Şizofren raporu

Madde kulanımı hemen bitti Allahtan.
Şuan söz konusu bile değil.
Zaten bize en başında madde kullanımına bağlı atipik psikoz dendi.
Özel doktorumuz şizofren dedi.
Anneme söyledim. Önce aylık randevumuza gidip sonrasında bununla kesinle uğraşıcam. İnşallah çözümü buluruz. Cevaplarınız için teşekkür ederim S Selectt
Rica ederim geçmiş olsun

Açıkçası net birşey bilmiyorum. Doktorumuz en fazla 5 sene kullanıcak ilaçları dedi. Tekrar alevnebilir mi? Olası bişey aslında
benim babamda dahil 3 kardesi ve halamin bir oglu sizofren ama onlarinki cok ileri genetik bir durumdan kaynakliymis sanirim yillardir ilacla sadece stabil tutuyorlar ama hic bir gerileme yok amcam ve babami bu hastaliktan dolayi kaybettik maalesef surekli alaka ve takip gerektiren bir durumda onlarinki bir anlik boslukta sonuclari maalesef feci sonuclandi duygularini ne dusunduklerini ne planladiklarini anlayamiyorsunuz bile.
kardesinizin durumu bizimkilere gore cok cok iyi diye tahmin ediyorum bukadar ileri derece degil gibi hissettim ben tedavilerini aksatmayin olurmu suan is bulmasindan daha onemli tedavisi

Bence de çok büyük saçmalık ülkemizde milletvekili 2 yılda süper emekli olurken engelli insanlardan 20 yıl hizmet beklemek çok saçma
Belli engelli yüzdesine göre bu. Tabiki ağır engelliler çalışmayıp maaşını alıyor. Ama şuan bizim durumumuz psikolojik fiziksel birşeyi yok. Zaten kaldıki devletin maaşını istemedik. Dediğiniz gibi ülkemiz daha duyarlı daha bilinçli olmalı.
Okadar kişi tanıyorum ki. Sahte engelli raporu alanlar :( yazık!
Biz ise kurtulmaya çalışıyoruz.
Ülkede okadar çok tartışılcak şey varki :(
Oyuzden hiç girmiyorum bile.

benim babamda dahil 3 kardesi ve halamin bir oglu sizofren ama onlarinki cok ileri genetik bir durumdan kaynakliymis sanirim yillardir ilacla sadece stabil tutuyorlar ama hic bir gerileme yok amcam ve babami bu hastaliktan dolayi kaybettik maalesef surekli alaka ve takip gerektiren bir durumda onlarinki bir anlik boslukta sonuclari maalesef feci sonuclandi duygularini ne dusunduklerini ne planladiklarini anlayamiyorsunuz bile.
kardesinizin durumu bizimkilere gore cok cok iyi diye tahmin ediyorum bukadar ileri derece degil gibi hissettim ben tedavilerini aksatmayin olurmu suan is bulmasindan daha onemli tedavisi
Çok geçmiş olsun. Başınız sağolsun.
Evet dediğim gibi kardeşim sadece izlendiğini mesajlar geldiğini falan söyledi. Şuan o yaşadıklarını hatırlamıyor bile. Allaha şükür şuan çok iyi belirtisi değil kırıntısı bile yok. İlaçlarına devam ediyor. 5 seneye yakın ilaç kullanıcak zaten 2 yıl bitti şükür. Allah herkese şifa versin.

hangi başlık altında acaba? kusura bakmayın konuyada dalmıs oldum
Valla ben onu bilmiyorum annem girip bakıyor devamlı. Şimdi sordum kardeşimin e devlet şifresiyle girince engelli kartı, başvurusu falan gözüküyormuş. Raporu orda göremiyorsun diyor. Genelde hastaneler falan medula sistemi kullanan herkes görebiliyordur heralde

