Sizlerin Yorumu Merak Ediyorum...

Pardon konuyla ilgisi yok ama merak ettim.daha öncede gördüm bunu.ne demek bu mesaj tekrarı?niçin yazıyorsunuz?
Mesaj tekrarı aynı mesajı iki kere yanlışlıkla göndermiş olunca yazılıyor. Bazen sistem iki kere gönderebiliyor. Ben konu sahibine bir soru sordum. Daha sonra soruma cevap vermeyince ikinci kere aynı soruyu sordum görmedi sanıp. Ama meğerse o benim mesajımı alıntılamış yazmış o sırada.

Mesaj tekrarı aynı mesajı iki kere yanlışlıkla göndermiş olunca yazılıyor. Bazen sistem iki kere gönderebiliyor. Ben konu sahibine bir soru sordum. Daha sonra soruma cevap vermeyince ikinci kere aynı soruyu sordum görmedi sanıp. Ama meğerse o benim mesajımı alıntılamış yazmış o sırada.
Bana da olmuştu iki kere gittiği. .demek öyle olunca öyle yapılıyor:-)öğrendim artık. Teşekkür ederim. Bir dost ta anlatmisti sağolsun. X

tartsmayı gectımde brbrnzn ewıne kapıyı calmadan grmenız hıc hos degl kaynvalıde razı olr belkı ama sıze yaplmamalıydı bu bence. yenı ewlı ınsannn ewıne öle habersz grlırmı bıde dagnk olr uygnz seyler olr etrafta falan hıc hos degıl yanı.. annenzde ols hos degl bnce.. cözemedm bu ınsanlarn kafasnı ben nye rahat brakmazlar gelını oglanı

bugün bu konuyu halletseniz yarın başka olay çıkar. madem böyle olay olmuş eşin de yanında olayı dibine kadar kullan. ben yerinde olsam anahtarı alıp daha da yatmadan yatmaya evime girme olayını yapmam. çok cıvık cıvık olmuşsunuz kv ile

Arkadaşlar kayınvalide hanım evden çıkarSINIZ dediği için kızmış, muhtemelen. Gelin onunla gelmeyeceği için. Ben bu şekilde anladım.
Eşine resti çekmişsin konu sahibi, iyi de yapmışsın, sakın geri adım atma, taşının o evden, belki kayınvalide öyle saygıdan, hürmettten anlayan cinsten değil.

insan aynı evin içinde yeri geliyo anasıyla babasıyla kavga ediyo bırakıp gidesi geliyo.
siz baştan böyle iç içe bi düzen kurup sonra da bunları çileymiş gibi anlatıyosunuz.
bu düzene girmek bunları da yaşamak demek.
evin anahtarını vermek demek al benim bi özelim yok
sana bağlıyım senin her şeye hakkın var demek
bunları baştan kabul edip sonra neden niye diye sorguluyosunuz çok saçma

hele bi de senin eşin gibi tiplere de hayranım yani..
madem bıkmış bu kadından o zaman niye evin anahtarının olmasına müsade ediyo
niye annesine izinsiz girme çıkma az saygılı ol diyemiyo
ne yardan geçiyo ne serden ikinizi de pışpışlıyo işte
çok uyanık maşallah

Iyi gunler arkadaslar....
Surekli sizleri takip edenlerdenim...
Konumla ilgili disaridan yorumlariniza ihtiyacim var...

Ben yaklasik 3.5 senelik evliyim...
Kv demlerle karsi dairelerde oturuyoruz...
Anahtarlarimiz birbirimizdedir...
Evliligimin ilk gununden itibaren cat kapi girmeler baslamistir...
Bunlari yaziyorum cunku bu konuya bile pek ses etmisligim yoktur...
Hamileydim kac kere ansizin karsima dikilmisligi vardir ...
Cok korktugum olmustur yani...
Yine de ben saygimligindan odun vermedim uyardim ama hala yine ayniydi....
Allah var Allah razi olsun ondan hamileligim agir gecti o bakti bana, evimi temizledi, yemegimi koydu...

