Sizlerinde başına geliyor mu?

Algında ya da okumada problem var sanırım ben yasal sinir içinde demedim hastane kapısında durakta yolda yürürken içene söyledim ha siz üstünüze alınıyorsanız benlik bir durum yok. Yurtdisinda çocuklu gidilen yerlerde bırakın sigarayı kıyafet zorunluluğu bile var egzoz gazı ya da bacı gazı co2 emisyonu birim alana düşen zararı ile dibinde içilen sigara bileşeni karşılaştırmak tam bir bilgisizlik. Ayrıca hanımefendi nerede yasal sınır Türkiyede pardon? Herkese açık kafeler mi parklar mi sahil mi kumsal mi bu mu yasal sınır Türkiyede çizilmiş bir yasal sinir yokki kapalı alanlar dışında içilebilir diyor. Yoksa kimse meraklı değil ayaklı kültablası gibi gezenlerin yanında oturmaya merak etmeyin ha burada problem Turkiyede net bir alan ya da caydırıcı ceza olmaması adam kapalı alanda bile içiyor oldu siz rahat olacaksınız diye biz dışarı çıkmayalım.
Bacım hiç yurtdışına çıktın mı diretiyorsun oralarda içilmiyor diye. Gayette içiyorlar. Ben sigara keyfimi sen tilt oluyorsun diye bozamam. O zaman otur evinde milletin otuna bokuna karışmayın

Bacım hiç yurtdışına çıktın mı diretiyorsun oralarda içilmiyor diye. Gayette içiyorlar. Ben sigara keyfimi sen tilt oluyorsun diye bozamam. O zaman otur evinde milletin otuna bokuna karışmayın
öğretmen hanım nereye gittin yurtdisina Bitlise mi anam oradayım ben zaten Kanada Iskocya İrlanda Avustralyada tamamıyle yasak zaten benim bulunduğum bölgede özel sigara alanları var. Naptin balayına 3 günlük tür alıp öylemi gözlem yaptın.

Bence sen bi sigara yak ve sakinleş... Bu kadar sinir kalbe zarar

Screenshot_20231030_085421_Chrome.webp

Hanımefendi evrende ki hersey birleşip sizin kucaginizda ki çocuğu almaya çalışıp sizi evlatsiz bırakmaya çalışıyor gibi anlatmışsınız sizin cocugunuz sadece size sevimli geliyor keşke şunun bir farkına varsak anneligimde oldu sigara içmişligimde ki hala içerim açık alanda izin verildiyse elbette içerim sizin bebek sahibi olmanız beni ilgilendirmez ki sonuçta o çocuğu ben doğurmadim yada bana da dogurmadiniz o bebeğin annesi sizsiniz siz korumakla mükellefsiniz sigara içenler değil yani sizin çocuğunuz buyuyene kadar hepimiz toptan sigara içmeyi bırakalım evimizden cikmayalim ise gitmeyelim sadece evimizde oturup sizin tabirinizle her haltı evimizde yiyelim çünkü önemli olan sizin bebeğiniz bence bir yardım alın isterseniz hepimizin çocuğu var hepimiz hassasiz ama insanların dışarıda açık alanda yeyip ictiklerine karışma hakkınızı kendinizde görmeniz hastalıklı bir durum
HAlka açık yerde icmedi tam bebegin önündeicti sizyardim alin benim aklim çok şükür bana yetiyor teshis koyma yetkisini de Bi źahmet doktorlara bırakın birde doktor konussun bnle yardim alıp alamayacagima o karar verir😀

Siz nefret kusarken sevgiden bahsetmeniz...

sigarayi savunmuyorum ama siz disari ciktiginizda dunya saygi durusuna gecmez kuzum, kimse size kasitli yapmiyor , asiri hassassiniz dikkatinizi bu insanlar cekiyor ondan ,tabi disarida keske genel bir nezaket olsa ama lutfen sizde asiri tepkiler gostermeyin
Hepte bana mı denk geliyor o zaman

