S sefa gel Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2020 359 138 18 42 12 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi sefa gel #21 baby girlL .!.: Maşallah. Allah gönlünüze göre versin Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım seninde gebeliğin sorunsuz geçer inşallah
baby girlL .!.: Maşallah. Allah gönlünüze göre versin Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım seninde gebeliğin sorunsuz geçer inşallah
B baby girlL 🤍 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2015 10.506 En iyi cevaplar 1 16.875 298 12 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi sefa gel #22 sefa gel .!.: Teşekkür ederim canım seninde gebeliğin sorunsuz geçer inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah
sefa gel .!.: Teşekkür ederim canım seninde gebeliğin sorunsuz geçer inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah
B baby girlL 🤍 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2015 10.506 En iyi cevaplar 1 16.875 298 16 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi sefa gel #23 sefa gel .!.: Benimde öyle idi ama bebek gelişmedi kanamam durmadı istmosel ise sezeryen yerinde içerde ufak acıklık olduğu için sürekli orda az kanama var ondan dolayı bebek olmuyor olursada kesi yerine yerleşiyor riskli gebelik Genişletmek için tıkla... @SnowHoundd
sefa gel .!.: Benimde öyle idi ama bebek gelişmedi kanamam durmadı istmosel ise sezeryen yerinde içerde ufak acıklık olduğu için sürekli orda az kanama var ondan dolayı bebek olmuyor olursada kesi yerine yerleşiyor riskli gebelik Genişletmek için tıkla... @SnowHoundd
E Elffath Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2020 58 13 8 37 29 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi sefa gel #24 Arkadaşlar yardım edin skar gebelik geçiriyorum delirmek üzereyim 4 gündür kanamam var doktor kürtaj dedi. Aldırmak isdemiyorum
Arkadaşlar yardım edin skar gebelik geçiriyorum delirmek üzereyim 4 gündür kanamam var doktor kürtaj dedi. Aldırmak isdemiyorum