sizsiz asla :)

kızlar, inanamıyorumm :( bu çocuk bana o kadar samimi davrandı ki tavır olarak, en son arkadaşının evine çağırdı gelmem ben dedim, ısrar etti yok dedim. sonra ne dese begenirsiniz? ben sebi test ettim, aferin sana testlerimi geçiosun.. anında bıraktım anındaaaa :47::47:

kızlar, inanamıyorumm :( bu çocuk bana o kadar samimi davrandı ki tavır olarak, en son arkadaşının evine çağırdı gelmem ben dedim, ısrar etti yok dedim. sonra ne dese begenirsiniz? ben sebi test ettim, aferin sana testlerimi geçiosun.. anında bıraktım anındaaaa :47::47:

bunları sayıylamı veriyorlar canım sana
denemişmiş erkeklerdeki bu özgüvene hastayım
kendi neki seni deniyor:47::47::47:

canım ttyche:)anında bıraktım demek görüşmicem demek mi?ah kurban olurum yaaa :) canım ttychem sen sakin ol bakalım imtihanın cetin su ara:)durumuna stabile almanı tavsiye ediyorum ben eger 2.oglanla grüşmiceksen,1,ciyle gfrüşmeyede devam etme bence.tabiri caizse kafanı dnle azcık:) her durumdaaa ı love KK:)

bunları sayıylamı veriyorlar canım sana
denemişmiş erkeklerdeki bu özgüvene hastayım
kendi neki seni deniyor:47::47::47:

ayy ne kadar saçma bi durumm dimi ama canımm :50::50::50: heh işte sen kim oluyosun da beni deniosun yahu?!! inanılmaz sinirlendim inanılmaz.. ablamın arkadaşı demiştim ya, şimdi laf yapıyormuş çok mutsuzum Amerikaya gidicem vs dioumş.. onun için bişeyin anlamı kalmamış. bana da yazmadı ama neyse bu tavırlar anlamadım. böyle işte canım, üzgünüm bir o kadar süzgünüm.. nolcaksa artık hayırlısını versin rabbim, hayırsızsa hiç gelmesinler artık.. :26:

erkek ilgisi olmadığı kıza saatlerini harcamaz :) seninkide bütün günü sana yazarak geçiriyor. umarım hakkınızda hayırlısı olur:)

canım ttyche:)anında bıraktım demek görüşmicem demek mi?ah kurban olurum yaaa :) canım ttychem sen sakin ol bakalım imtihanın cetin su ara:)durumuna stabile almanı tavsiye ediyorum ben eger 2.oglanla grüşmiceksen,1,ciyle gfrüşmeyede devam etme bence.tabiri caizse kafanı dnle azcık:) her durumdaaa ı love KK:)

canım juyurinimmm :54::54: her zaman her yerde en büyük KK :kkk: der ve sözüme başlarım. evet canım ya direkt olarak numarasını falan engelledim, feysten sildim.. çünkü bu yaptıgı bana o kadar ağır bi itham geldi ki, arkadaşının evine davet etmek ne demekki? demekki bunu kabul ediceğmi düşündü. bu teklifi onu kırmayıp da kabul etse idim adım neye çıkıcaktı tahim edersin tatlım :43: herşeyden önce kırgınım, diyecek kelime bulamadım.. o muhafazakar tamam hoş ama ben açığım diye de bu anlamı yüklemesi çok büyük hata oldu, herşeyden önce terbiyesizlikti. resmen yıkıldım yani, bi insanı niye test edersin ki, buna niye ihtiyaç duyarsın? emin olmadıgın zaman.. ve bunu niye açıkça söylersin, kyabetmekten korkmadıgın için.. uf.. :43::43: diğer 1 numara peşimi bırakmamakta kararlı canımm, hergün çiçek gönderip sevgi mesajları atıyor, beni bırakmıcakmış. herşeyin hayırlısı olsun, koskocaman öperim, sevgiyle sağlıcakla kal kuşumm :54::54:

