Siznkilerin yanında biraz sönük ama idare edin :)

keeper

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
339
3
96
45
İstanbul
Biz nişanlımla 3 yıldır birlikteyiz, 2010 haziranda nişan yaptık, 2011 haziran 19 da bir aksilik olmaz ise evleneceğiz.
Oturacağımız evi 2010 ekim ayında bir çok ev gezerek ama çok severek aldık, 2010 boyunca kalan ufak kredi borcunu öderken hemde yavaş yavaş evin içine bir çok şey aldık koltuk takımlarımız, yatak odası, televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi,süpürge, ütü, birkaç nevresim,... fırın ve bulaşık makinesi eve dahildi ( ankastre) çok yakın bir arkadaşımız ev hediyesi olarak oturma odası için L koltuk adı , yine çok severek belki tüm halıcıları dolaştıktan sonra halılarımızı aldık, bir gün boyunca eminönünü alt üst ederek bir çok mutfak ihtiyacını aldık, ben bir iş için gebzeye gittiğimde Porlad fabrika mağzasından 6 kare 6 yuvarlak olmak üzere aynı takımdan tabaklar almıştım, ikea dan aldığımız günlük takımlar ve bunlar gibi bir çok alışveriş ... salon için internetten ayna aynaların yanına dekoratif bir kaç obje, yatak başının üzerine metal üzerine yağlı boya bir tablo, neredeyse 3 -4 hafta sonu zeytinburnunu gezerek perde ve storlarımızı aldık ... o kadar eğlenceliydiki... Bana çeyiz için pek bir şey kalmadı anlayacağınız ıvır zıvır ama babanem sağolsun evi görmesine rağmen boş durmamış ...olmaz olmaz bir kız evinden mutlaka çeyiz ile çıkmalı deyip bir sürü alışveriş yapmış :) ben sizlerle nişanlım ile aldığımız ve daha sonradan babanemim desteği ile alınan ve çok beğendiğim bazı parçaları paylaşmak isterim.

Eklentiler

• $18062009717601717601-600x600.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 86
  • $Sarar-cift-Kisilik-Kalin-ipeksi-_1080_1.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 80
  • $imagesCA53FQUS.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 88
  • $en-ucuz-Karaca--Monalisa-Collection-1663-84-Parca-Yemek-Takimi.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 83
  • $OKLU-S~1.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 101
  • $KARACA-CATAL-BICAK-TAKIMI-91-PARCA-HARMONY__34880342_0.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
YA NIYE SONUK OLSUN HEPSI COK GUZELLER CANIM NE GUZEL TADINI CIKARTIYORSUNUZ HERSEYIN GULE GULE KULLAN :)

güle güle kullanmak nasip olur inşallah canım diğerlerinide bekliyoruz :))))

Hikayeniz çok güzel maşaallah. Yavaş yavaş evinizi kuruyorsunuz, herşey istediğiniz gibi oluyor. Aldıklarınızda çok güzel. İnşaallah aşk ve huzur dolu bir yuvanız olur.

Çeyizlerin hayırlı olsun canım, oturacağınız yeni evde, Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hafta sonu eve gidip bir kaç resim çekip ekleyeceğim bakalım beğenecekmisiniz ...

canım aldıkların bir evin en olmazsa olmaz eşyaları ayrıca en önemlisi ev kendinizin geri kalan şeyler nasılsa bir şekilde yapılır. güle güle oturun evinizde aldıklarınızı iyi günlerde kullanın inşallah.

Hepsi birbirinden güzel canım hiç öyle sönük falan da deil hem..yazdıklarına göre bu yaz teze gelin olucaksın:)inşallah huzur dolu bir evliliğin olur en önemlisi bu..Birlikte güle güle kullanın inşallah...

Öncelikle tüm arkadaşlara tekrar güzel dilekleri için teşekkür ediyorum,
evet bu yaz evleniyoruz ev, eşyalarımız, düğün mekanı, gelinlik, damatlık ve balayı hazır ...
Hepimizin hayalleri gerçek olsun...

hepsi çok güzel :) Bence en iyisini yapmışsınız. Sözlüme yalvardım acele etmeyelim yavaş yavaş halledelim 3 yıla evleniriz dedim ama ben beklemek istemiyorum bir kaç yıl dedi

Çok gerginim o soruda hiç sorma.
2008'de de yine lig tv yüzünden kapanmıştı açılır diye umuyorum ne yapalım..

Özelden mesaj atmak dert :) 10 dakika geçmesi lazım yeni mesaj atmam için neyse... bende ttnet ama şimdi bende de açılmıyor, bu ne saçma şey anlamadım umarım google en kısa zamanda çözüm bulur ... yine Digiturk zaten problem

hepsi çok güzel :) Bence en iyisini yapmışsınız. Sözlüme yalvardım acele etmeyelim yavaş yavaş halledelim 3 yıla evleniriz dedim ama ben beklemek istemiyorum bir kaç yıl dedi

Belki o da araya aileler girince bir an önce evlenmek istemekte haklıdır.
Biz özellikle evlilikle ilgili resmiyeti yani ailelerin tanışmasını bir çok işimizi hallettikten sonra yaptık...
Evlendiğimizde borç ödemeyelim biraz rahat edelim dedik... Evlenmeden o işleri hallettik ...
Umarım herşey gönlünüzce olur...

Güle güle kullanın. Her şey gönlünüzce olsun inşallah. Her şeyi birden halletmek her zaman mümkün olmuyor. En önemli şeyi hallederek ev-eşya almışsınız. Daha ne olsun :)
Düğün yerinizi ve davetiyenizi görmüş çok beğenmiştim. Eminim çok güzel bir düğün olacak. Allah tamamına erdirsin, mutluluklar diliyorum :)

Çok teşekkür ederim ... İnşallah bundan sonra birlikte yaşamayı planladığımız hayatımızda da ilişkimiz süresince ve düğün hazırlıkları esnasında yaşadığımız tatlı mutluluk ve birbirime olan desteğimiz hiç eksilmez... Bu evlilik hazırlıkları bölümü kadar hayatın içinden bölümünü de takip ediyorum ... Burda bu kadar güzel şeyler yaşayan arkadaşlar bir kaç yıl hatta bir kaç ay sonra öyle şeyler yazıyorlar ki korkmamak elde değill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…