Şizofrenik düşüncelerim ...

ay_girl

Kalbimin tek sahibi OĞLUM...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.448
221
123
Kızlar anlamıyorum ama bu huyumdan vazgeçemiyorum huymu neyse hep hayal oyuncu gibi görüyorum kndimi kafmda kuruyorum herşyi .örneğin; bi hareket yapıcam sinirli oyuncular gibi dizi çeviriyorum gibime gelyr .oyunculuk derkn aslında gerçekçi mantıklı biriym .bilinç altımda çok dizi izlediğindenmi acaba oyuncu olmk gibi ondanmı davranılmas böyle beynim dolu bilemedim .o yüzden odaklanamıyorum birşeye ders çalışmıyorum bi yerden girip diğerinden çıkıyor bi kelime bile çok kalmıyr .:( psikiyatrise gitsemmi yalnızmıyım böyle olan varmı ?

Bu durumu çok iyi biliyorum bi yerde okumustum derhal psikiyatrist e gidin

Ben anladım seni. Tepkilerini kendin gibi değilde aklında kalan dizi karakterlerinin tepkileri gibi veriyorsun. Umarım doğru anlamışımdır. Yaş kaç?

Yani düşününce oyunculuk yapıyrm gibime geliyor hayal dünyasındaymılım gibi düşünceli ,dalgın . Bazen kendi kendimede yazıp oynuyrm yazıp derkn kafamda kurup mesela yüzümü bile yıkarkn reklmcı gibi davranıyorm :( bugün çok düşündüm beynim nedn algılamıyr birşeyi çok diye bu aklıma geldi .bilmm anlatabildimmi?

Ben de anlamadim yani mesela siz ders calisirken aaa acaba bir oyuncu olsaydim nasil calisirdim deyip herhangi bir oyuncu sekline burunuyor sonra da dersi birakip hayal dunyasina mi daliyorsunuz?

Yani düşününce oyunculuk yapıyrm gibime geliyor hayal dünyasındaymılım gibi düşünceli ,dalgın . Bazen kendi kendimede yazıp oynuyrm yazıp derkn kafamda kurup mesela yüzümü bile yıkarkn reklmcı gibi davranıyorm :KK43: bugün çok düşündüm beynim nedn algılamıyr birşeyi çok diye bu aklıma geldi .bilmm anlatabildimmi?
Himm. Cok dizi izliyosan olabilir tabi. Yasin kucuk belli. Yoksa boyle etkilenmezdin. Piyasada oyle izlenecek dizi de yok pek, sen ne izliyosun bu kadar? Gercekten de o dizileri izlemeyi birakip, gercek hayata donmelisin.

Yani düşününce oyunculuk yapıyrm gibime geliyor hayal dünyasındaymılım gibi düşünceli ,dalgın . Bazen kendi kendimede yazıp oynuyrm yazıp derkn kafamda kurup mesela yüzümü bile yıkarkn reklmcı gibi davranıyorm :KK43: bugün çok düşündüm beynim nedn algılamıyr birşeyi çok diye bu aklıma geldi .bilmm anlatabildimmi?
bencede bi uzmana görün canım.ben anladım anlatmak istediğini.neyseki durumunun farkındasın kabul etmişsin bi sorun olduğunu.

Yok
Ben de anlamadim yani mesela siz ders calisirken aaa acaba bir oyuncu olsaydim nasil calisirdim deyip herhangi bir oyuncu sekline burunuyor sonra da dersi birakip hayal dunyasina mi daliyorsunuz?
Yok ders çalışırken dalgın beynim dolu gibi sorunlu gibiyim anlamıyrm yani gerçekçi değil gibi görüyorm kndimi

Heralde öyle bişy 27 cnm

Kendini yalnız ve çaresiz hissediyor musun? Ailenle aranda iletişim problemin var mı? Olmasını çok istediğin bir şey çok istemene rağmen olmuyor mu? Hiç kimsenin seni anlamadığını ya da kendini insanlara ifade edemediğini düşünüyor musun? Ne çok soru sordum

küçükken az rosalinda takliti yapmadım bende
dudaklar hafif aralık dil görünecek şekilde hafif...fernando diye diye az bakışmıyordum aynayla :):) thalia yı içime hapsetmiştim uzun süre sonra geçiyor ama ya :)

İnternette belirti bakıp kendine yakıştıranlardan değilsiniz değil mi?

Back
X