanliz kalp atislarini duyamadik sali gunu tekrar gidecegim insallah duyarimasude1991
aslinda normal artmış iki günde iki katina cikacaksa seninki 2 kat artis saglamis...tam iki katina mi cikmali yoksa iki kata yakin mi artmali bunu net bilmiyorum
Yok canim dusuk degil benimkide 3900 cikmisti 6 gun gecmeyekızlar günaydın ,
gecikmenin 5.gününde 1980 di değer
yüksek mi normal mi?
28 gunde bir adet oluyorum. 1 hafta sonra ultrasona girecegimKaç günde bir adet oluyorsun? Normal 28-30 günlük döngüyse eğer değerin bayağı az doktora gorunmelisin hemen şuana kadar kese vs görünmesi lazımdı hiç muayene olmadin mı ? Tehlikeli bir durum olabilir ihmal etmeden hastaneye git ..
Neden bu kadar geç keşke bir acile gorunseydin dış gebelik durumu olsa hayatını tehlikeye atmış olursun veya başka bir durum varsa ? İnşallah iyidir ama böyle şeyler bekletilmeye gelmez ..28 gunde bir adet oluyorum. 1 hafta sonra ultrasona girecegim
sizce cok mu dusuk? haftaya gore sonuc normal dedi doktor ve buradaki arkadaslarNeden bu kadar geç keşke bir acile gorunseydin dış gebelik durumu olsa hayatını tehlikeye atmış olursun veya başka bir durum varsa ? İnşallah iyidir ama böyle şeyler bekletilmeye gelmez ..
Merhaba sonucunuz ne oldu merak ettimMerhaba hanımlar
Benim 6+0 da hcg değerim 37.000 di kalp atışı görüldü embriyoda her şey yolunda denildi. 6+2de tüm hamilelik belirtilerimin sona ermesi üzerine (bulantı, yorgunluk, göğüs hassasiyeti...) acilden sadece hcg baktırdım normalde 2 günde 2 katına çıkması gerekirken 35.000e gerilemişti. 4 gün sonra ultrason randevum var ama sanırım kalp atışı durdu miniğin. Düşük habercisi midir 2 gün geçmesine rağmen 37.000den 35.000e düşmesi sizin yorumlarınız neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?