Cilt Bakımı Ürünleri Skincode ürünlerini kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
skincode göz altı kremi bende göz altlarıma leke yaptı...nefret ediyorum o markadan ve uzamnalrı da bişey bilmiyor.onlardan göz altım için krem istemiştim.bana ugun gördüklerini onların anlattığ biçimde kullandım.2 hafta sonra göz altlarım leke oldu.bi de sımarklık yapt uzamanları göz altı leke kremi leke yapmaz diye.beni yalancılıkla sucladı terbiyesiz.cilt druna gidip rapor alacaktım aslında ama ugrasmadım.bu konu acılınca cok sinirleniyorum.bak yine tepem attı.

Ben de bu ürünün güzel olduğunu duymuştum almayı düşünüyorum ama araştırıyorum şimdilik..

kesinlikle kullanmayın.ben kullandım cildim çok hassas kuru cilt tibi nemlendiricisini kullandım hiç memnun kalmadığım gibi cildimide bozduÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

skincode ürünlerinden inanılmaz memnun kaldım muhteşem bi ürün özellikle göz altı lıghtening eye göz kremi bana çok yaradı ve selülit için olan bir köpüğü var ağda sonrası tahrişi bile geçiriyor herkese tavsiye ederim...

SKıNCODE S.O.S. Anında Yağ Kontrolü kullandım ve çok memnun kaldım.Bence gerçekten iyi bir ürün.
Şuan yüzünde sivilce sonrası oluşan kırmızı lekeler var bunların geçmesi için bir ürün arıyorum.aranızda kullanan var mı?
GENE SKıNCODE'nin UV protective witening cream spf 12-50 ml UV koruyucu beyazlatıcı krem

Güneşe Karşı Koruyucu Leke Giderici Kremmiş bunu kullanan varmı?

a.s.skincode essentials leke kremini kullandım. Güneş lekelerime çok iyi geldi. kayboldular. Ayrica Vichy'nin de leke kreminden çok faydalandım.( Bı- WHıTE) Tavsiye ederim. Şu anda yanık izlerim üzerinde denemeler yapıyorum. :bbo:

merhaba
ben de çok iyi olduğunu duyuo revitalizing eye contour cream den aldım
içinde hafif pırıltılı bişeyler var sürünce aydınlatıyor çok hoş oluyor fakat daha 3-4 ay içerisinde krem bozuldu, kesilmiş süt gibi bir kıvam aldı, bugün aldığım eczaneye götürdüm, eczacı yardımcı olacağını söyledi, umarım öyle olur, çünkü 82 tl vermiştim bu ürüne ve çöpe atmak istemem.

bir gün sonra aradılar ve kremi yenisiyle değiştirdiler :) güzel bir kremdi, bu davranışları da çok hoşuma gitti, daha iyisini bulana kadar bu kremle devam ederim heralde..

Son düzenleme:
kullanmadım ama arkadaşım kuaförde bir bayan görmüş .Cildi bebek gibiymiş ve neostrata kullanıyormuş.Ben de düşünüyorum

Bu ürün izlere de iyi geliyo mu ? Bir de aktif sivilcelere ?
Son sorum yağlı ciltlere ugun mudur? :)

merhaba,bende skincode temizleme jelini kullanmıştım..berbat bi tecrübeydi,hacı şakir o jelden daha az kuruturdu cildimi heralde..temizleme jeli almayı düşünürseniz kesinlikle "avene"' nin cleanance adlı ürününü öneririm,kremleri de çook güzel.bütün ürünleri termal su bazlı ve doğal

Skincode markasının,iki tane göz çevresi sermunu,göz temizleyicisini ve cilt temizleme sütünü aldım.Rezalet kelimesi az gelir.Temizleme sütü iğrenç bir şekilde alkol kokuyor.Cidi kurutuyor.Göz temizleme jeli gözü yakıyor.Göz serumu Cellular Wrinkle Prohibiting Eye Serum 149 lira gibi bir rakama aldım ve şu anda çöpte.Gözde allerji yapıyor ve kızartıyor.Başka sitelerde de gördüm çoğu kişi memnun değil.Gözlerinde ve cildinde allerj oluşmuş.Bayiliğe telefon ettim hiç ilgilenen yok.Sakın bu ürünü almayın.En azından önce testır isteyin.

arkadaşlar benim cildim çok hassas ve kullanmadığım ürün gitmediğim dr. ilaç vs kalmadı...bilg.cilt analizi yaptırdım ve şuan bu markanın serisini aldım kullanmaya başladım tamam daha çok yeni ama acayip bi değişiklik söz konusu en başta makyajım bile farklı durdu sadece bi pudra allık bile yetti.. cildim çok arınmış canlı ve parlak duruyor tavsiye ederim...:81:

Ben bir yıldır temizleme sütünü, toniğini, Instant moisturizing emulsion spf10 nemlendiricisini kullanıyorum. Geçen sene kozmetik alerjisi olan kırmızı noktalarla dolu gergin ve nemsiz bir cildim vardı. Bu ürünlerle cildim kendine geldi. La roche posay bile alerji yapmıştı bana. Temizleme sütü alkol kokuyor diyen arkadaş baksın bence içinde alkol yok çünkü. Kokusu kötü çünkü yapay koku katmıyorlar. Ben buzdolabında saklıyorum ürünlerimi paraben içermiyor çünkü. Böylece her zaman taze kalıyorlar. Markanın exfolitorü müthiş ötesi. Testerını kullandık arkadaşımla çok başarılı bir ürün. Ayrıca Cellular kremi ve face lifting maskesi de çok güzel. Bunlar gözüm kapalı alabileceğim ürünleri diğerlerini denemedim. Tester almanızı öneririm. Adres vermek yasak mı bilmiyorum ama "www.cerrahoglueczanesi.com.tr" bu eczaneden alıyorum. Tek çekimde %20 indirim yapıyorlar ve 3 al 2 öde kampanyası oluyor ara ara. Kargosu ücretsiz ve ertesi gün elinizde oluyor. 2 yıl cilt problemleriyle uğraştıktan sonra bu markayla tanıştığım için çok mutluyum.

Son düzenleme:
2 aydır neostrata kullanıyorum.temizleme köpüğü ve günlük jeliyle beraber harika bence.tavsiye ederim.

ben bu hafta 'Skincode Cellular Wrinkle Prohibiting Eye Contour Cream' aldım 139 liraya. kullanalı 5 gece oldu. şimdilik memnunum. sürdükten sonra uzun süre gergin, taze bir cilt hissi veriyor. bende, genetik göz altı morluğu olduğundan göz altımında yorgunluk gibi yaşlılık gibi etkelnlerle daha da mor olmasını engellemek istiyorum.
kremi ilk aldığımda kutusu ile içinden çıkan krem şişesini kıyasladığımda şok oldum.
çünkü 15 ml' lik bir şişede krem.
ama kullanmaya başlayınca çok bereketli bir krem olduğunu gördüm.
umarım işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…