Şizofrenik düşüncelerim ...

Kızlar anlamıyorum ama bu huyumdan vazgeçemiyorum huymu neyse hep hayal oyuncu gibi görüyorum kndimi kafmda kuruyorum herşyi .örneğin; bi hareket yapıcam sinirli oyuncular gibi dizi çeviriyorum gibime gelyr .oyunculuk derkn aslında gerçekçi mantıklı biriym .bilinç altımda çok dizi izlediğindenmi acaba oyuncu olmk gibi ondanmı davranılmas böyle beynim dolu bilemedim .o yüzden odaklanamıyorum birşeye ders çalışmıyorum bi yerden girip diğerinden çıkıyor bi kelime bile çok kalmıyr .:KK43: psikiyatrise gitsemmi yalnızmıyım böyle olan varmı ?

Bence eger çok fazla tv izliyorsan bunu azaltmalisin. Cunku tv beyin eritici bi arac. Tabii ki butun programlar degil ama dedigin gibi diziler filmler bu sekilde. Mind control, yani beyin kontrolu var tv programlarinin cogunda haberin var mi bilmiyorum. Yani bizim ayila bayila izledigimiz o diziler programlar hiç de iyi niyetli degiller. Tipki kuklalar gibi insanlari da farkli amaclara sinsi bi sekilde yonlendirebiliyorlar.

Sana tavsiyem öncelikle tvden uzak dur. Için rahat etmezse sorunlarin devam ederse de psikolojik yardim al.

Canim bu tarz olay yasayan bir arkadasim var mesela oda annesi ölunce ne tepki verecegini calisiyormus bunun sebebi bence birazda gerektigi yerde gerektigi cevabi vermemekten kaynakli piskologlar genelde cozumsuz kaliyor istedigin givi yasamaya calis yasamak istedgin hayati hayalinde yasatma ;) keneini kontrol etmeue calis cnm allah yardimcin olsun gemede.psikologa gorun tabi aeo cnm

Hayır
Bence fazla tv izlemekle alakalı. Çalışıyor musunuz?
çalışmıyorum .ne yapalım tek zamn geçirdiğimiz tv .blki de olablr blmyrm aşırı değil yani amn amn dizim kaçtı ağzım açıkta takip etmm yani izlendiğimde olur .çok sanmıyorm ama etkiliyordur oda tabi teşkkrlr

Canim bu tarz olay yasayan bir arkadasim var mesela oda annesi ölunce ne tepki verecegini calisiyormus bunun sebebi bence birazda gerektigi yerde gerektigi cevabi vermemekten kaynakli piskologlar genelde cozumsuz kaliyor istedigin givi yasamaya calis yasamak istedgin hayati hayalinde yasatma :KK66: keneini kontrol etmeue calis cnm allah yardimcin olsun gemede.psikologa gorun tabi aeo cnm
B'nde kardeşim hastanede iken ölürse ne yapıcam nasıl davranırım gibi düşünmüştüm Aynn ne tepki vereceğimi B'nde bilemiyordun .doğru insanlara gerektiği yerde cvp veremiyrm .teşkrlr

bazen ben de yagmurlu ve soguk havada evin icinde takilan, kol boyu ellerine kadar uzanan bol kazagiyla, sicak icecek dolu kupasina iki elle sarilip derin dusuncelere dalan kizlarin tribine giriyorum :KK53:
saka bi yana, arada bende de oluyo kendimi bi rolde hissetme durumu.. hastalik mi, sanmiyorum..

Hahaa kızlar çok iyi geldiniz valla hepinize sonsuz teşkkrlr ....

Back
X