Çok geçmiş olsun. Başınız sağolsun.
Evet dediğim gibi kardeşim sadece izlendiğini mesajlar geldiğini falan söyledi. Şuan o yaşadıklarını hatırlamıyor bile. Allaha şükür şuan çok iyi belirtisi değil kırıntısı bile yok. İlaçlarına devam ediyor. 5 seneye yakın ilaç kullanıcak zaten 2 yıl bitti şükür. Allah herkese şifa versin.
evet birilerinin onu zehirlenmeye calistigini dusunurler
kendilerini cok yuksek bir insan gibi gorurler
babam peygamber oldugunu soyler odaya gecer kendi kendine hadisler falan uydururdu.
3 harflilerinin oldugunu soylerdi
gece ruyasinda kavga edip kalkip annemin bogazina sarildigini bile biliyorum
hic olmamis olaylari olmus gibi hatirlayip akrabalarla falan kuserdi bana boyle dedi diye falan
zor hastalik umarim ilerlemez bu kalan 3 senede ilaclari sifa olur umarim

Belli engelli yüzdesine göre bu. Tabiki ağır engelliler çalışmayıp maaşını alıyor. Ama şuan bizim durumumuz psikolojik fiziksel birşeyi yok. Zaten kaldıki devletin maaşını istemedik. Dediğiniz gibi ülkemiz daha duyarlı daha bilinçli olmalı.
Okadar kişi tanıyorum ki. Sahte engelli raporu alanlar :KK43: yazık!
Biz ise kurtulmaya çalışıyoruz.
Ülkede okadar çok tartışılcak şey varki :KK43:
Oyuzden hiç girmiyorum bile.
Can'ım o sahte rapor alanları şikayet et veren dr da sorumlu
İnş kardeşin tamamen iyileşir ve çok güzel bir işe girer işe almayan insan kaynakları şikayet edebilirsin belli oranda firmaların engelli çalıştırma zorunluluğu var

İnş kardeşin tamamen iyileşir ve çok güzel bir işe girer işe almayan insan kaynakları şikayet edebilirsin belli oranda firmaların engelli çalıştırma zorunluluğu var
Allah razı olsun. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...

evet birilerinin onu zehirlenmeye calistigini dusunurler
kendilerini cok yuksek bir insan gibi gorurler
babam peygamber oldugunu soyler odaya gecer kendi kendine hadisler falan uydururdu.
3 harflilerinin oldugunu soylerdi
gece ruyasinda kavga edip kalkip annemin bogazina sarildigini bile biliyorum
hic olmamis olaylari olmus gibi hatirlayip akrabalarla falan kuserdi bana boyle dedi diye falan
zor hastalik umarim ilerlemez bu kalan 3 senede ilaclari sifa olur umarim
Çok zor :( Allah kimsenin başına vermesin.. Kardeşim daha neler söyledi. Biri vardı onun kardeşimi yönettiğini ve öldüreceğini söylüyordu. Havada uçan kuştan nem kapıyordu :( Ama şükür hepsi bitti. Allah herkese acil şifalar versin :dua:
Sizi okadar iyi anlıyorum ki :KK200:

Şunu da söyleyim. Zaten engelli çalıştırmak zorundalar bunu biliyoruz. Görüşmeye gidiyor herşey olumlu tip olarak ta çok dikkat çekici yakışıklı bir tip, engel durumu sorulunca insanlar hemen dumur oluyor öcü görmüş gibi kıvırıp almıyorlar işe :( Zaten geçen bilinen bir ayakkabı firmasını insan kaynaklarına şikayet ettik. Herşeyi hazırlatıp raporda ki şizofren teşhisini görünce almadılar.
Tekrar alevlenirse sizi dava ederim dedim. Okadar sinirlendik ki :(

Kardesinize çok üzüldüm.ne yazık ki geçici bir rahatsızlık değil.Kardeşiniz açısından anlıyorum sıkıntılı oluyor ama rapordaki yazıyı sildirme olayiniza katılmıyorum.hepsi için söylemiyorum ama hastalığın etkisiyle tehlikeli oluyorlar.belki onun hastalığına ve eğitim durumuna göre uygun bir iş vermeliler.ama asla hasta bir insanı kardesiniz de olsa hastalığını yok sayıp gelişi güzel bi iste çalışmasını istemem şahsen.çevrenizdeki insanları da düşünmek zorundasınız.

