• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şizofren olmasından korkuyorum..

canım gittin mi,naptın?merak ediyorum seni,git dediğim için endişelendim de şimdi açıkcası senden haber gelmeyince.umarım kötü bişey yoktur.

saçmalıyo...bence haklı ondan uzak tut kendini ne kendine nede sana hayrı olur ....önce kendini düşün seninde ailen sevenlerin var kendinide yıpratma ne halt yediyse kendi temizlesin yada adam gibi anlatsın ...

günaydın arkadaşlar benim evimde net olmadığı için cmtsi pazar yazamıyorum.insan bunca yazdığı şeyle kafa bulabilirmi lütfen..aile gibiyiz artık burda..merak ettiğiniz için tşkler.cuma günü ben onun ilçedeki öğretmen evini aradım amacım eczanenin ismini kızın ismini öğrenmek nasıl yapsam diye düşünürken işte bidahaki haftasonu oraya gelicem de yeriniz varmı kaça falan diye sordum.yetkili de söyledi işte..kalbim nasıl hızlı çarpıyodu yalan konuşcam ya..orda eczacı bayan bir arkadaş vardı burdan bir arkadaşın tanıdığı oraya geldiğimde bana yardımcı olabilirmiş onun ismi nedir acaba diye sordum..onlar da biz öğrenir sizi ararız dediler..neyse aradan 20 dk falan geçti bunlar aradılar o eczacı kıza mı sordular naptılar bilmiyorum kız numaramı vermeyin demiş..sizin numaranızı verelim isterseniz sizi arasın dediler.yok gerek yok karışıklık olmuş ddeim kapattım..ondan sonra beni aldı bir korku ya anladılarsa diye..kii korktuğum gibi oldu..erkek arkadaşımıı aradım numarası meşgul normalde işyerinde annesiyle bile konuşmaz hemen söle der kapatır..5 dk falan meşguldü..sonra neyse benim telimi açtı erkek arkadaşım...ddeim iişte napıyosun ne ediyosun güya bişey belli etmicemm..bana ben bişeyleri düzeltmek istiyorum kurtulmak istiyrum sen niye böle yapıyosun dedi...ben bilmemezlikten geldim..ne yapıyorum falan dedim tabi bnei tanıyor yalan sölediğimi anladı hemen..o kız hemen sevgilimi aramış beni aramışlar seninle bir alakası varmı diye..erkek arkadaşım da haberim yok benle ilgisi yok demiş..bana da seni arayıp bulurlarsa yanlışlık olduydu falan dersin dedi..ben çok korktum o anda tamam canım sakin ol su iç korkma dedi..sonra bende özür dlerim herşeyi batırcaktım az kalsın bidaha hiç bi şekilde karışmıcam söz veriyorum dedim..öle kapatık..işte yani durum şuanda bundan ibaret beklicem bakalım..bu durumda oraya da gidemem hakkaten korktumm ne bulaşıklarmış gerçekten..ooyy ooyy..:1no2::1no2:

arkadaşlar erkek arkadaşımla konuştum dün gece 2-3 saat.herşeyi anlattı bana.durum çok vahim.bende hemen sizlere anlatmak istiyorum nolursunuz bi fikriniz bi çözüm yolu varsa söleyin.şimdi hasta olduğu bi zaman eczaneye gidio arkadaşım.orda eczacıya tylol varmı diye soruo neyse bu kız arka tarafta var ben getirim diyor ve arkaya gidiyor.buraya da merdivenle çıkılıyormuş.merdiveni tutması için erkek arkadaşımı çağırıyor.neyse sevgilim gidiyor ama tamamen iyi niyetli olarak.o sırada merdiven düşüyor ve bunlar yere düşüyolar ikiisi birlikte.o sırada içeriye bu kızın kuzanleri giriyor.ve noluyor burda diye erkek arkadaşıma saldırmaya kalkıyolar orda biraz itişip kakışıyolar.küçük yer olduğu için erkek arkadaşımın evinide buluyolarlar.dövüyorlar falan bu kızı alcan diyolar almıcam diyo arkadaşım eğer allmassan kardeşinin kafasını keser koyarız önüne diyorlar.tamam alcam dio buda.yaniiii bunları bana sölerken nasıl böğüre böğüre ağlıyor yaa...ben seni deliler gibi seviyorum Allahım leylam olmadan yaşamayı nasip etme bana..sen çek kendini vur dersen onu yapim nolur bişey söle bana..kurtulmak istiyorum nolur...şu durumdan kurtulim imkansız ama alcam yüzüğümü gelcem yanına...ben o kişiyle evlensem bile evli durmam boşanırımm..ben ölene kadar seni sevecemmm..nolur beni affett....diye saatlerce ağladı..kızlar nolur bi akıl verin..onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum...