canım juyurinimmm :54::54: her zaman her yerde en büyük KK :kkk: der ve sözüme başlarım. evet canım ya direkt olarak numarasını falan engelledim, feysten sildim.. çünkü bu yaptıgı bana o kadar ağır bi itham geldi ki, arkadaşının evine davet etmek ne demekki? demekki bunu kabul ediceğmi düşündü. bu teklifi onu kırmayıp da kabul etse idim adım neye çıkıcaktı tahim edersin tatlım :43: herşeyden önce kırgınım, diyecek kelime bulamadım.. o muhafazakar tamam hoş ama ben açığım diye de bu anlamı yüklemesi çok büyük hata oldu, herşeyden önce terbiyesizlikti. resmen yıkıldım yani, bi insanı niye test edersin ki, buna niye ihtiyaç duyarsın? emin olmadıgın zaman.. ve bunu niye açıkça söylersin, kyabetmekten korkmadıgın için.. uf.. :43::43: diğer 1 numara peşimi bırakmamakta kararlı canımm, hergün çiçek gönderip sevgi mesajları atıyor, beni bırakmıcakmış. herşeyin hayırlısı olsun, koskocaman öperim, sevgiyle sağlıcakla kal kuşumm :54::54:

1 numara en azından kararlı ha canım
kendini ağırdan sattı ama sonradan pek açıldı
kaybetme korkusu bu işte diğerinde yokmuş bu korku demekki

evet canımm katılıyorum :) gerçi bu da fazla isteksiz gibi ama karakteri böyleymiş odunum dedi açıkça. artık hiçbişey düşüemiyorum ki ,bekleyip görelim diyorum sadece ama zaman da geçmiyor düşüncelerle.. çok zormuş bu işler.. :31:

canım ilk oğlan bnde güveniliriğini tamamen kaybetti gibi:) 2.de dediğiniz gii azcık odun cıktı:D tekrar 1,oğlanla ilgilenmeye baslamak bizi bak bensz olamadı baskasıyla falan yerine düşürebilir ya ondan diyorum:)bosver yaa hele tiplee bakk:P :32:

sen tatamen beni böyle değerlendirdi deyipte üzülme cnam ,öyle düşünme yetileri çok yok zaten merak etme:P laf söyledi bal kabagı olmus sadece bence:)yurdun dısına gidermi bilmem ama la bi yürüsün gitsin yaaa:)tekrar diyorum sana stabl durum öneriyorum:)diğerinin cabası 5 ay sürcek mi bi baka bakalım:? bu önmli bi ayrıntı çünkü:)

sen tatamen beni böyle değerlendirdi deyipte üzülme cnam ,öyle düşünme yetileri çok yok zaten merak etme:P laf söyledi bal kabagı olmus sadece bence:)yurdun dısına gidermi bilmem ama la bi yürüsün gitsin yaaa:)tekrar diyorum sana stabl durum öneriyorum:)diğerinin cabası 5 ay sürcek mi bi baka bakalım:? bu önmli bi ayrıntı çünkü:)

canım benimmm :) :) laf söyledi bal kabağı aynen cancagızım ama olan yine bana oldu, üzüldüm üzüldüm durdum bu imajı nasıl veririrm diye.. pis.. bence de yürüsün defolsun gitsin!! ablama çok iyi davranıomuş, eskisinden daha da iyi yani. sürekli arabasıyla eve getirio ve her akşam arıo çikolata falan alıomuş sunumları o hazırlayıp ablama veriomuş.. ama bana en ufak bi dönüşü yok ne yaomaya çalıştıgını anlamıyorum anlamak da istemiyorum, pis sapık!

diğerine gelince juyurinciğimmm, dün buluştuk.. ben buluşmaktan yana değildim ama inanılmaz ısrar etti sizin evin yakınlarındayım çık gel hadi bekliyorum diye, çıkmak zorunda kaldım. neyse gittik kahve içtik. hadi sinemaya gidelim dedi. kabul etmedim.. sonra el içi çizgilerime bakmak bahanesiyle elimi elinin içine aldı, bi on saniye kaldılar öyle çok etkilendim ama çektim tabiki hemen. yürürken elini omzuma falan koydu, sanırım daha bi yakın olduk ve aşıyoruz bazı şeyleri.. dönerken de, ben biraz odunum çoğu seyi gözüme sokmazsan anlamayabilirm ama seni seviyorum dedi.. bu kadar canım işte koca:8::8:man 1 günümüz :)

Back
X