Sadece dizi ile alakalı değil şarkı filn da mesela wc de oturup hadise gibi nerdesn aşkım diyrmaz dizi izleyin hatta mumkunse izlemeyin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece dizi ile alakalı değil şarkı filn da mesela wc de oturup hadise gibi nerdesn aşkım diyrmaz dizi izleyin hatta mumkunse izlemeyin
Pisliğin biri canım çok kötü kazık attı eski konularıma baksan anlarsınOy so
Önmli değil cnm :) kim sıktı canını böyle
Kızlar anlamıyorum ama bu huyumdan vazgeçemiyorum huymu neyse hep hayal oyuncu gibi görüyorum kndimi kafmda kuruyorum herşyi .örneğin; bi hareket yapıcam sinirli oyuncular gibi dizi çeviriyorum gibime gelyr .oyunculuk derkn aslında gerçekçi mantıklı biriym .bilinç altımda çok dizi izlediğindenmi acaba oyuncu olmk gibi ondanmı davranılmas böyle beynim dolu bilemedim .o yüzden odaklanamıyorum birşeye ders çalışmıyorum bi yerden girip diğerinden çıkıyor bi kelime bile çok kalmıyr .psikiyatrise gitsemmi yalnızmıyım böyle olan varmı ?
affına sığınarak :)
Peki cevap geliyo mu bi yerden yani hayali insanlar görüyor musunSadece dizi ile alakalı değil şarkı filn da mesela wc de oturup hadise gibi nerdesn aşkım diyrm![]()
Sadece dizi ile alakalı değil şarkı filn da mesela wc de oturup hadise gibi nerdesn aşkım diyrm![]()
çalışmıyorum .ne yapalım tek zamn geçirdiğimiz tv .blki de olablr blmyrm aşırı değil yani amn amn dizim kaçtı ağzım açıkta takip etmm yani izlendiğimde olur .çok sanmıyorm ama etkiliyordur oda tabi teşkkrlrBence fazla tv izlemekle alakalı. Çalışıyor musunuz?
B'nde kardeşim hastanede iken ölürse ne yapıcam nasıl davranırım gibi düşünmüştüm Aynn ne tepki vereceğimi B'nde bilemiyordun .doğru insanlara gerektiği yerde cvp veremiyrm .teşkrlrCanim bu tarz olay yasayan bir arkadasim var mesela oda annesi ölunce ne tepki verecegini calisiyormus bunun sebebi bence birazda gerektigi yerde gerektigi cevabi vermemekten kaynakli piskologlar genelde cozumsuz kaliyor istedigin givi yasamaya calis yasamak istedgin hayati hayalinde yasatmakeneini kontrol etmeue calis cnm allah yardimcin olsun gemede.psikologa gorun tabi aeo cnm
Yok kendim düşünüp kuruyorum tek başıma sorup cvp gibi yani oynuyrm .Peki cevap geliyo mu bi yerden yani hayali insanlar görüyor musun
:) bncedeHahaha superdi bu
meger herkeste varmis bi sıyırıklıkKızlar koptum yorumlara, çok tatlısınız![]()
ben de sarimsak dovecegini az kullanmadim mikrofon niyetineaklima kendim geldim, cok komik seyler yapiyorum yanlizken biri gorse kesin deloi bu der =))
hayal gucuyle ilgili sanirim
Hepimiz kafayi yemek uzereyiz gonullu calisacak 300 psikolok isimizi gorurben de sarimsak dovecegini az kullanmadim mikrofon niyetine![]()