canım sen buna cidden inanıyor musun yaa :delphin:
tam senaryo yazmış, yok kız merdiveni tutun demiş, yok üstüne düşmüş, sonrada tesadüf akrabaları girmiş, kız da açıklayamamış bu kadar basit bir olayı akrabalarına... tek kelimeyle yazmış adam. yani inanılcak hiçbir yanı yok kesinlikle yalan.
evlenmeleri için baskı yapıyor olabilir kızın ailesi ama nedeni bu değildir, bir şekilde yakalandıysalar bu şekilde değildir emin ol.
sevgilinin ya psikolojik ciddi sorunları var ya da seni aldatmış ve aldatırken yakalanmış bana sorarsan.
iki durumda da uzak durmanı öneririm. :delphin:

eczacı kızın varlığının kanıtlanmış olması aynı zamanda sevgilinin şizofren olmadığının da kanıtıdır canım.o yüzden bu şıkkı geç bi kalemde.
kızın hemen ve direkt olarak çocuğu araması da aralarında senin sandığından daha fazla bir bağ ve yakınlık olduğunu düşündürdü bana.Bence bunlar resmen çıkmışlar,çocuk ne kadar zamandır orda bilmiyorum ama belki de gittiğinden beri sevgililer ve iş evlenme noktasına da gelmiş.lakin seninkinin aklı hala sende,sıkılmış heralde o kızdan ya da işin evlenme tehdidi noktasına geleceğini tahmin etmemiş,e küçük yer,kızın akrabaları karışmış tabi olaya.Eczacı kız da senin varlığından haberdar bence ya da hissediyor seni,o da bir şekilde aldatılıyor çünki şu an,bunu hissetmesi çok kolay.ve gardını da almış kız,çocuğu sana kaptırmaya niyeti yok.senden bir telefon geldi diye niye hemen çocuğu arıyor?nerden biliyor adamla alakası olabileceğini?demek ki böyle bir beklenti içinde,başka kadının varlığını hissediyor.film gibi oldu ama ben bunun altında buna benzer birşey olduğuna inanıyorum ve hiç güvenmiyorum seninkine,o kızın telini bul 118den falan,o şehirdeki eczanelerin,ki zaten 2 taneymiş,tellerini bulursun,yakala kız sor.

canım şüphelerin de haklısın...ben de aynen senin gibi düşünürdüm....
bence sen o arkadaşından uzak dur

bir gün katlima yaptığını duyarsan hiç şaşırma...ailesini ara durumunu anlat ama kendinin ve kendi ailenin selameti açısından uzak durmanı ısrarla tavsiye ederim canım[/QUOT tamamen sana katılıyorum:kahve:

Resmen uydurulmuş bir yalan.. kızla başka haltlar yemiş ve başka durumlardayken yakalanmıştır..Kaçamak yapayım derken kapana sıkışmış işte bu..
Merdiveni tutarken düşmüş ta, kuzeni gelmiş.bu kızı alıcan demiş..
Canım..yüksekten düşen bie insanın canı yanar..İçeri giren kişi de bunu farkeder..
O kuzeni saf mı o kadar,kaza durumuyla,başka durumları birbirinden ayırt edemesin..
Yemiş bir nane işin içinden çıkamıyor..Seni de elinden kaçırmak istemiyor mesele bu..
Başka birşey olmasının imkanı varmı?

Bu adamın ne yaptığı belli değil.Tek başına yaşıyormuş belki de bunun için.Kimbilr ne haltlar katıştırıyor.Kaçabildiğin kadar kısa sürede kaç bu adamdan.Başını belaya sokar senin de.Böylelerinden hayır gelmez ama şer de gelmesin sana..

Resmen uydurulmuş bir yalan.. kızla başka haltlar yemiş ve başka durumlardayken yakalanmıştır..Kaçamak yapayım derken kapana sıkışmış işte bu..
Merdiveni tutarken düşmüş ta, kuzeni gelmiş.bu kızı alıcan demiş..
Canım..yüksekten düşen bie insanın canı yanar..İçeri giren kişi de bunu farkeder..
O kuzeni saf mı o kadar,kaza durumuyla,başka durumları birbirinden ayırt edemesin..
Yemiş bir nane işin içinden çıkamıyor..Seni de elinden kaçırmak istemiyor mesele bu..
Başka birşey olmasının imkanı varmı?

Aynen sana katılıyorum.Bunlar işi eczacıyla pişirmişler.

Back
X