- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi Womanlikewoman
Bacım hiç yurtdışına çıktın mı diretiyorsun oralarda içilmiyor diye. Gayette içiyorlar. Ben sigara keyfimi sen tilt oluyorsun diye bozamam. O zaman otur evinde milletin otuna bokuna karışmayınAlgında ya da okumada problem var sanırım ben yasal sinir içinde demedim hastane kapısında durakta yolda yürürken içene söyledim ha siz üstünüze alınıyorsanız benlik bir durum yok. Yurtdisinda çocuklu gidilen yerlerde bırakın sigarayı kıyafet zorunluluğu bile var egzoz gazı ya da bacı gazı co2 emisyonu birim alana düşen zararı ile dibinde içilen sigara bileşeni karşılaştırmak tam bir bilgisizlik. Ayrıca hanımefendi nerede yasal sınır Türkiyede pardon? Herkese açık kafeler mi parklar mi sahil mi kumsal mi bu mu yasal sınır Türkiyede çizilmiş bir yasal sinir yokki kapalı alanlar dışında içilebilir diyor. Yoksa kimse meraklı değil ayaklı kültablası gibi gezenlerin yanında oturmaya merak etmeyin ha burada problem Turkiyede net bir alan ya da caydırıcı ceza olmaması adam kapalı alanda bile içiyor oldu siz rahat olacaksınız diye biz dışarı çıkmayalım.