Neyse sabah ki olayi paylasmak istiyorum...
Kv ile birlikte iki kisiye randevu aldim yarin icin...
Ilk randevu olan kisi 11.30 da...
Dedigim tek sey 11 de evden cikarsiniz ..
(Taksi ile gidecekler)
Hastaneye uzaklik 15 dak. Ya var ya yok...
Birden gozlerini belirtti sofradan kalkti sapik misin sen ,kendinde misin vs. Tarzi cumleler saydirmaya basladi...
Ben oldum olasili oldukca kirilgan bir insanimdir ,o oyle uzerime gelince istersen birde dov dedim sesim titreyerek ..
Cok alindim cunku o oyle tepki verince...
Bu iyice olayi abartti ben ne zaman dovdum seni, anani cagiracam saygisizliginda yetti vs.
Ne saygisizligimi gordun ki dedim...
Yaptigim saygisizlikmis falan...
Bende cagir dedim kim saygisizlik yapmis acaba dedim...
Bire de bin koyar anlatirsin artik dedim...
Oda basladi bire bin koyarmisim ha diye ...(bu kadinin agzindan duzgun laf ciktigini pek duymam hep yalan, hep katarak anlatir cunku)
Bende sinirimden basladim aglamaya tabi o gormeden aldim iki cocugumu gectim evime...
Ben yalana asla tahammul edemem...
Adim.gibide eminim simdi herkese bu olayi bire bin katip anlatacak..
Sicagi sicagina esimede yazdim... hani sonradan yanlis hatirlarsam, eksik -yanlis anlatmayayim diye...
Ben de biktim bu kadindan dedi...
Hergun sabah erkenden giderim aksam uyumadan uyumaya geceriz evimize...
Iki cocukla yetisebildigim kadar evini falanda temizlerim ... bi yandan kendi evimi temizlerim falan ...
Buyuk oglum 2 yasina girecek oyuncaklari her yerde ama surekli toplarim...
Az once de anahtarla acti girdi iceri ..
Isi vardi sanirim buyuk oglumda pesine takildi gitti...
Bu davranisina anlam veremedim bacilar...
Cok kirildim dediklerine inanin... hala agliyorum ben ne yaptim ki bilmeden ... demedigini birakmadi bana...
Anlatim hatasi yapmamisimdir umarim yaptiysam da affola ...
Anlamadiklarinizi.buyrun sorun cevaplarim...
anahtarı değiştirin dingonun ahırı gibi her yere giremeyeceğini anlatın.

senin kaynanaya yetişen kaynananalar da varmış bak gör :KK70::KK70::KK70:
benimkisinden fena bu ayol. En azından odamıza girmedi kadın, sadece kapı dinlemekle yetindi. Bir de kocası da kırılır diyormuş bi şey deme diyormuş böyle şey mi olur. Yanında halvet oluversinler o zaman. Terbiyesizlik bu

Saat 11'de evden çıkanlar sapık mı oluyormuş?
Bir de anahtarınızın onda olmasına ne gerek var.
Benim evime neden istediği gibi girip çıksın ki kayınvalidem.

benimkisinden fena bu ayol. En azından odamıza girmedi kadın, sadece kapı dinlemekle yetindi. Bir de kocası da kırılır diyormuş bi şey deme diyormuş böyle şey mi olur. Yanında halvet oluversinler o zaman. Terbiyesizlik bu
sen naptın konuyu kapattırmışsın evinde sağlam eşya kalmış mı hala evdemi kaynanan..valla kimisi meraklıdır oğlunu sevişirken görse ayılır bayılır bide..o bebeleri leylekler getirdi ya:D

2 ihtimal var bence:
1) Dediğinizi yanlış duymuş kayınvalideniz.
2) Başka bi olaydan size bilendi, kavga çıkaracak yer arıyor.

Daha önce bi huzursuzluk falan var mıydı aranız da? Eşim de bıktım artık diyor yazmışsınız. Demek ki süregelen sıkıntılar var.

Iyi gunler arkadaslar....
Surekli sizleri takip edenlerdenim...
Konumla ilgili disaridan yorumlariniza ihtiyacim var...

Ben yaklasik 3.5 senelik evliyim...
Kv demlerle karsi dairelerde oturuyoruz...
Anahtarlarimiz birbirimizdedir...
Evliligimin ilk gununden itibaren cat kapi girmeler baslamistir...
Bunlari yaziyorum cunku bu konuya bile pek ses etmisligim yoktur...
Hamileydim kac kere ansizin karsima dikilmisligi vardir ...
Cok korktugum olmustur yani...
Yine de ben saygimligindan odun vermedim uyardim ama hala yine ayniydi....
Allah var Allah razi olsun ondan hamileligim agir gecti o bakti bana, evimi temizledi, yemegimi koydu...

