- 12 Eylül 2018
- 156
- 215
- 18
- Konu Sahibi Karmasiktt
-
Konusma kayinvalidengille kafan rahat eder.birak esin gorussun ne yapiosa yapsinEşimle yine annesi yüzünden kavga ettik. Kadının ne hatası varsa bugüne kadar eşim hep onu savundu beni hep ezdi. Elalemin yanında elleri bellerinde laf söylediler kendimi savundum diye eve gelince beni azarladi. Ne söylerlerse susacaksin peki ...cim diceksin dedi. Her defasında düşüncelerimi eleştirdi ve art niyetli oldugumu öne sürdü. Kv tam bir sinsi ya görümcesini maşa olarak kullanır ya da telefonda diyeceğini bana der. Oğlunun yanında melek. Neyse geçen akşam aramis beni duymadım. Bazen açmadığım oluyor ya da her çağırdığında gitmiyorum. Kalın bir duvar çektim adeta ama belli ki eşime şikayet etmiş bu durumu çünku laf arasında eşim bunu belli etti. Neyse telefonu duymadim. Aninda eşimi aradı evde olduğunu biliyor ya NiyeBeni aradım ama açmadı diyor Hani bak yanında caldiysa bilerek acmadiysa zaten gördün demek istiyor. Bugün de kV den tartışınca ben de niye beni sana şikayet ediyor dedim ooo kötü niyetlisin sen sizofrensin bosanalim hadi kalk bitsin bu iş deyip kapıya götürdü beni hiddetle. Kadınin karakteri çok fena arkadaşlar şuan düğün öncesi tüm yaptıklarını unuttular eşimin gözünde beni küçük düşürmeye çalışma, işte biz ne yaptık ki ona da bizden uzak duruyor demeleri bilirsiniz. Oğlu da bana boşanma sinyalleri vererek üstü kapalı olarak ailemle ilişkini düzelt demeye getirdi. Elbette taviz vermicem nereye istersen git bosarsan da boşa dedim Uzak duruyorum hep müdahale var kavga edelim ben kötü görüneyim diye Kp KV nin çenesinden bıkmış. Görümcem de kendi yaşadığı bazı şeyler sonrası annesinin sinsi olduğunu dile getirir. Ne yapayım bilmiyorum KV dahil oldukca ilişkimize iyice nefret ediyorum. Esim bu kadar kor mü Hadi onlara mesafeli davranacagim ama eşimin dediklerini nasıl hazmedicem?
Ne yapmalıyım sizce?
Tüm suçlu eşiniz sizi sevmiyorki savunmuyor.
Konusma kayinvalidengille kafan rahat eder.birak esin gorussun ne yapiosa yapsin
Sende peki kocacım mı dedin??eve gelince beni azarladi. Ne söylerlerse susacaksin peki ...cim diceksin dedi.
Bence kvden çok eşinin karakteri çok fena.Bugün de kV den tartışınca ben de niye beni sana şikayet ediyor dedim ooo kötü niyetlisin sen sizofrensin bosanalim hadi kalk bitsin bu iş deyip kapıya götürdü beni hiddetle. Kadınin karakteri çok fena
Ah ah o konular da başka alem aynen devam onlarda da düzelme yokeski konularına da baktım. düzelmez kesinlikle, boşan gitsin.
Hayır, maalesef sevmiyor.Seviyor ama kimi daha çok önemsediği belli. kv öyle bir empoze etmiş ki yıllardır ve inanılmaz baskın bir karakter Onu bastırmaktansa beni bastırmayı tercih ediyor. O üzülmesin diye beni üzüyor. Tek dertleri gel deyince gideceksin senin evinde söz sahibi olacak hizmet edeceksin onlara ama sen bir şey beklemeyeceksin elestirmeyeceksin kraliyet ailesi sanki. Etrafa göstermelik de olsa iyiymiş gibi davranacaksin. Kadın biliyor bariz onu sevmediğimi. Muhtemelen etraf da soruyor niye hiç dunurun gelmiyor gelinin gelmiyor? Ne diyecek ne cevap verecek? oğlunun evi onun için fethedilecek en büyük kale vazgeçmiyor. Ama iş kocada bitiyor onu da biliyorum. Ve benimki adaletten yana degil hatalı olsa da ailesinden yana.
Sende peki kocacım mı dedin??
Bence kvden çok eşinin karakteri çok fena.
Senin yaptığın yemeği yiyen ütülediğin gömleği giyen ve seninle özel anlar yaşayan insan sana şizofrensin diyecek kolundan tutup kapıya sürükleyip boşanalım diyecek sende hala eşimin dediklerini nasıl hazmedicem diyorsun?
Soda içince geçmez biliyorsun dimi?
Peki bu olayın üstünden 1 ay 3 ay 5 ay geçti unutulmasa bile zaman aşımına uğradı diyelim ama 5 ay sonra yine böyle bir azarlama kovma boşanalım deme durumu olunca yine tek yapacağın konu açmak mı olacak? Kendine reva gördüğün buysa buyur devam et hayat senin.Yok "kocam koca olsaydı beni savunurdu ama onda o cesaret yok kusura bakma kralı gelse diyeceğimi derim" dedim.
Şu bir yılda olanları bir kasa soda bile kurtaramaz ki geçmez hep dile geliyor konular eskise bile. İnsan hiç hak etmediği bir lafı kimden duyarsa duysun hazmedemiyor
Kv ye saydırmak en kolayı galiba. Zira ben en fena olarak koca kişisini seçtim.
Siz de hala "seviyor annesine ses edemiyor" diyorsunuz. Hıhı peki..
Ben kirli çamaşırımı o şekilde kolundan tutup atıyorum kirli sepetine. Bilmem anlatabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?