Saygısızlığını sana iade ediyorum, hakaret etmeden konuşamadığın belli. yasal sınır kapalı alanlar dışında olarak belirlenmiş ve insanlar buna göre içiyorlar. Farklı bir düzenleme gelirse ona da uyacaklardır. Kanunda yasal sınırlama böyle diye siz kafanıza göre yasal sınır mı belirlediniz de insanlara hakaret ediyorsunuz. Dibinizde içen varsa kalkıp başka bir yere oturma özgürlüğünüz var kimse de size neden başka yere geçtiniz demez. Eğer çok sıkıntıysa ve kanuna aykırıysa arayın polisi gelsin işlem yapsın. kanun falan umurunuzda olmadığı sürekli hakaretle kendinizi ifade ediyor oluşunuzdan belli sizin kanunsuzluğa yakınma hakkınız yok bence. ayrıca çok düz düşünen bir insansınız sizin gibilerle muhatap olmaktansa gözardı etmek daha iyi benim için. Üslup sorununuzla ben uğraşamam ve zaten uğraşmakta istemiyorum.
Ayy Nastasyaa görende seni üslup abidesi sanar biraz önce kadına saldırıyordun metres mevzusuna senin üslup nereye gitti ? Ayrıca uslupsuz bir davranışım yok ben bencil olanlara salladım sen üstüne alınıyorsun okumadan etmeden taşlamışsin üstüne sen bana hakaret etmişsin tamam hadi yak benim içinde bir sigara entübe olana kadar kız sabahlar olmasın.

Ben Hollanda'da yasiyorum ve burda boyle olaylar olmuyor. Baska avrupa ulkelerinde durum nedir bilmiyorum ama kuzey avrupa ulkelerinin genelinde boyle oldugunu dusunuyorum. Burada baskasinin cocuguna ki illa bebek olmasi sart degil, asla dokunamazsin. Bunun icin once anne babasindan izin almalisin. Ama kimse tanimadigi cocuga zaten dokunmaz bu bir kural gibi birseydir. Ben kutuphanede calisiyorum, hergun sayisiz cocuk bebek goruyorum. Uzaktan severim ama asla dokunmam. Buraya sonradan gelen yabancilarin, multecilerin bu konuda cok zorluk yasadigina da sahit oldum. Nedense millet illa dokunmak istiyor. Ulkenin geneli mesafeli kismen soguk insanlar ama mesafe iyidir.
Olması gereken o zaten madem cocuklarimiz biz disinda kimsenin umurunda değil o zaman dokunma zahmetinde de bulunmucaklar

Asdfgh siz iyi misiniz bu kadar agresiflik bünyeye zarar bence
Konuda yazdığınız çoğu şey çok basit ve abarti kalıyor çocuk sizin çocuğunuz kimse yolunuza kırmızı halı sermeyecek bu kdr beklenti çok fazla
Arada 1 tane yarım akıllı da iyice gözünüzde buyur tabi
Ben geneli için dedim diğer hamile cocuklu kadinlarida düşünüyorum sadece kendimi değil

Ben geneli için dedim diğer hamile cocuklu kadinlarida düşünüyorum sadece kendimi değil

Hamile çocuklu kadınlar kendi faydalarını gozetebilir çocuklarına sahip cikabilir olması gereken budur.

ParktA, okul girişinde ve yürürken sigara içilmesine aşırı karşıyım. İnşallah sokakta sigara içmek yasaklanır. Sigara içmek için özel alanlar yapılır. Sigara içildiği zaman sigara içmeyen benim özgürlüğüme tecavüz ediliyor. Sürekli tartışıyorum bu yüzden parkta ve okul girişinde. 3 dk çocukları okula bırakacağız, tavuk gibi tüneyip kapıya sigara içiyorlar küçücük çocukların olduğu yerde ya. İnsanlar çok medeniyetsiz

ParktA, okul girişinde ve yürürken sigara içilmesine aşırı karşıyım. İnşallah sokakta sigara içmek yasaklanır. Sigara içmek için özel alanlar yapılır. Sigara içildiği zaman sigara içmeyen benim özgürlüğüme tecavüz ediliyor. Sürekli tartışıyorum bu yüzden parkta ve okul girişinde. 3 dk çocukları okula bırakacağız, tavuk gibi tüneyip kapıya sigara içiyorlar küçücük çocukların olduğu yerde ya. İnsanlar çok medeniyetsiz
Aa lütfen onlara göre dışarı cikmayacakmışız bir de çocuklarımızı kafelere plajlara götürmeyecekmişiz rahatsız oluyorlarmış kült-ablaları:KK51:

öğretmen hanım nereye gittin yurtdisina Bitlise mi anam oradayım ben zaten Kanada Iskocya İrlanda Avustralyada tamamıyle yasak zaten benim bulunduğum bölgede özel sigara alanları var. Naptin balayına 3 günlük tür alıp öylemi gözlem yaptın.
Hanımefendi benim Avrupa vatandaşlığım var. Çokta şey etmeyin. İki ayağımız yurtdışlarında kısacası öğretmen hanım Bitlis e mi gittin diyerekte ezikleyeceğin çapta değilim başkalarına yap

Aa lütfen onlara göre dışarı cikmayacakmışız bir de çocuklarımızı kafelere plajlara götürmeyecekmişiz rahatsız oluyorlarmış kült-ablaları:KK51:
Okumadım sayfaları da yok artık yani. Kendileri içsinler zehirlerini evde. Ben kimseye zarar vermiyorum ki eve tıkılayım. Sigara içmek kesinlikle özgürlük olmamalı.

