- 26 Ekim 2015
- 8.463
- 20.445
- 348
Türkiye de memur dahi olabiliyorlar . Ülkemin sistemine bazen hayretler içinde kalıyorum.
Aman tanrim.
Ben şok. Buna izin veren kurum hayatında atak geçiren bir sizofreni hastasi görmedi galiba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Türkiye de memur dahi olabiliyorlar . Ülkemin sistemine bazen hayretler içinde kalıyorum.
Tedavi olsalar bile mi çalışamıyorlar hayat boyuEvet, ben almanyadadim.
Bu hastalığı sahip bir insan calişamaz. Allah korusun, birini zarar verebilir. Tedavi olup, stressiz bir hayat sürmek zorundalar
Tedavi olsalar bile mi çalışamıyorlar hayat boyu
kardeşim bipolar, ne yazık ki biz daha tedaviye bile ikna edemedikEvet. Emekli oluyorlar.
Kesinlikle calişamiyorlar.
Coğu ruhsal hastalik için almanyada engeli raporu aliniyor. Mesela bipolar bi insan eğer ağir hastaysa 100% engelli sayılıyor.
kardeşim bipolar, ne yazık ki biz daha tedaviye bile etmedik![]()
Üstelik benim babam da bipolar o şekilde bizi okuttu büyüttü hiçbir şeyden eksik etmedi ama sonunda kanser olduÇok zor. Allahim yardımcınız olsun. Tedaviye başlatana kadar insanin ömründen ömür gidiyor. Böyle bir süreçte tüm aile Çok yıpraniyor malasef
Bir tanesini bizatihi ben tanıyorum istanbulda nüfus müdürlüğünde memur . İlçeyi vermeyeceğim. Engelli kadrosundan girdi zannedersem . Ve ilacını kullanmadığı zaman baya tehlikeli oluyor . Şahsen nüfus müdürlüğünde işim olduğu zaman ordan randevu almıyorum ki evime çok yakın olmasına rağmen .Aman tanrim.
Ben şok. Buna izin veren kurum hayatında atak geçiren bir sizofreni hastasi görmedi galiba.
Bir tanesini bizatihi ben tanıyorum istanbulda nüfus müdürlüğünde memur . İlçeyi vermeyeceğim. Engelli kadrosundan girdi zannedersem . Ve ilacını kullanmadığı zaman baya tehlikeli oluyor . Şahsen nüfus müdürlüğünde işim olduğu zaman ordan randevu almıyorum ki evime çok yakın olmasına rağmen .
Üstelik benim babam da bipolar o şekilde bizi okuttu büyüttü hiçbir şeyden eksik etmedi ama sonunda kanser oldu
Babam tedavi oldu ama neler yaşadık hala neler yaşıyoruz Allah bilir, çok sağolun
Ya ben sizinle benzer şeyleri hissediyorum ve evlenirsem çocuk sahibi olmamayı bile düşünüyorum bazenGerçekten çok üzüldüm adiniza. Babaniza ve kardeşinize acil şifalar diliyorum.
Bildiğime göre genetik yatkinlik oluyor.
Benim teyzemde ve dayimin torununda var.
Bende ve ablamla şimdiye kadar birşey çıkmadı ama belki jenerasyon atlayip oğlumda çıkacak.
Insan bilemiyor.
Ya ben sizinle benzer şeyleri hissediyorum ve evlenirsem çocuk sahibi olmamayı bile düşünüyorum bazen![]()
Maşallah bilinç seviyenizi takdir ettim, bence de genetik olarak yatkın olan herkes bu bilinçte olmalı, bipolar olanların da çok güzel stabil bir hayatı olabilir tedaviyle önemli olan ailesinin sevenlerinin erkenden desteğiBende yillarca istemedim ve sonunda 34 yaşında anne oldum. Ben bu konuda aşiri açık davranıyorum. Eşim ve aile hekimim konuya hakim. Düzenli araliklarda terapiye gidiyorum. Profesyonel bir insana emanet ediyorum kendimi. Terapi yapa yapa guru oldum.
Oğlumuda gözlemliyorum. Herhangi bir sinyalde terapi başlatılır diye düşünüyorum. Teyzemde çok geç kaldik. Ozamanlar kimse anlamamiş. Anlayanda konduramamiş. Kadin allah bilir kaç yil çekti.
Maşallah bilinç seviyenizi takdir ettim, bence de genetik olarak yatkın olan herkes bu bilinçte olmalı, bipolar olanların da çok güzel stabil bir hayatı olabilir tedaviyle önemli olan ailesinin sevenlerinin erkenden desteği
Benim basvuru yapalı 10yıl önceydi Kaymakamlığa sistem değişmişmidir bilmiyorum. Dilekçeyi sabah veriyorsun ambulans için izin çıkıyor. Aynı gün içerisinde halledersiniz birde karakola gidip destek isteyin polis eşlinde amblans ile götürmüştük biz.ambulansa polis bindirmişti.annem dısarıdan bakıldıgında eğitim seviyesi yüksek cok elit bir kadın kimse hastalıgını anlayamaz dr 5 dkda anlayıp hemen yatıs vermişti merak etmeyin. Özellikle sadırganlıgı varsa hemen yardımcı olacaktır çok yıpratıcı süreçler ama tedavi ile iyi olacak merak etmeyin.Merhaba benim kardeşim bipolar tedaviyi reddediyor ve detay vermeyeceğim ama hayatımız cehenneme döndü, bazı şizoafektif belirtiler gösteriyor çok nadir, son zamanlarda hergün anneme tokat atmaya başladı
Tedavi için elimizden geleni yaptık, en son psikolog randevusu aldım, psikolog bana ilaç kullanması şart buraya gelmesi çözüm değil dedi ben de hekime gitmeye ikna edemiyoruz siz dener misiniz dedim tamam dedi ancak yine de ikna olmazsa zorla hastaneye yatıracağız, sizce bizdeki belirtiler zorunlu yatış için yeterli olur mu, kaymakamlık süreci vs uzun sürüyor mu, atak geçirirken yanında duramıyoruz evden kaçıuoruz
Tabikide hastaneye yatis icin yeterli kaymakamlik surecini anlayamadm biz oyle birsey yapmadik ambulance cagirin onlar goturur hastaneye yatisi yapilirMerhaba benim kardeşim bipolar tedaviyi reddediyor ve detay vermeyeceğim ama hayatımız cehenneme döndü, bazı şizoafektif belirtiler gösteriyor çok nadir, son zamanlarda hergün anneme tokat atmaya başladı
Tedavi için elimizden geleni yaptık, en son psikolog randevusu aldım, psikolog bana ilaç kullanması şart buraya gelmesi çözüm değil dedi ben de hekime gitmeye ikna edemiyoruz siz dener misiniz dedim tamam dedi ancak yine de ikna olmazsa zorla hastaneye yatıracağız, sizce bizdeki belirtiler zorunlu yatış için yeterli olur mu, kaymakamlık süreci vs uzun sürüyor mu, atak geçirirken yanında duramıyoruz evden kaçıuoruz