Sizlerin Beta Hcg testi ilk 5-6 haftada nasildi?

Merhaba 16 nisanda 2.gebeliğimi öğrendim korunmama rağmen miniko gelmiş hoşgelmiş Beta hcg 9764 çıktı 5 haftalık hamilelik gözüküo keseye göre dedi ikiz gebelikte olabilir ilerleyen zamanlarda belli olur dedi olabilir mi ki acaba

Ya kızlar bişey soracam ....benim sat 19.04.2016 24.05.2016 da hcg 77.17 çıktı .normal mi ?düşük gibi geldi bana ????acil yardiimmm

Merhaba,
bende dün bhcg ve progesteron testi yaptırdım. sonucum; bhcg : 82665
progesteron : 33,67 çıktı. henüz dr gitmedim sizce değerlerim nasıl?
benim için de bir yorum yapar mısınız?

Merhaba kızlar sat 8 temmuz suan 5+5 deyim kan verdim bu sabah sonuç 23230 çok yüksek değil mi sizce

Bilmiyorum ama çok güzel yükselmiş ben de 5+2 deyim hcg değer 1000 çıktı kahverengi akıntım var iki gün sonra tekrar kan vereceğim keşke iki katına yükselse de sağlıklı bir gebelik olsa ..

Ben 1 yıl önce mol gebelik geçirdim o zaman yükseliyor ondan korkuyorum ama iyi düşünmek istiyorum inşallah bu defa sorun olmaz

Canım dr gittim şuan bebişim 6+5 de kalp atışını duyduk çok şükür inşallah rabbim kucağımızada almayı nasip eder sağ sağlim.
:halay::halay: kişisel bilgilerinden oraya tıkla orada çıkar karşına tahmini doğum tarihini giriyorsun. Çok şükür çok sevindim senin adına darısı başıma inş..

sat 11 kasım 2016 betahcg değerim 4817 sanırım henüz 1 aylık :-) yarın kontrole gidicem şu anda göreceğim tek şey oluşan kese de olabilirmiş ama bakarsınız son kanama adet değil de yerleşme kanamasıdır.Ve görürüm. :KK12:

Adet gününde 43 tu . 5in üstü yani pozitfti

Back
X