Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar, inanamıyorummbu çocuk bana o kadar samimi davrandı ki tavır olarak, en son arkadaşının evine çağırdı gelmem ben dedim, ısrar etti yok dedim. sonra ne dese begenirsiniz? ben sebi test ettim, aferin sana testlerimi geçiosun.. anında bıraktım anındaaaa
![]()
kızlar, inanamıyorummbu çocuk bana o kadar samimi davrandı ki tavır olarak, en son arkadaşının evine çağırdı gelmem ben dedim, ısrar etti yok dedim. sonra ne dese begenirsiniz? ben sebi test ettim, aferin sana testlerimi geçiosun.. anında bıraktım anındaaaa
![]()
bunları sayıylamı veriyorlar canım sana
denemişmiş erkeklerdeki bu özgüvene hastayım
kendi neki seni deniyor![]()
canım ttyche:)anında bıraktım demek görüşmicem demek mi?ah kurban olurum yaaa :) canım ttychem sen sakin ol bakalım imtihanın cetin su ara:)durumuna stabile almanı tavsiye ediyorum ben eger 2.oglanla grüşmiceksen,1,ciyle gfrüşmeyede devam etme bence.tabiri caizse kafanı dnle azcık:) her durumdaaa ı love KK:)
erkek ilgisi olmadığı kıza saatlerini harcamaz :) seninkide bütün günü sana yazarak geçiriyor. umarım hakkınızda hayırlısı olur:)
canım juyurinimmmher zaman her yerde en büyük KK
der ve sözüme başlarım. evet canım ya direkt olarak numarasını falan engelledim, feysten sildim.. çünkü bu yaptıgı bana o kadar ağır bi itham geldi ki, arkadaşının evine davet etmek ne demekki? demekki bunu kabul ediceğmi düşündü. bu teklifi onu kırmayıp da kabul etse idim adım neye çıkıcaktı tahim edersin tatlım
herşeyden önce kırgınım, diyecek kelime bulamadım.. o muhafazakar tamam hoş ama ben açığım diye de bu anlamı yüklemesi çok büyük hata oldu, herşeyden önce terbiyesizlikti. resmen yıkıldım yani, bi insanı niye test edersin ki, buna niye ihtiyaç duyarsın? emin olmadıgın zaman.. ve bunu niye açıkça söylersin, kyabetmekten korkmadıgın için.. uf..
diğer 1 numara peşimi bırakmamakta kararlı canımm, hergün çiçek gönderip sevgi mesajları atıyor, beni bırakmıcakmış. herşeyin hayırlısı olsun, koskocaman öperim, sevgiyle sağlıcakla kal kuşumm
![]()
1 numara en azından kararlı ha canım
kendini ağırdan sattı ama sonradan pek açıldı
kaybetme korkusu bu işte diğerinde yokmuş bu korku demekki
1 numara en azından kararlı ha canım
kendini ağırdan sattı ama sonradan pek açıldı
kaybetme korkusu bu işte diğerinde yokmuş bu korku demekki
canım juyurinimmmher zaman her yerde en büyük KK
der ve sözüme başlarım. evet canım ya direkt olarak numarasını falan engelledim, feysten sildim.. çünkü bu yaptıgı bana o kadar ağır bi itham geldi ki, arkadaşının evine davet etmek ne demekki? demekki bunu kabul ediceğmi düşündü. bu teklifi onu kırmayıp da kabul etse idim adım neye çıkıcaktı tahim edersin tatlım
herşeyden önce kırgınım, diyecek kelime bulamadım.. o muhafazakar tamam hoş ama ben açığım diye de bu anlamı yüklemesi çok büyük hata oldu, herşeyden önce terbiyesizlikti. resmen yıkıldım yani, bi insanı niye test edersin ki, buna niye ihtiyaç duyarsın? emin olmadıgın zaman.. ve bunu niye açıkça söylersin, kyabetmekten korkmadıgın için.. uf..
diğer 1 numara peşimi bırakmamakta kararlı canımm, hergün çiçek gönderip sevgi mesajları atıyor, beni bırakmıcakmış. herşeyin hayırlısı olsun, koskocaman öperim, sevgiyle sağlıcakla kal kuşumm
![]()
sen tatamen beni böyle değerlendirdi deyipte üzülme cnam ,öyle düşünme yetileri çok yok zaten merak etmelaf söyledi bal kabagı olmus sadece bence:)yurdun dısına gidermi bilmem ama la bi yürüsün gitsin yaaa:)tekrar diyorum sana stabl durum öneriyorum:)diğerinin cabası 5 ay sürcek mi bi baka bakalım:? bu önmli bi ayrıntı çünkü:)