- 3 Şubat 2018
- 25.906
- 111.498
- 598
- Konu Sahibi Karmasiktt
-
Acmayin kapinizi geldiginde.esiniz zorlasada gitmeyin kimle gorusup kimle gorusmeyecegnze siz karar verirsnz.esiniz yada annesi degil sartlari zorlayin boyun egmeyinKonuşmuyorum çağırdı kaç kere gitmedim. Eşim tek gitmek istemedi kafasının etini yiyecek cunku Baktı olmuyor boyle KV geldi bir aksam. Yani hayatından çıkaramazsin beni diyor. Taviz vermiyorum ama pes etmiyor. Bu sefer bak ben yemek yaptım çağırdım gelmedi aradim açmadı ne aradı ne sordu ühü üzülüyorum muhabbeti. Yoksa bana bayildigindan değil. Gülü için dikenine katlanıyormus bir ara öyle paylaşım yapmış hahha ben diken oluyorum
Kv de o çok değerli es kisisinin annesi sürpriz yumurtadan çıkmadı ki. Kadının tlf nun acmayip set çekmek yerine uzlaşma yoluna gidin yada bosanin. Ömür boyu eşinizin annesi o kadın bilginize.
kv sana böyle davranıyorsa oğlundan yüz buluyor demektir... anne sevilir tamam da karısını eziyorsa da "anne geri bas" demesi gerekir ... kendinizi kandırmayın ya kabullenin kv triplerini hakaretlerini yada resti çekin basın gidin .
O kadar Güzel konusmussunki"Eşim beni seviyor ama annesi/kardeşi/babası/dıdısı" diye bir şey yok. Eşiniz sizi seviyor ise, çekirdek ailesi ile geniş ailesi arasında köprü olacak,stepne olacak, gerekiyorsa barikat olacak.
Siz değil eşiniz sorumlu ailesinin davranışlarından. Dur demesi gereken de o.
Demediğine göre, bir de üstüne boşamakla tehdit ettiğine göre boşanın gitsin.
Daha ayrılamamış annesinden belli ki.
Öyle anneci bir koca da bende var. Çok iyidir hoştur ama konu ailesine gelince boştur. Ne yaparsan yap canım asla değişmiyorlar. Benimki bana çocuklarına düşkündür ama iş ailesine gelince dünyayı unutur, sütten kesilmemiş DANA gibi koşar anasına. Bazen o kadar nefret ediyorum ki sırf bu yüzden boşasam ya şu adamı diyorum.
Ben çözümü ailesiyle ilişkimi kesmekte buldum, kımseyle görüşmüyorum. Kafam rahat huzurluyum, eşimle de iyiyim. Sinsiliklerini de görmüyorum artik. Bence sen de bi cinnet anında hepsinden kurtul bas yaygarayı rahatla
Valla canim benimki de annen oyle sinsidir alttan alttan yapar yapacağını kenara cekılır sonra laf soylerım oğluna ağlar duygu sömürüsü yapar. 2 çocuğum var hala kocama o karını boşa diyor . Yapmadığı rezillik kalmadı. Oğlu da hep anasının kuzusuydu hiç değişmedi. Yıllarca sabrettim en son patlamam büyük oldu hepsiyle konuşmuyorum. Çocukları alıp evi terkettim boşanmak için , kocam olacak geldi kapılarda yattı yalvar yakar her gün eve dönün eve dönün. Gerçekten boşanmayı kafaya koymuştum, bunu annemin evine almadım geldiğinde. Kızımın baba diye bir çığlığı ve ağlamaya başlaması beni alt üst etti, dayanamadım çocuğuma . Konuştuk anlaştık ailem de dedi bir daha anneni kızımızla muhatap edersen bu evlilik biter o da kabul etti. Şimdi hala anasının dizinin dibinde ama beni görüşmeye zorlamadığı için bana batmıyor pek. Ne halleri varsa görsünler diyorum sadece. Senin de kocanın gözünü bi korkutmak lazım bence yoksa bunlar başka türlü adam olmuyor. Allah Senin de yardımcın olsun da tez zamanda kurtul ınsallah.KV göstermiyor ki gerçek yüzünü oğluna. Cinnet gecirsem bu sefer de adimi deliye çıkaracak kadar anneci sen dusun. O naptı ki sana diyor. Anlatıyorsun savunuyor ya da susuyor öyle demek istememiştir diyor Onlar da sevmediğim şeyleri bildikleri için tahrik ediyorlar beni özellikle. Tavir takindigin için de mesafeli durduğun için de seni suçlu çıkarıyorlar. Kadın tüm kötü özellikleri bünyesinde toplamış ama etrafa karşı hep iyi niyetli taklidi yapıyor. Birgün teyzemle denk gelmişler. Oğlu yok ya yanında memnuniyetsiz bir yüz mimigi vardır gözlerini kısıp teyzeme öyle bakıp durmuş. Hiç muhabbetine karşılık bile vermemiş. Böylelerinin gerçek yüzü nasıl çıkmıyor ortaya Allah şaşırtsin bir gun inşallah diyorum Ben gitmek istemiyorum bu sefer esim gitmeye çekiniyor Niye gelmedi sorusuna ne cevap verecek? Yada bir karını getiremedin derlerse? Nasıl diyecek siz bunu bunu yaptınız da ondan diye? KV ona tavırlı olmamı kabullenmiyor Yoksa oğlunun evine girip çıkamayacak sindir onudüzelt diyor belli Ben sindirilecek bir karakterde değilim o ayrı Büyük fırtınalar kopacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?