- Konu Sahibi skinny_girl
tatlım günlüklerde adını görünce aaa bu kız nerelerdeydi ya dedim kendi kendimegünlüğümle kimse ilgilenmiyooo![]()
moralim de bozuk
bu hafta 0 kilo verdim gözüküyo tartıda. üstüne üstlük yarın diyetisyen kontrolüm var
çok mutsuzum![]()
ben de yaklaşık 1 haftadır cok sık girip ziyaret edemiyorum herkesi ama seni gördüğüm iyi oldu kız nerelerdesin???
bak ben montignac usulu beslenmeye başladım kilo verdim mi bilmiyorum daha 3-4 gün oluyor alışmaya çalışıyorum
tavsiye ederim denemeni hem ekmek az daha doğrusu karbonhidrat az
bi de ne biçim diyetisyen bu seni protein diyetine sokuyor aynı verdiği diyete devam edip sadece bikaç değişiklik yapsaymış ya kilondan dolayı
anlamadım valla
bak ben 2 ay gittim ilk 15 gunde 2,5 kg verdim sonra bir daha veremedim bi aynı kaldım bi aldım derken bıraktım
ekim 4tü bıraktığımda 80 kiloya çıkmıştım yine
31inde günlük açtım bu arada da kaçamaklarım olsa da kontrolü bırakmadım
sonra bayram arası olunca bayramdan sonra yine aynı başlangıca dönmüştüm
2 haftadır diyetteyim kendim bugune kadar gerek okuduklarımdan gerekse az da olsa diyetisyenden öğrendiklerimden yola cıkarak kendime program oluşturdum ve 2 haftada 2-3 kg verdim (tartım dijital değil ondan 77-78 arası oynuyor)
eğer kendim yaparım diyorsan diyetisyeni bırakıp kendin de bnm gibi yola devam edebilirsin tabii sana kalmış sadece öneri bnmkisi
bn girdikçe nete ugramaya çalışayım inşallah sana da sıkma canını