Hanımefendi benim Avrupa vatandaşlığım var. Çokta şey etmeyin. İki ayağımız yurtdışlarında kısacası öğretmen hanım Bitlis e mi gittin diyerekte ezikleyeceğin çapta değil başkalarına yap
İki ayağınızın nerede olduğu beni ilgilendirmiyor hiç yurtdışı gördün mü diye benimle dalga geçen sensin hanımefendi. Sen Avrupa vatandaşısındır bende İngiliz düşesiyim çokta şey yapma ben anlıyorum seni.

Geçen gün haberlerde izledim yabancı ülkede olmuş olay. Annenin kucağında bebeği var yanında babası. Bebek kanguru da degil kucagında annenin. Yoldan karşıya geçerken bir adam arkalarından geliyor hızlıca annenin kucagından bebegi çalmaya calısıyor, baba anında durumu farkedip adamı engellemeye calısıyor ve adam kacıyor. Babada pesinden kosuyor tabi.. Bunu izleyince sok oldum. Kendi kendime demekki bebek arabası daha güvenli diye düşündüm. Bu olayda eğer baba olmasaydı kadın panik olacaktı ve o adama güç yetiremediği icin belkide o pislik adam amacına ulasacaktı. Allah boyle kansızlardan tüm evlatlarımızı korusun.
Konu sahibi kesinlikle tanımadığınız hiç kimseye saniyelik dahi bebeginizi kimseye emanet etmeyin. Mama hazırlama icin vs kapalı alanda dahi kimsenin kucagına vermeyin.
Bazı anneler o kadar rahatki otobuste bebeklerini cocuklarını tanımadığı insanların kucagına veriyor. Bu bile o kdr tehlikeli ki..Allah akıl fikir versin boylelerine de

Okumadım sayfaları da yok artık yani. Kendileri içsinler zehirlerini evde. Ben kimseye zarar vermiyorum ki eve tıkılayım. Sigara içmek kesinlikle özgürlük olmamalı.
Okuma bizi de sigaraya başlatır bu yorumlar kafalar pırıl pırıl hatta dumandan:KK9: Avrupa vatandaşlığı olduğunu iddia eden bir hanımefendi bana şey dedi benim sigara keyfimi kimse bozamaz gidin evinizde oturun evden de çıkmayın dedi. Şimdi bende bir dal sigara bulmaya gidiyorum içince kendimi İngiltere vatandaşı hissedicem:deli:

Okuma bizi de sigaraya başlatır bu yorumlar kafalar pırıl pırıl hatta dumandan:KK9: Avrupa vatandaşlığı olduğunu iddia eden bir hanımefendi bana şey dedi benim sigara keyfimi kimse bozamaz gidin evinizde oturun evden de çıkmayın dedi. Şimdi bende bir dal sigara bulmaya gidiyorum içince kendimi İngiltere vatandaşı hissedicem:deli:
Sen kalkıp sigara içenlere müptezel dersen evinizde zıkkımlanın dersen sadece kendinize saygı bekleyip başkalarına saygı duymazsan bende evinden çıkma otur o zaman derim net. Bir daha yorumlarında benden bahsetme kalkıp balayında mı gördün bitlis den mi diye eziklersen bilip bilmeden alır cevabını oturursun kusura bakma. Gayet normal sordum kaç kere yurtdışına çıktın gördün zira çoğu ülkede gayet sigara içenleri gördüm.

Sen kalkıp sigara içenlere müptezel dersen evinizde zıkkımlanın dersen sadece kendinize saygı bekleyip başkalarına saygı duymazsan bende evinden çıkma otur o zaman derim net. Bir daha yorumlarında benden bahsetme kalkıp balayında mı gördün bitlis den mi diye eziklersen bilip bilmeden alır cevabını oturursun kusura bakma. Gayet normal sordum kaç kere yurtdışına çıktın gördün zira çoğu ülkede gayet sigara içenleri g
Of of kızım samsun 2001 mi içiyorsun ne içiyorsun bu nasıl bir bağlantı bari kalitelisini iç akcigere gideceğine yukarı gitmiş:KK14: Yurtdisinda nefes alanları da gördün mü ? Allah Allah ne kadar garip. Bak sevaptır yine anlatıyorum ben dedimki henim yaşadığım bölgede sigara içilen alanlar var publar dışında herkes rahat dedim ne istiyorsun insanların ağzına üflemeden içemiyor musun napıyorsun ne kadar taktın bu olaya ya aman.

Back
X