Kardesinize çok üzüldüm.ne yazık ki geçici bir rahatsızlık değil.Kardeşiniz açısından anlıyorum sıkıntılı oluyor ama rapordaki yazıyı sildirme olayiniza katılmıyorum.hepsi için söylemiyorum ama hastalığın etkisiyle tehlikeli oluyorlar.belki onun hastalığına ve eğitim durumuna göre uygun bir iş vermeliler.ama asla hasta bir insanı kardesiniz de olsa hastalığını yok sayıp gelişi güzel bi iste çalışmasını istemem şahsen.çevrenizdeki insanları da düşünmek zorundasınız.
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Az çok biliyorsunuzdur ki sizofrenin de belli değişik katagorileri var. Benim kardeşim paranoid şizofreni yani saldırganlık bir durumu yok aksine o dönemde işe içine kapanmıştı ve sadece bana anlatıyordu. İlaç içtiği ve tadavi gördüğü sürece ne bi saldırganlık ne bir alevlenme oldu.
Raporu sildirmek istiyoruz çünkü öncesinde maddeye bağlı atipik psikoz dendi.
Sonra başka bir doktor paranoid şizofreni dedi. Yani rapor aldığımız devlet hastanesine atipik psikoz deseydik onu yazıcaktı!
Tabi ki dışarıda insanlarda önemli düşünüyorum. Ama benim kardeşim saldırgan değil. Maddeye bağlı yaşadığı şey beyin sinirlerine zarar vermiş :(
Yaşanmadan bilinmiyor daha okadar genç ki :( Sırf bu rapordaki teşhis yüzünden evlenmesine izin bile verilmeyenler varmış :(

Mesela şuan bir işte sigortalı olarak çalışıyor. Babam ile birlikte
Eve de kapatılmıyor ki maalesef gencecik çocuk yani :(

Teşekkür ederim yorumunuz için.
Az çok biliyorsunuzdur ki sizofrenin de belli değişik katagorileri var. Benim kardeşim paranoid şizofreni yani saldırganlık bir durumu yok aksine o dönemde işe içine kapanmıştı ve sadece bana anlatıyordu. İlaç içtiği ve tadavi gördüğü sürece ne bi saldırganlık ne bir alevlenme oldu.
Raporu sildirmek istiyoruz çünkü öncesinde maddeye bağlı atipik psikoz dendi.
Sonra başka bir doktor paranoid şizofreni dedi. Yani rapor aldığımız devlet hastanesine atipik psikoz deseydik onu yazıcaktı!
Tabi ki dışarıda insanlarda önemli düşünüyorum. Ama benim kardeşim saldırgan değil. Maddeye bağlı yaşadığı şey beyin sinirlerine zarar vermiş :KK43:
Yaşanmadan bilinmiyor daha okadar genç ki :KK43: Sırf bu rapordaki teşhis yüzünden evlenmesine izin bile verilmeyenler varmış :KK43:
Madde derken uyuşturucu mu kast ettiniz

Tamam ne güzel sıkıntı yok o zaman nedir sorununuz
Sorunum gayet açık yazdım dediğim gibi rapordaki teşhisi adını değiştirmek yada 3. Kişilerin görmemesini sağlamak
Çünkü eczacı bile girip meduladan görebiliyor teşhisi böyle bir hakkımız varmıs. Bır kac arkadas yazdı sağılsun!

canım yaa, bu yönlerden gerçekten de kötü bir ülkede yaşıyoruz. rapor almak şart mıydı, doktor alın dedi aldık demişsiniz de almak zorunlu muydu yani, zorunluluk yoksa keşke almasaydınız :(

Back
X