Şizofrenik düşüncelerim ...

Günlük hayatını zora sokacak şekilde seni etkilemiyorsa sorun değil sanırım:)
hayalgücün yüksektir..
ama günlük hayatın için sıkıntı oluşturacak durumlara sebep veriyorsa doktora gitmenizi öneririm..

aklima kendim geldim, cok komik seyler yapiyorum yanlizken biri gorse kesin deloi bu der =))

hayal gucuyle ilgili sanirim

küçükken bende neler yapardım ya aklıma neler geldi radyo progrmcısı olur kendime sayfa sayfa fax yazar hiç üşünmeden saatlerce okudum dinleyicelirim bana fax çekmiş gibi resmen yayın yapardım töbe est. nasıl zevk alırdım anlatamam.sonra tv karşısına geçerdim o zaman tv lerde teleteks kanalı vardı açardım hava durumunu ordan atardım bacak bacak üstüne hava durumunu sunardım hahahaha şimdi nasıl gülüyorum ya o günlerim geldi aklıma he birde nasıl şarkı söylerdim tüm seyircilrim varmış gibi ne hayal dünyam varmış :D. ama bunlar 12 13 yaşlarmda belki daha küçktm bilemicem kendi hayal dünyamdı. bende içine kapanık bir çocuktum ondan mı bilemicem.zamanla geçti gitti zaten.rahatsızlık duyuyorsanız tabikide bir yardım alın yaşınızda ufak değil.

Kızlar anlamıyorum ama bu huyumdan vazgeçemiyorum huymu neyse hep hayal oyuncu gibi görüyorum kndimi kafmda kuruyorum herşyi .örneğin; bi hareket yapıcam sinirli oyuncular gibi dizi çeviriyorum gibime gelyr .oyunculuk derkn aslında gerçekçi mantıklı biriym .bilinç altımda çok dizi izlediğindenmi acaba oyuncu olmk gibi ondanmı davranılmas böyle beynim dolu bilemedim .o yüzden odaklanamıyorum birşeye ders çalışmıyorum bi yerden girip diğerinden çıkıyor bi kelime bile çok kalmıyr .:KK43: psikiyatrise gitsemmi yalnızmıyım böyle olan varmı ?

Bana dikkat dağınıklığı gibi geldi anlattıkların.

Bu durumu aynen bende yaşıyorum ne demek istediğini o kadar iyi anlıyorum ki özellikle bir dizi izlediğinde günlük yaşantında kendini oyuncunun yerine koyuyosun sanki oymuş gibi yaşıyosun demi bende öyle yapıyorum o kadar hayal kuruyorum ki senoryalar ve bunu bilinçli yapıyorum senin gibi

Evt
Bu durumu aynen bende yaşıyorum ne demek istediğini o kadar iyi anlıyorum ki özellikle bir dizi izlediğinde günlük yaşantında kendini oyuncunun yerine koyuyosun sanki oymuş gibi yaşıyosun demi bende öyle yapıyorum o kadar hayal kuruyorum ki senoryalar ve bunu bilinçli yapıyorum senin gibi
dikkt dağınıklığı oluyr ders çalışmıyorum sanki dalıyorum .çalıştığımı da unutuyrm ders derkn ehliyet sınavı için

Kızlar anlamıyorum ama bu huyumdan vazgeçemiyorum huymu neyse hep hayal oyuncu gibi görüyorum kndimi kafmda kuruyorum herşyi .örneğin; bi hareket yapıcam sinirli oyuncular gibi dizi çeviriyorum gibime gelyr .oyunculuk derkn aslında gerçekçi mantıklı biriym .bilinç altımda çok dizi izlediğindenmi acaba oyuncu olmk gibi ondanmı davranılmas böyle beynim dolu bilemedim .o yüzden odaklanamıyorum birşeye ders çalışmıyorum bi yerden girip diğerinden çıkıyor bi kelime bile çok kalmıyr .:KK43: psikiyatrise gitsemmi yalnızmıyım böyle olan varmı ?
Odaklanma problemi yasayacak kadar hayal dunyasina daliyosan psikiyatr disinda cozum yolu yok maalesef

Bende gozumu kapatip istedigim seyleri ve yapmak istediklerim bulunmak istedigim yerde yasiyorum cogu zaman beni mutlu ediyor zevk veriyor ama sonra yine kendi hayatima donuyorum cok kaptirmiyorum oyuzden rahatsiz olmadim genelde

Eğer devamlı başka karakterle bürünmüyorsanız, kurduğunuz hayallere inanmıyorsanız sorun yok gibi görünüyor.
Ailenizde şizofreni olan biri var mı?

bende resmen kurduğum hayali yaşarım. hatta bazen konuşuyorum :O

Eğer devamlı başka karakterle bürünmüyorsanız, kurduğunuz hayallere inanmıyorsanız sorun yok gibi görünüyor.
Ailenizde şizofreni olan biri var mı?
Yok bürünmeö fazla innmıyorumda .ailemizde bildiğim kadarıyla yok

Back
X