Ö
özlemmm
Ziyaretçi
- Konu Sahibi axgxustos_bxoxcexgxi
canım gittin mi,naptın?merak ediyorum seni,git dediğim için endişelendim de şimdi açıkcası senden haber gelmeyince.umarım kötü bişey yoktur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar erkek arkadaşımla konuştum dün gece 2-3 saat.herşeyi anlattı bana.durum çok vahim.bende hemen sizlere anlatmak istiyorum nolursunuz bi fikriniz bi çözüm yolu varsa söleyin.şimdi hasta olduğu bi zaman eczaneye gidio arkadaşım.orda eczacıya tylol varmı diye soruo neyse bu kız arka tarafta var ben getirim diyor ve arkaya gidiyor.buraya da merdivenle çıkılıyormuş.merdiveni tutması için erkek arkadaşımı çağırıyor.neyse sevgilim gidiyor ama tamamen iyi niyetli olarak.o sırada merdiven düşüyor ve bunlar yere düşüyolar ikiisi birlikte.o sırada içeriye bu kızın kuzanleri giriyor.ve noluyor burda diye erkek arkadaşıma saldırmaya kalkıyolar orda biraz itişip kakışıyolar.küçük yer olduğu için erkek arkadaşımın evinide buluyolarlar.dövüyorlar falan bu kızı alcan diyolar almıcam diyo arkadaşım eğer allmassan kardeşinin kafasını keser koyarız önüne diyorlar.tamam alcam dio buda.yaniiii bunları bana sölerken nasıl böğüre böğüre ağlıyor yaa...ben seni deliler gibi seviyorum Allahım leylam olmadan yaşamayı nasip etme bana..sen çek kendini vur dersen onu yapim nolur bişey söle bana..kurtulmak istiyorum nolur...şu durumdan kurtulim imkansız ama alcam yüzüğümü gelcem yanına...ben o kişiyle evlensem bile evli durmam boşanırımm..ben ölene kadar seni sevecemmm..nolur beni affett....diye saatlerce ağladı..kızlar nolur bi akıl verin..onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum...
canım şüphelerin de haklısın...ben de aynen senin gibi düşünürdüm....
bence sen o arkadaşından uzak dur
bir gün katlima yaptığını duyarsan hiç şaşırma...ailesini ara durumunu anlat ama kendinin ve kendi ailenin selameti açısından uzak durmanı ısrarla tavsiye ederim canım[/QUOT tamamen sana katılıyorum![]()
Resmen uydurulmuş bir yalan.. kızla başka haltlar yemiş ve başka durumlardayken yakalanmıştır..Kaçamak yapayım derken kapana sıkışmış işte bu..
Merdiveni tutarken düşmüş ta, kuzeni gelmiş.bu kızı alıcan demiş..
Canım..yüksekten düşen bie insanın canı yanar..İçeri giren kişi de bunu farkeder..
O kuzeni saf mı o kadar,kaza durumuyla,başka durumları birbirinden ayırt edemesin..
Yemiş bir nane işin içinden çıkamıyor..Seni de elinden kaçırmak istemiyor mesele bu..
Başka birşey olmasının imkanı varmı?