Neyse sabah ki olayi paylasmak istiyorum...
Kv ile birlikte iki kisiye randevu aldim yarin icin...
Ilk randevu olan kisi 11.30 da...
Dedigim tek sey 11 de evden cikarsiniz ..
(Taksi ile gidecekler)
Hastaneye uzaklik 15 dak. Ya var ya yok...
Birden gozlerini belirtti sofradan kalkti sapik misin sen ,kendinde misin vs. Tarzi cumleler saydirmaya basladi...
Ben oldum olasili oldukca kirilgan bir insanimdir ,o oyle uzerime gelince istersen birde dov dedim sesim titreyerek ..
Cok alindim cunku o oyle tepki verince...
Bu iyice olayi abartti ben ne zaman dovdum seni, anani cagiracam saygisizliginda yetti vs.
Ne saygisizligimi gordun ki dedim...
Yaptigim saygisizlikmis falan...
Bende cagir dedim kim saygisizlik yapmis acaba dedim...
Bire de bin koyar anlatirsin artik dedim...
Oda basladi bire bin koyarmisim ha diye ...(bu kadinin agzindan duzgun laf ciktigini pek duymam hep yalan, hep katarak anlatir cunku)
Bende sinirimden basladim aglamaya tabi o gormeden aldim iki cocugumu gectim evime...
Ben yalana asla tahammul edemem...
Adim.gibide eminim simdi herkese bu olayi bire bin katip anlatacak..
Sicagi sicagina esimede yazdim... hani sonradan yanlis hatirlarsam, eksik -yanlis anlatmayayim diye...
Ben de biktim bu kadindan dedi...
Hergun sabah erkenden giderim aksam uyumadan uyumaya geceriz evimize...
Iki cocukla yetisebildigim kadar evini falanda temizlerim ... bi yandan kendi evimi temizlerim falan ...
Buyuk oglum 2 yasina girecek oyuncaklari her yerde ama surekli toplarim...
Az once de anahtarla acti girdi iceri ..
Isi vardi sanirim buyuk oglumda pesine takildi gitti...
Bu davranisina anlam veremedim bacilar...
Cok kirildim dediklerine inanin... hala agliyorum ben ne yaptim ki bilmeden ... demedigini birakmadi bana...
Anlatim hatasi yapmamisimdir umarim yaptiysam da affola ...
Anlamadiklarinizi.buyrun sorun cevaplarim...

neden sana sapikmisin dedi ki ben anlamadim orasini ?
Hata 1 : sanirim calismiyorsunda neden kv denin dibine tasindin , akil var mantik var neden ?
Hata 2: Neden milletin anahtarini aliyorsun neden kendi evinin anahtarini veriyorsun.

Anahtarim evlendim evleneli yedegi hep onda...
Aksam 11 12 de bile ansizin yatak odama girmisligi vardir...
Esimede rahatsiz oldugumu soyledim ama kirilir dedi diye bende sustum..

ne kirilmasi yaa valla iyi sabretmissiniz kadin resmen saygisi edepsizmis keske sizi birgun soyle yari ciplak is ustunde gorseymiste birdaha bakalim dan diye yatak odaniza daliyormu.

Valla canim bu sefer esime epey saydirdim ...
O uzulmesin diye hep ben rencide oldum...
En kisa zamanda ev aliyorsun tasiniyoruz dedim...
Yoksa bu anan yuzunden senden bosanacagim dedim o an ki sinirimle...
Millet uzulmesin kirilmasin diye ben kiriliyorum :KK43:

Hata 3 : kimseyi kendinden fazla onemse bu hayatta

Allah allahh ya ablacım anahtarınızın kaynananızda ne işi var?
Önce anahtarınızı alın bence .Susmayın kadına karşı .O size durduk yerde bir şeyler deyip başınızı ağrıtıyorsa siz de ona deyin.Siz niye kafanıza takacakmışsınız ki o kafasına taksın.
İnsanlara hayır demeyi bilin.Sonra bir bakmışsınız siz paramparçasınız...

Back
X